Nie vždy a stále je potrebné chodiť do servisu.Samozrejme nie každý má k tomu vzťah, ale najdu sa určite taký ako ja čo sa učia, skúšajú, študujú...a servisujú si sami.A časom si upravia svoj "kútik" na útulnú dieľňu....vycibria si techniku a pomáhajú kamošššom
Začínal som v pivnici rodičov,ktorú som si prerobil,po svojom.....síce to vyzerá ako neporiadok, ale akurát som robil "APACHE"
Podeľte sa aj vy o vaše dielne,vylepšenia,zlešováky,alebo hoc ... len o "sersan"... (náradie,sada nástrojov)
nie je to o dielni bajkera ale aj je ..... Nevypúšťa ti pracka? .... tento integrac za 0,75 - 2,5 eura je dovod.... a opravar Ti povie ze treba vymenit zakladovu dosku a to sa neoplati, kupte si novu....... WTF...,druha Whirlpoolka co nam odisla po 7 rokoch na to iste... uz vtedy som vedel co je problem ale vyhodil som ju.... tuto rozchodim aspon na monterky..... btw. vyzna sa niekto v suciastkach?..... dolezite je to cislo LNK 304 PN alebo aj tie dalsie?
takze tie ostatne cisielka niesu podstatne.....
1343
LNK304PN
3B098M
?
minule som to dal elektronikovy, vypytal si 20e .... nezlozil som ju len preto ze este mala ten kladkovy system na pustanie prasku a uvivaze..... jasne ze som ti neodfotil a namotaj 2m spagat na 20 kladiek...... pracka isla do zberu..... tato uz to nema....
dakujem Kice
Pre teba je podstatne toto LNK304PN.
LNK304 - samotny čip, jeho funkcionalita
Sifix PN je púzdro - P plastic DIP - treba dodržať, aby sa rovnako osadil do dosky
takze tie ostatne cisielka niesu podstatne.....
1343
LNK304PN
3B098M
?
minule som to dal elektronikovy, vypytal si 20e .... nezlozil som ju len preto ze este mala ten kladkovy system na pustanie prasku a uvivaze..... jasne ze som ti neodfotil a namotaj 2m spagat na 20 kladiek...... pracka isla do zberu..... tato uz to nema....
dakujem Kice
nie je to o dielni bajkera ale aj je ..... Nevypúšťa ti pracka? .... tento integrac za 0,75 - 2,5 eura je dovod....
Otázka je, či je to skutočne príčina poruchy. Môže to byť len dôsledok. Treba kuknúť, čo je za ním a tiež súčiestky okolo.
Ja by som len jeden kus nekupoval, keďže poštovné je drahšie, ako tovar...
Edit: Žihadlo je rýchlejšie. Nuž čo, predsa je to žihadlo
jak som pisal.... uz mi to minule elektronik urobil a vymenil len hentu suciastku.... diody a rezistory okolo su ok... kondiky som neriesil.... ale vsetkym dakujem a pisal som to sem preto ze viacery sa vyznate a ked tak v buducnosti, viete kam smerovat usilie.... a dielnu vam radsej neukazem.... plna dreva, staviam sklenik, profili, polykarbonaty, vercajch ........ no bordel
Tak ja som relatívne úspešne upratal. Jedno pracovisko nie je dotiahnuté. Je to síce vyčistené, bordel vytriedený, ale k spokojnosti sa tie veci nedjú zatiaľ uložiť. Musím si urobiť policové skriny, aby som to kultúrne uložil. Takže presun do dielne naštartovať cirkulárku... ... teda najprv vymysieť, nakresliť
Kks tak to je ok Tiez som pred dvoma rokmi robil poriadky (cigani pri kontajneri sa isli roztrhat). Kupil dva skladacie regaly a dokonca mam na jednom miesto aj na minibar chladnicku
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://www.farnell.com/datasheets/2059771.pdf?_ga=2.260221647.316122949.1496130365-1705634499.1495448867
1343
LNK304PN
3B098M
?
dakujem Kice
LNK304 - samotny čip, jeho funkcionalita
Sifix PN je púzdro - P plastic DIP - treba dodržať, aby sa rovnako osadil do dosky
Tu ho kupiš https://www.tme.eu/sk/details/lnk304pn/stabilizator-napatia-obvody-dc-dc/power-integrations/
1343
LNK304PN
3B098M
?
dakujem Kice
13rok 43mesiac výroby
Typ ic lkn304pn čo bude stabilizátor
Treba premerat aktívne prvky a špinacie... tranzistory plus filtračné kondiky, ktoré byvaju dôvodom poruchy.la cne činske rýchlo starnú.
https://www.kondik.cz/lnk304pn/?currency=EUR&gad_source=1&gclid=CjwKCAiA34S7BhAtEiwACZzv4apgM7XuD7BXPUifN28m83x5Ln2bLEqIAurdnU1FETd3yX4bgMM-exoCTr0QAvD_BwE
Otázka je, či je to skutočne príčina poruchy. Môže to byť len dôsledok. Treba kuknúť, čo je za ním a tiež súčiestky okolo.
Ja by som len jeden kus nekupoval, keďže poštovné je drahšie, ako tovar...
Edit: Žihadlo je rýchlejšie. Nuž čo, predsa je to žihadlo
"Sifix PN je púzdro"
sifix=suffix, pripona, prilepok
Ešte tam pár preklepov nájdeš. Súčiestky sú súčiastky a tak podobne...
Ono sa to len zda ze je mala
Keby nebol bordel, tak viem dokorán otvoriť dvere na ľavej a pravej strane