Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Kto dnes nepríde na protest na námestia, je SPOLUPÁCHATEĽ!

Pre istotu nie len link, ale aj komplet text a znova aj obrázok. Lebo tie výhovorky, že ja som nevedel, to sa nedá čítať ani počúvať tá lenivosť. Ja som dnes dal Zwift 1,5hod, 2 change bežia celý deň. Deti do škôlky, nakúpil. Robím obed, potom robota a aj na protest idem.

Zoznam piatkových protestov:
Bratislava (17.00) Námestie Slobody
Žilina (17.00) Nová Synagóga
Rimavská Sobota (17.30) Hlavné námestie
Liptovský Mikuláš (18.00) Námestie Osloboditeľov
Bardejov (17.00) Radničné námestie
Ružomberok (18.00) Park Š. N. Hýroša
Dolný Kubín (18.00) Hviezdoslavovo námestie
Banská Bystrica (18.00) Námestie SNP
Košice (18.00) Dolná brána
Spišská Nová Ves (17.00) Radničné námestie
Poprad (18.00) Námestie Svätého Egídia

Stranícke protesty:
Prešov (16.00) Hlavná ulica
Trenčín (17.00) Mierové námestie

Ostatné protesty:
Krakov (18.00) Szczepanska 1
Praha (18.00) Pelléova
Revúca (17.00) Námestie slobody

Jedinú ospravedlnenku príjmame iba ak vo vašom väčšom meste nie je protest, tak buďte s nami aspoň mysľou, ďakujem.

Prílohy:

Protest 10.1..jpg
Protest 10.1..jpg 174.24 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

Zobraziť komentár 10.01.2025 - 11:35:11
010
nie nie je, niektori ludia musia robit aj po 17:00 a nie kazdy si vie zariadit cas napriklad ako ty, takze so slovom spolupachatel opatrne Strenki. Spolupachatelia su ti co Smer , hlas a sns volili a spolupachatelia su ti, co ich aj do buducna volit budu.
Zobraziť komentár 10.01.2025 - 11:37:26
214
Tak si zober dovolenku (u nás sa dá aj pol dňa). Sick day, doctor visit, doctor visit with family. Tieto výhovorky bleeee
Ak sa nedá a máš zmenu alebo sa nedá zúčastniť, tak sa nedá, ok teda, v poriadku :)
Ja som v Decembri bol chorý a nebol som na jednom. Zasa to neberte doslovne.
Zobraziť komentár 10.01.2025 - 11:39:24
00
strenki ja sa chystám ak mi pracovne vyjde ... ale prosím ťa takéto "preháňanie" vnímam ako kontraproduktívne pre "nerozhodnutých"
Zobraziť komentár 10.01.2025 - 11:41:30
02
To je v pohode, každý sme nejaký a máme svoj jazyk a formu vyjadrovania. Mňa ľudia nemajú radi, lebo im hovorím čo nechcú počuť, diplomat by zo mňa nebol ale že vôbec. Ťažké časy prinášajú hrubý slovník. Nerozhodní nech sedia doma a čakajú, kým prídu ruSSKé tanky.
Zobraziť komentár 10.01.2025 - 11:48:11
04
V mojom mestečku protest nie je, ale už je zvykom, že v takom prípade sadáme do áut a ideme do Banskej Bystrice.
Zobraziť komentár 10.01.2025 - 11:49:04
59
Strenky. Nekadruj. Ja pojdem, ale utocit na ludi, co nepojdu je zle. Zbytocne vyostrujes komunikaciu.

Vzdy budes mat mlciacu vacsinu. Ak ju budes nasierat a druha strana im bude mazat medove motuzy, pridaju sa k nim.
Zobraziť komentár 10.01.2025 - 11:51:26
10
Rozumiem ❤️
Zobraziť komentár 10.01.2025 - 11:54:49
03
arrow_leftJaroh napísal:
Vôbec nemám krátku pamäť, ba dokonca evidentne vidím do problematiky viac ako ty (a to nie na základe médií), ale o to teraz nejde.
V rezorte životného prostredia SNS zlikvidovalo oveľa, oveľa viac, ako pár medveďov, s ktorými chcelo politicky kšeftovať KDH. KDH by určite nezlikvidovalo národné parky vyhodením takmer všetkých odborníkov a dosadením svojich okresných predsedov bez kvalifikácie, nezaviedlo by inštitút fiktívneho súhlasu, vykúpilo by pozemky tak, ako bolo plánované, neeliminovalo by Štátnu ochranu prírody do pozície slúžky náckom, neeliminovalo by stráž prírody, nedopustilo by masívne ťažby v 3. a vyššom stupni, resp. v biotopoch hlucháňa ... atď atď.
Je možné, že nesleduješ, čo sa v ochrane prírody robí, pretože to, čo sa robí, je totálna apokalypsa. A to nehovorím o vodnom hospodárstve, meteorológii, inšpekcii a pod., kde sa deje to isté. KDH sú kšeftári, farizeji, vedú kultúrne vojny, ja ich voliť určite nebudem. Ale oproti náckom v SNS a ich odpadlíkom majú výhodu - nelikvidujú právne princípy a istoty, nechcú cielene a programovo oslabiť ochranu prírody a životného prostredia.

Sam si napisal co sa tam deje a cele toto kdhci svojim paktovanim legitimizuju a opakujem, navrhli tvrdsi zakon nez aky chceli ti smradi z sns a pomohli im ho schvalit. Takze to coby keby si nechaj pre prostoduchych. Nielenze sa pozeraju na to co sa deje, ale este sa na tom aj aktivne spolupodielali tam kde mohli - v parlamente.
Zobraziť komentár 10.01.2025 - 12:07:03
00
V nasom okoli zial ani v jednom meste nic. Topolcany - Piestany - Hlohovec pripadne este Nitra. Drzim palce aby do ostantych miest prislo co najviac ludi. A verte, ze je plno ludi, ktori sice nepridu, ale vedia, ze nasa krajina je Europa (rodina, priatelia, kolegovia..)
Zobraziť komentár 10.01.2025 - 12:11:19
11
arrow_leftcokupit napísal:
Sam si napisal co sa tam deje a cele toto kdhci svojim paktovanim legitimizuju a opakujem, navrhli tvrdsi zakon nez aky chceli ti smradi z sns a pomohli im ho schvalit. Takze to coby keby si nechaj pre prostoduchych. Nielenze sa pozeraju na to co sa deje, ale este sa na tom aj aktivne spolupodielali tam kde mohli - v parlamente.

Ok, vôbec netušíš, o čom píšeš.
Zobraziť komentár 10.01.2025 - 12:13:17
00
https://www.facebook.com/groups/390862303211503/posts/906984948265900/

Kolaborantom s masovými vrahmi už prišli noty

"Obdobný kybernetický veľký útok bol realizovaný v stredu (8. 1.) a vo štvrtok (9. 1.) v Ruskej federácii na takúto istú infraštruktúru a sú veľké indície a podozrenia o tom, že pravdepodobne takéto útoky išli zo strany Ukrajiny. Takže sme v situácii, keď sú takéto kybernetické útoky štandardom v rámci celého sveta," skonštatoval Richard Takáč (Smer-SD).

O tom, že útok mohol byť zo strany Ukrajiny, hovoril aj premiér Robert Fico (Smer-SD) na piatkovom zasadnutí parlamentného výboru pre európske záležitosti. "Jedna z vyšetrovacích verzií, s ktorou pracujeme, je, že útok došiel aj z Ukrajiny," poznamenal.
Zobraziť komentár 10.01.2025 - 12:26:04
00
jasne PS ma vysetrovat polocia lebo vraj zalohy niesu kompletne, ale obvinovanie ukrajiny z utoku bez vysetrovania je uplne v poriadku :puke:
a keby aj islo o podobny/rovnaky utok mohol by za to sam veduci a jeho banda co paktuje s rusakmi ako aj za vsetko co v dalsej buducnosti koli tomu stane, nie simeckova mama
Zobraziť komentár 10.01.2025 - 12:27:48
02
Ajáj,to zas bude kvikotu od SNS-už vdidím,ako debil Danko obviní Hlas z kolaborantsva z PS :D

Ferenčák vycestuje na Ukrajinu s Beátou Jurík z PS a Samuelom Migaľom z Hlasu.

https://dennikn.sk/minuta/4399163/?ref=mwat
Zobraziť komentár 10.01.2025 - 12:58:30
00
Po tom ako sa malo konečne rozbehnúť zabezpečenie, nastúpili diletanti a povyhadzovali čo sa dalo.

https://zive.aktuality.sk/clanok/r09VH4K/sefa-it-bezpecnosti-katastra-vyhodila-vlada-po-nastupe-poukazuje-exsef-uradu/
Zobraziť komentár 10.01.2025 - 13:24:26
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up