niekto niečo nedomyslel ....
uvidime
https://www.tydenikhrot.cz/clanek/rozvodna-sit-je-pripravena-ani-milion-elektroaut-ji-nestrhne
posledný komentár: Včera o 21:27
posledný komentár: 11. 2. 2020 o 7:23
posledný komentár: Včera o 21:27
posledný komentár: 11. 2. 2020 o 7:23
Ako vies, ze on je nedoveryhodna osoba, Co ked si to Ty?
Ja by som zakazal Teba, lebo odmietas diskusiu a chces len svoju pravdu aj ked sa staci pozriet okolo a aj slepy vidi pravdu ako to ide v EU dole vodou, lebo par hlupakov sa rozhodlo, ze budu urcovat co je dobre a co je zle.
Dobra vec sa presadi sama, tak ako sa to dialo po veky vekov.
bicycletour
zije v realite
Ty zijes zatial v nejakej vysnivanej utopii.
Jeden priklad.
V 90 rokov prisiel niekto s myslienkou VR (Virtualna realita), prve prototypy ale nepresadilo sa to.
Lebo neboli technologie. Myslienka fajn, vizionarska.
Trvalo to dalsich 30 rokov.
Dnes sa to uz pomaly rozsiruje ale stale je to "v plienkach."
Takze treba zit v realite a nie v sne, ze uz zajtra alebo do 5 rokov mozeme zit len zo zelenej energie,
Nikto nepochybuje, ze sa alternativne zdroje energie a aj elektromobilita casom presadia ale treba to robit s rozumom a nie nieco zakazovat a davat terminy dokedy sa co ma zaviest a vymysliet. To nikdy nefungovalo a ani nebude fungovat. Terminy.
Antiropisti
Staci si zadat v googli alebo sa opytat AI, kde vsade sa pouzivaju vyrobky z ropy.
Uplne vsade, od farmaceutiky (lieky), cez metalurgiu, elektroniku, vyroba chipov, raketova technika, ...
Plasty mate uplne vsade aj v elektromobiloch.
Aj ten Vodik vyrobis lacnejsie z ropy ako elektrolyzou.
Tak a antiropisti mozete zacat vyhadzovat veci z ropy.
Som zvedavy co vam zostate.
Holy zadok.
---
Chapem, ze ludia by chceli zit zdravo, ekologicky atd. Dobre sa to pocuva.
Kto by nechcel, ale treba si naliat cisteho vina a pouzivat zdravy rozum, co je dnes mozne a co este nie.
Nemozeme zit z peknych myslienok na papieri a utopistickych reci.
Aj ja by som chcel mat napr. antigravitacny pohon, lietat si kade tade po vesmire.
Ale treba zit v realite.
Ked sa zlym vedenim v EU zruti ekonomika, z coho chcu pokracovat v dotovani pomaly uz vsetkeho.
Si budu tie dotacie tlacit?
A ze trh vyriesi vsetko.
Na to aby sa dala vist diskusia treba, aby si si nevytvaral slamenych panakov zo mna. Nech sa paci, napis kde konkretne klamem/zavadzam/co z toho co som v tomto vlakne napisal nieje pravda.
Niesom si vedomy toho ze by som coilen 1 priklad z tych co si napisal na vyuzitie vravel nieco na sposob "zajtra musime ukoncit vyrobu tychto produktov z ropy". To ze ty si mi to tymto de fakto vlozil do ust (kedze reagujes na mna), je teraz tvoj "problem" ukazat ze som to niekde tvrdil, a nehadzat ma do vreca ak to tu niekto iny tvrdil (ani toho si relevantne niesom vedomy).
Nehovoriac o tom, ze hrubo zavadzas/klames o tom, ze odmietam diskusiu - neodmietam konstruktivnu diskusiu, kde sa ludia pocuvaju, a snazia sa pochopit jeden druheho. Ak toto ale nieje, a niekto vyslovene systematicky zavadza a klame, coz som tourovi ukazal/vyzval ho nech vyvrati, tak taku "diskusiu" ja nepovazujem za prinosnu, z dovodov co som vyssie uviedol.
vypocitaj: dnesna spotreba, aktualny rast (alebo priemerny rasta za pslednych x rokov). kedy sa spotreba zdvojnasobi?
ropa ma konecne mnozstvo, raz dojde. cim vyssi rast spotreby, tym skor. jednoducha matematika (vlastne mozno ani nie, vela ludi nechape exponencialny rast)
veď ale na počtoch stroskotá vždy aj elektromobilita keď už sme pri tom
Fakty sú takéto. V USA a EÚ klesá podiel elektromobilov.
Čo si o mne kto myslí je jeho vec.
A odporúčam byť menej naivný a myslieť si, že podľa diskusie na mtbiker sa ľudia rozhodujú, či si kúpia spaľovacie auto.
Toto sa vola graf exponencialnej funkcie. A je rastuci. S casom stupa. Priamo vyvracia tvoje tvrdenie o klesajucom pocte ev. Tym je povedane o urovni tvojich "argumentov" vsetko...
Ty si dobrá exponenciálna funkcia. Extrapoluj si ten trend do budúcnosti. Dám ti sem ešte jeden graf o vývoji elektromobilov z EÚ. Nehovoriac o tom, že je to všetko živené dotáciami, oslobodením od daní a príkazmi. Otázkou je dokedy to štátne rozpočty vydržia financovať.
A toto je trend v USA
1. K prvemu grafu - tak prosim extrapoluj aj celkove predaje (nie len BEV). Na zaklade poslednych par rokov by to znamenalo, ze aj auta ako take sa prestanu predavat. Ved predsa pred 5rokmi sa predalo 15M, teraz sa preda cca 12M. Este chvilu a bude to 0 aut. Alebo ze by nie?
2. Mimochodom, YoY narastali EV o 13% celosvetovo. Cize tvoj cherry picking ani tu neobstoji. A navyse, aj keby BEV aj klesali, tak co? Aj diesel mal pred par rokmi takmer 50% share v EU, teraz sa predava menej ako BEV. Preco tu nepises o diesli ako o mrtvej technologii?
https://www.motorfinanceonline.com/news/global-sales-of-evs-reach-10-6m-growing-13-yoy-new-automotive/
1. Pozri sa na podiel elektromobilov. Keď klesá predaj áut celkovo, tak mala predsa tá super technológia elektromobilov mať exponenciálny rast ako tu niekto tvrdí. Ibaže elektromobily klesajú ako absolútne, tak aj relatívne.
2. Žijem v Európe a tu platím dane, tak ma zaujíma Európa a hlavne trhy, kde ešte vládnu zákazníci a nie byrokrati. Kľudne nech rastú predaje elektromobilov v Číne aj o 200 %. Keď chcú vrážať rozpočet do elektromobilov, tak nech tak robia.
A u dieselov robili byrokrati všetko možné, aby znemožnili ich výrobu. To je tá spravodlivá súťaž na trhu.
Takto to vyzerá v krajine, kde sa do trhu prestali miešať politici a rozhadzovať štátne peniaze.
Zaujímavý je ešte fakt, že v Nemecku v celkom bohatej krajine klesá záujem o elektromobily pri podiele asi 4 % na celom vozovom parku M1. Čo sa bude diať s trhom pri 20 % podiele elektromobilov? To budú exponenciálne rasty.
svedkovia elonovi nazobali sa vehiklov do sytosti a teraz prisiel rad na bezny lud
ten vsak kriticky vnima aj financnu stranku veci, proste nekupia drahsie a rovnako velke auto, len preto ze ev.
napr chudobny clovek sa v zime tiez potrebuje zohriat, nebude brat tepelne cerpadlo ked na to niesu peniaze a kachle splnia ucel.
ten vsak kriticky vnima aj financnu stranku veci, proste nekupia drahsie a rovnako velke auto, len preto ze ev.
napr chudobny clovek sa v zime tiez potrebuje zohriat, nebude brat tepelne cerpadlo ked na to niesu peniaze a kachle splnia ucel.
Zadotuje sa nový Green Deal a ECB roztočí zase tlačiarne a bude aj na elektromobily pre plebs. Ale najskôr to vyzerá, že ich byrokrati naženú do verejnej dopravy a na bicykle.
Pokles podielu BEV na predaji je pravdepodobne klasicka hype krivka.https://en.wikipedia.org/wiki/Gartner_hype_cycle. Hype presiel, technologia vyspieva, ceny klesaju a pomaly po tomto poklese sa zacne presadzovat na trhu.
Nebude to vsak, ze za 11 rokov prejdu vyspele ekonomiky na 100% BEV pri novych osobnych autach. Zmeny v spolocnostiach su velmi narocne a dlhe. Razantne fazove zmeny spolocnosti dokazes spravit iba vojnou alebo totalitou a to, predpokladam, ze tu nikto nechceme. A prechod v autach na obnovitelne zdroje je este ten mensi problem. Tam je tej potrebnej energie este relativne malo.
Klucovy je graf, co tu dal bicycletour. Dovolim si ho zopakovat:
Graf zobrazuje, z akych zdrojov prichadza primarna energia. Aby sme mali nulove emisie CO2 (net zero - aby ma zase niekto nechytal za slovo) musime znizit takmer na 0 spalovanie ropy, uhlia a zemneho plynu.
Pozrite sa na hrubku ciar uhlia, ropy a plynu. A potom si pozrite modern biofuels, solar a wind (pozor, wind je ta mensia - tmava modra, nie svetlomodra, to je voda). Zatial je solar a vietor spolu uplny prd oproti uhliu, rope a plynu. Vodu uz nenaskalujeme - tam su uz zdroje relativne dost vyuzite. Este mozeme pripocitat jadro - to lacne nebude ale dokaze davat baseload do siete.
Toto je celosvetovy graf. EU je na tom trochu lepsie, ale aj tak 68% primarnej energie je z fosilnych paliv.
A teraz si predstavte krajinu, ktora chce znizit spotrebu uhlia, ropy a plynu o 80-90% v priebehu 15 rokov. A ludia v nej si povedia, ze ju predsa nahradia solarnou a veternou - obnovitelnymi zdrojmi.
Da sa to ?
To, co som napisal nie je vymyslena situacia. To je plan EU na znizenie emisii CO2 o 90% do roku 2040.
Ale kludne nas dalej pouc.
To je jedna (z) moznost(i). Dalsia je napr vyuzitie carbon capture + carbon storage - a tam napr mas velku vyhodu ak uhlik spalujes lokalne - kde ho vies omnoho viac efektivne zachytavat (napr ked spalujes ch4, metan, tak: ch4 + 3o2 -> co2 + 2h2o --> cize z 20% koncentracie o2 v atmosf budes mat ~6% konc co2 vo vyfuku, oproti nejakym stovkam ppm v priemernej atmo).
Pointa je, ze atmosferu musime prestat brat ako "sink" (nekonecne odberne miesto) pre GHG. Je to lahke a lacne? Zjavne nie, inak by sme to uz davno spravili. Otazka je, co je alternativa a aka je "cena" alternativy.
Problem je priama cena vsetkych rieseni, ktora sa premieta do ceny energie, a z toho vyplyvajuca konkurencieschopnost Europy.
Priemysel okolo fosilnych paliv sa rozvijal a optimalizoval 100-200 rokov. Su optimalizovane a lacne voci zelenym technologiam. Nove technologie sa rozvijaju teraz. Ich vyhody este neumoznuju byt vsade lepsie. Elektromobily budu rast a raz porazia ICE auta aj bez podpory. Len to nejde za 10-15 rokov v takom rozsahu, ako si to zeleni planuju.
Cim menej energie je potrebnej ulozit, tym rychlejsie sa elektromobilita presadzuje. Ebiky a elektromotorky uz teraz vytlacili mopedy a male motorky. Pozrite sa na KTM - skrachovalo. V osobnych autach ten proces prebieha. Nakladne auta su na zaciatku. Lietadla ani tam nie a lode tam pokial nenastane zazrak asi ani nebudu.
Cinania stavaju nove veci "na zelenej luke". V takom pripade sa veci robia lahsie a efektivnejsie. My vo vychodnom bloku sme mali to obdobie poslednych 30 rokov.
Az ked ich nutene skasirujeme tak zacnu vyuzivat v dnesnej dobe udrzatelne sposoby (cisticky, recyklacia, ...). Ked bola populacia 1/100 tak nik nemusel moc riesit na lazoch ze vypustenie splaskov do potoka sposobi ze 2 dediny nizsie budu ludia kapat, priroda si s tym sama poradila. Ale dnes, ani po tych 1-1.5mld $/€ extra co frantici dali do cistenia seiny, by som sa tam asi nesiel kupat.
Da sa to ?
Musel by si definovať, čo myslíš pod "dá sa to". Lebo dať sa to dá, otázka je, že za akú cenu a či to dokážeme.
Isté je iba to, že ak to nedokážeme, tak o takých sto rokov sme ako vyspelá civilizácia skončili.