arrow_leftJano12345 napísal:
Toto nosatobradaté,to je strašný potkan😡.

tak fcil si ma vazne nasral.
08.12.2024 - 19:00:31
07
Ospravedlnenie všetkým slušným potkanom 👍.
08.12.2024 - 19:06:16
01
Aj Splinter je dobrý potkan. 😆
08.12.2024 - 19:42:11
02
Pred pár týždňami som sa rozprával so švagrom o politike a mal celkom dobrú poznámku.
Povedal, že si ešte stále neuvedomujeme a nevieme oceniť akú perfektnú prácu spravil pre nás Michael Kocáb , keď poslal ruské okupačné vojská z vtedy ešte Československa späť do Ruska. Pretože mám veľmi silný pocit, že my ako samostatný štát, by sme to nikdy nezvládli.
Ba priam si myslím, že od Mečiara by sa plynule prešlo k Ficovi, bez akejkoľvek možnej demokratickej opozície a súčasná vláda by si ich tu krásne mojkala ešte veľmi dlho.
08.12.2024 - 19:43:09
026
A ja mám pocit že od Mečiara sa plynule prešlo k Ficovy za výdatnej pomoci /asi nechcene/ krajne neschopnej opozície.
Rovnako ako na p. Kocába sa zabúda napr. p. Langoša a iných ktorý nezapadli do zlovenského stáda.
08.12.2024 - 20:47:55
09
tento tu ešte nebol ako podpora nácka, nejak sa množia..
scontent.fksc1-1.fna.fbcdn.net
08.12.2024 - 21:50:40
09
Aj keď som veľmi skeptický ohľadne prieniku množín "predplatiteľ alebo fanúšik Denníka N" a "sprosto útočiaci online predátor", pokojne sa podpíšem pod to, že sudkyňa si nezaslúži žiadne vulgárne ataky. Rozhodne si ale zaslúži dostatok priestoru na to, aby podrobne vysvetlila dôvody pre vydanie tak šialeného rozhodnutia - lebo nech sa na mňa nehnevá, konkrétne v tomto prípade pri kvantách dôkazov poskytovaných online v reálnom čase a priamo dotknutou osobou sa odvolávať na ochranu cti (!!!) a dôstojnosti (!!!) beriem ako strašný úlet alebo chabý pokus o vtip (a to ani nemám záujem spochybňovať celú justíciu a nežiadam, aby súdy rozhodovali ako chcem ja) ...
08.12.2024 - 22:03:18
513
Basternak bol tiez len "kontroverzny podnikatel" - "danovym podvodnikom" sa stal az po pravoplatnom odsudeni... ci sa to niekomu paci alebo nie, aj taky kkt ako je Bombic ma pravo na ochranu osobnosti a masmedia mu nemozu davat nalepky kym mu tieto nalepky neodklepne sud
08.12.2024 - 22:33:13
00
Asi sranduješ
V normálnej krajine, kde sa ako tak rešpektujú nejaké pravidlá by si mal pravdu,
ale toto je extrém, hlavne vzhľadom - odcitujem gebulu - pri kvantách dôkazov poskytovaných online v reálnom čase a priamo dotknutou osobou -
a kde sa naše politické špičky úplne otvorene obuli do obhajoby tohoto marazmu, dokonca mu poskytujú
rozhovory :facepalm:
Moja dôvera v aktuálny justičný systém úplne absentuje
08.12.2024 - 23:06:47
312
keby Pravda pred 5timi rokmi pisala o Kiskovi ako o danovom podvodnikovi, tiez by to bolo vporiadku?

je to velmi tenky lad...
08.12.2024 - 23:11:45
00
NIe, nie je. Nevšimol som si , žeby sa Kiska pravidelne opakovane prezentoval na nejakom kanáli ako daňový podvodník
08.12.2024 - 23:18:45
32
@PaloMacko
Šašovia. Minister spravodlivosti, ktorý svojvoľne a hlavne pred rozhodnutím súdu o dovolaní prepustil na slobodu Kováčika sa pýta, že načo potom máme súdy?
To by súd Bratislava IV nesmel rozhodovať ako politická slúška vlády. Ministrov kolega Blaha môže nazývať bezdôvodne Naďa vlastizradcom, ale médiá nesmú človeka s extrémistickými prejavmi nazývať extrémistom? Pán Susko so svojimi spoločníkmi spúšťa v justícii procesy, na konci ktorých možno budú raz utekať ako Asad.

aha kto co spochybnuje... https://domov.sme.sk/c/22842782/fico-spochybnuje-a-utoci-na-sudkyne-ktore-prepustili-curillovcov.html
08.12.2024 - 23:27:49
02
arrow_leftSrsen napísal:
NIe, nie je. Nevšimol som si , žeby sa Kiska pravidelne opakovane prezentoval na nejakom kanáli ako daňový podvodník

bol trestne stihany - a dnes je pravoplatne odsudeny - to prirovnanie maximalne sedi

(nad vykonstruovanym obvinenim a Smerackymi sudcami sa nebudem pozastavovat - pointa je prezumpcia neviny)
08.12.2024 - 23:29:41
00
Ja chápem, čo chceš povedať, ale tu je chorá krajina
ak by sme boli krajina ( aktuálne napríklad aj Česko) s normálne funkčnou justíciou, tak bombic je už roky zablokovaný a sedí
ale keďže sme abnormálna krajina tak má dokonca vládnu podporu na tieto sračky
súčasná situácia je úplne absurdná
08.12.2024 - 23:42:14
017
arrow_leftfoobar napísal:
keby Pravda pred 5timi rokmi pisala o Kiskovi ako o danovom podvodnikovi, tiez by to bolo vporiadku?

je to velmi tenky lad...

Keď už padla tá otázka, vzhľadom na pomerne unikátne pozadie prípadu mi to nepripadá v poriadku stále. A aby nedošlo k omylu, prezumpciu neviny neberiem absolútne nikomu - a pre záznam dodávam, že tým myslím absolútne nikomu. Akurát mi to pripadá prestrelené a bez aspoň formálneho zdôvodnenia takisto veľmi unikátne, ak sa predbežným opatrením napriek svojej povesti bráni označovaniu tými prívlastkami zo strany jediného periodika (!!!), keď by človek aj vzhľadom na elitné právne zastúpenie čakal aspoň mainstream všeobecne. A to ani nehovorím o tom, že keby to boli skutočne na vode postavené označenia a nie jeho doslova značkové vlastnosti, vo fanklube by mu ostali možno tak borci, s ktorými sa spolu fotili v podprsenkách počas tradičnej "chlapskej oslavy" ...
08.12.2024 - 23:44:18
03

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up