Nejde o zásoby, vsetko sa robi na predobjednávky.Plus mala rezerva. Skor krivka nakupov po kovide spadla dost dole. To nik nevedel ze ludia budu nakupovat ako sialení ,lebo sa bude dat iba bicyklovať. ludia maju nakupene Hlavne cyklisti co ide na
bajk raz za čas, v tej kategorii bol najvacsi narast. Premiove modely sa predavaju hlavne v Azii, .Najhorsie dopadnu/dopadli tí s velkou réžiou a hlavne kamenne obchody s vysokymi vstupnymi nakladmi ,zamestnancami,nájomným a cenami. Ludia sa naucili kupovat cez internet. Ja myslim,ze raz ostane nieco na štýl MTBIKER kde si nakupis so slušnými internetovymi cenami a moznostou si vyskusat veci v jednom. A na to treba silneho investičného partnera. Ono ta recesia zas skonči a nejaky ten rok to bude lepšie. Bicykle dole nepojdu ,skor hore,vzhladom na prirodzenu iinflaciu. Aj ked je uz chore dat za bajk 15 tis +- . Som zvedavy ako tento priemysel ovplyvni robotizácia a AI.
Ale na tu Langvad som velmi zvedavy ako sa pripraví.Ona davala riadne treningove davky.