Poštárka mi priniesla balíček xP
Tak a ide sa odskúšať čína, teda až sa konečne nebude šmykať a mrznúť.
Elitewheels 38D, prišli do mesiaca od objednania cez DPD.
Po cca 500km dám vedieť aké sú dojmy z jazdy.
Čína nečína, aj tak 90% lezie všetko z jednej fabriky
Od výroby vycentrované, krásny zvuk voľnobežky, ľahké nazadzovanie na tubeless (použitá dt swiss páska no len tie ventilčeky som nemal po ruke dlhšie, ale fungujú, fúkať sa dá v pohode, časom vymením za dlhšie)
(zatiaľ fotené v pivnici, už bola tma a nemal som veľa času fotit na svetle, preto tie hrôzostrašné priestory xD )
Ixs Trigger mips AM a FF. konečne 3 prilba , ktorá sadla ako ric na šerbeľ. doteraz len vždy fullface s odnimatelnou bradou. nebolo to zlé, no časom sa bud rýchlo rozpukala,alebo nesedela uplne okey. tieto sú top hlavne na guľaté hlavy.cena v sportokay tiež super
v piatok v lidli som neodolal kuponu a kupil tuto hybridnu bundu. je mi jasne ze to nieje ziaden znackovy zazrak, no kupodivu to velmi dobre funguje. mam podobny kusok z dekatlonu, no je priliz uzka a nevojdu mi laktove chranice tak ostala len cisto na beh.
kupoval som ju este pred rokom, len bol predny diel trochu inac presivany a mala aj naprsne vrecko a stacila mi ako vrchna vrstva od jesene az zhruba do polovice decembra ked sa ochladilo pod -5°C
bimjeam Objednaval som priamo z https://workscomponents.com/en-eu Samotny produkt + postovne stalo zaokruhlene 85 €. Bohuzial, kedze to slo z Anglicka, drbli mi tam takmer 19 € este clo . Ale co uz no..moj bike to potrebuje ako sol
V Lidli skusiš.Ja bežne kupujem L(175/88) ale totok som musel zobrať M.Za 15€ není o čom.Ked to roztrhnem na kríkoch aspoň to nebude mrzieť.Za mňa super.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://www.limango.de/shop/dynafit/ski-snowboardjacke-alpine-gtx-in-rot-hellblau-2-16218437
Ale este pred vianocami bola xl za 90Eur
Uz ani Jezisek nie je co byval, ved ti donesol len pol vidlice, reklamuj.
Tak a ide sa odskúšať čína, teda až sa konečne nebude šmykať a mrznúť.
Elitewheels 38D, prišli do mesiaca od objednania cez DPD.
Po cca 500km dám vedieť aké sú dojmy z jazdy.
Čína nečína, aj tak 90% lezie všetko z jednej fabriky
Od výroby vycentrované, krásny zvuk voľnobežky, ľahké nazadzovanie na tubeless (použitá dt swiss páska no len tie ventilčeky som nemal po ruke dlhšie, ale fungujú, fúkať sa dá v pohode, časom vymením za dlhšie)
(zatiaľ fotené v pivnici, už bola tma a nemal som veľa času fotit na svetle, preto tie hrôzostrašné priestory xD )
https://www.lidl.sk/p/crivit-panska-hybridna-termobunda/p100381464
vždy som mal problem čo ako strednu vrstvu do zimy no tato bunda splnila požiadavky
Jedine ESD verzia
Veľkosti ako sedia? Zobrať podľa bežného oblečenia?