Túto tému zakladám kvôli tomu, aby sme si vedeli posunúť info o akciách, či výpredajoch a výhodných ponukách....treba si pomáhať a podeliť sa o možnosť dobrého nákupu....
Toto nie je dopytova tema, nedavajte sem poziadavky "poradte kde vyhodne kupim xy". Na to pouzite Google a len ak najdete fakt vyhodnu ponuku, tu sem potom mozete pridat pre ostatnych.
No. While the Eagle T-type chains build on the technology of our robust Flattop road 12-speed chains, there are some differences that make them incompatible. We strongly recommend only using the T-Type Eagle Transmission chains with the Eagle Transmission system, and the Flattop 12-speed road chains with the road drivetrains to avoid potential premature wear or damage to other components.
The only exception to this is that on an "adventure build", the Eagle Transmission T-type chains can be used with your Road 1x crankset and a T-Type rear derailleur/cassette. The chain you choose for your bike is determined by your rear derailleur and cassette.
Flattop road 12-speed chains should not be used with an Eagle Transmission rear derailleur and cassette.
Aj pri prvých 1x11 systemoch inžinieri so Sramu spomínali že to bude fungovať iba s ich reťazami... A ono to tak nejak fungovalo aj s inými 11sp reťazami .. takže áno budem veriť nejakému youtubetrovy so sublerou keď mi polopate ukáže že sú tie reťaze totožné... ?
myabarth: preco si myslis, ze ked napise sram , ze to nejde, ze to pisali inzinieri ? A aj keby to pisali priamo ti, co to vyvijali a testovali, este stale to tak byt nemusi. To sa zisti az v praxi. Ci to ide, a nakolko dobre, alebo vobec.
Tak isto pisu, ze to nie je spatne kompatibilne… a cuduj sa svete…
JA som to skusal a funguje to dokonca so shimanom. Prevodniky nemaju fungovat a predstav si, ze funguju… cinsky, aj stary sram.
Bud trochu kriticky k tomu co web ponuka. Hlavne, ak je tam jasne, ze z toho ma benefit.
Staršie prevodníky nefungovali (teda pokiaľ boli nové) tá flattop je užšia o 0,2 ako bežná 12 rýchlostná sám som upravoval potom prevodníky aby to pasovalo aj na flattop plus je valček na nej väčší. Shimano prevodník má tenký zub tam to pasovalo. Ak je kúsok niečo ojazdené na staršom type 12sp sady tak by to malo fungovať. Tak isto aj prevodník ak sa trocha ozajdil reťaz už frcala. Ono inými slovami to sram robí schválne aby človek vymieňal a predávalo sa. Napíšu že to nefunguje s ničím iným aby si kupoval len to ich. Cestná aj MTB reťaz budú konštrukčne rovnaké rozdiel môže byť v použitom materiáli.
Jazdím ich odkedy vyšli, od prvej generácie... Iné gate už neriešim... Mne veľmi sedia, sú pohodlné, vzdušné, 200km som v nich odjazdil na pohodu... 183/84 nosím XL... Mohli by byť trošku dlhšie traky
Btw, tie aktuálne čo si poslal zelené sú už len S za tú cenu
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://www.bike24.com/p2518451.html
https://www.bike-discount.de/en/sram-gx-eagle-transmission-flattop-12-speed-chain-120-links
No. While the Eagle T-type chains build on the technology of our robust Flattop road 12-speed chains, there are some differences that make them incompatible. We strongly recommend only using the T-Type Eagle Transmission chains with the Eagle Transmission system, and the Flattop 12-speed road chains with the road drivetrains to avoid potential premature wear or damage to other components.
The only exception to this is that on an "adventure build", the Eagle Transmission T-type chains can be used with your Road 1x crankset and a T-Type rear derailleur/cassette. The chain you choose for your bike is determined by your rear derailleur and cassette.
Flattop road 12-speed chains should not be used with an Eagle Transmission rear derailleur and cassette.
https://youtu.be/S2HxPyqeRgg?si=fORi9f0Qdm_GvOTR
JA som to skusal a funguje to dokonca so shimanom. Prevodniky nemaju fungovat a predstav si, ze funguju… cinsky, aj stary sram.
Bud trochu kriticky k tomu co web ponuka. Hlavne, ak je tam jasne, ze z toho ma benefit.
Mas nejaku otazku?
https://www.conrad.de/de/p/garmin-forerunner-255-smartwatch-46-mm-schiefer-grau-schwarz-2856112.html?utm_source=idealo&utm_medium=cpc&utm_term=2856112&utm_campaign=idealo
https://www.glowormlites.co.nz/product-category/mountain-bike-lights/
Vyzerajú celkom schopne. Mate ich niekto?
https://velore.eu/product/bib-shorts-classic/
Vyzerajú celkom schopne. Mate ich niekto?
Jazdím ich odkedy vyšli, od prvej generácie... Iné gate už neriešim... Mne veľmi sedia, sú pohodlné, vzdušné, 200km som v nich odjazdil na pohodu... 183/84 nosím XL... Mohli by byť trošku dlhšie traky
Btw, tie aktuálne čo si poslal zelené sú už len S za tú cenu