neziskaš nič ... osobne som skušal obe vidli (silver aj gold) a obe su v podstate rovnaké, líšia sa len v tlmiacej patrone (ale popravde rozdiel som teda nepoznal 😅, chod mi prišiel skoro rovnaky)
šiel by som do tej Fox 34, zdvih 130mm, ta sa dá bežne kúpiť
Voľakedy mal silver oceľové vnútorné nohy a gold z eloxovaného hliníka, to už neplatí?
ved jasne mam tam uz ten tapered... a celkom sa mi pozdava. otazocka... keby ste vybrali tak FOX 34 Rhythm alebo Marzocchi BOMBER Z2 pri mojich 100kg?:)
jedna sa mi hlavne aby fungovala a pekne tlmila nedrncala
tapered su obe ale tie 1,8" maju širší ,,krk,, na vidlici a teda musí byť aj väčšie ložiko a aj miska v ráme - to si prever než kúpiš (tie e-mtb maju 1,8"), bežne majú 1,5"
určite Fox ak nie je velký rozdiel v cene medzi nimi, Marzochi je v podstate len lacnejšia alternativa Foxu
musiš si zmerat ten krk dole či má širku 1,5" (3,81cm cca) a či ti bude stačiť dlžka krku 26,3 cm ako piše v inzerate ... ak bude oboje vyhovovať tak môže byť kludne aj tá FOX v inzerate
Bežné sú krky 18-20cm ešte bude zarezávať... Tá Fox je nová s dlhým krkom..
Ako fungovať bude ale je to základný model.
34ka na 25kg ebajk +100kg jazdec bude tak na hrane.tam by som šiel radšej do 36ky ak to má byť na bike do terénoch trailoch.ak sa na tom vozis len po cestách a zvazniciach pohodovo tak to vydrží
Netuším na čo to dávaš keď sem neprihodiš fotku
Ahoj, coho fotku mam prihadzovat???
36 by som samozrejme chcel, nech mam na tu celkovu vahu odolnu vidlu. Bohuzial nenasiel som pod 160mm. Jazdim zvacsa lesne cesty, na ne sa presuvam asfaltom ale obcas sa aj spustim zjazdom po tych lesnych a citit kazdy kamen a jamu mi pride dost blbe...
To ani necakam. Tak naivny niesom... ale na druhom bajku mam RS judy silver 100mm a na to ze je to o triedu nizsie pracuje krasne... cize mam istu predstavu ako by to malo pracovat a filtrovat...
Preto riesim vymenu tej 35... radil som sa ktora by bola lepsia ako tu co mam...nic viac...
cele mi to pride divne... tvrda vidla a tipujem ze aj tlaky v pneu aspon na 4 bar.... Bud je ta vidla pokazena, alebo mas vsetko nadupane na vysoky tlak, tlmit to proste ako tak utlmi daco... nie ze vobec...
Viacerým to od začiatku pripadá divné, teda ta záhada hrkotavého chodi vidlice po jej servise. To píšem v dobrom. Tiež si myslím, že tam je nejaká chyba alebo je úplne zle nastavená, pretože každá vidlica "aspoň akotak pruží a akotak tlmí" ale čo je príčinou hrkotania a netlmenia sa už zrejme nedozvieme.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
šiel by som do tej Fox 34, zdvih 130mm, ta sa dá bežne kúpiť
Voľakedy mal silver oceľové vnútorné nohy a gold z eloxovaného hliníka, to už neplatí?
ale ako napísal Mizaky - treba pozrieť či spodok nemá miesto 1,5" - 1,8" stlpik vidlice, e-bajky to tak majú už dnes väčšinou
jedna sa mi hlavne aby fungovala a pekne tlmila nedrncala
určite Fox ak nie je velký rozdiel v cene medzi nimi, Marzochi je v podstate len lacnejšia alternativa Foxu
co tak tato?
https://www.mtbiker.sk/bazar/komponenty/vidlice-a-tlmice/odpruzene-vidlice/vidlice-29/4601529/fox-34-rhythm-fit-130mm-29-boost.html
Ako fungovať bude ale je to základný model.
34ka na 25kg ebajk +100kg jazdec bude tak na hrane.tam by som šiel radšej do 36ky ak to má byť na bike do terénoch trailoch.ak sa na tom vozis len po cestách a zvazniciach pohodovo tak to vydrží
Netuším na čo to dávaš keď sem neprihodiš fotku
36 by som samozrejme chcel, nech mam na tu celkovu vahu odolnu vidlu. Bohuzial nenasiel som pod 160mm. Jazdim zvacsa lesne cesty, na ne sa presuvam asfaltom
Preto riesim vymenu tej 35... radil som sa ktora by bola lepsia ako tu co mam...nic viac...