Kategórie
Bike-techVýhrevné vankúšiky / vložky do obuvi # recenzie # doplnky # skúsenosti # poradenstvo # zimná cyklistika # zima # komfort
-16% Sportful SpeedSkin Silicone návleky na tretry, čierna
37,99 €
-16%
MOC 55,99 €
savings Endura Freezing Point II návleky na tretry, čierna
od 48,99 €
savings
MOC 76,99 €
Akcia -16% ALÉ KLIMATIK vodoodolné návleky na tretry, čierna
od 40,99 €
-16%
MOC 51,99 €
Akcia -39% Sportful MATCHY WOOL dámske ponožky, červený grepfruit
15,79 €
-39%
MOC 33,99 €
savings UYN CYCLING AERO WINTER dámske ponožky, čierna/biela
14,99 €
savings
MOC 22,99 €
suhlas. V botach vankuse nemam, mam ich len v rukaviciach, tie z decathlonu. A ano, vydrzia tych udavanych 6 hodin, ale to je mozne prave kvoli tomu, ze ked mam ruky na gripoch tak moc nehreju, rozohreju sa len vzdy ked zdvihnem ruky z gripov. Takze takymto sposobom dokazu vydrzat 6 hodin a aj viac - este aj doma po vyjazde hreju.
-btw, ked najblizsie pojdem do dekacu kupit nove, tak skusim na skusku kupit aj tie vacsie telove vankuse - https://www.decathlon.sk/p/161194-388540-hrejive-vankusiky-na-telo-10-ks.html
Nosim k tomu aj paperku v ruksaku ak je nahodou zle, bunda zahreje a potom neni ani taka kosa na koncatiny(samozrejme to uz je na dojazd len). Este nosim aj nahradne rukavice. A do minus 2stupnov sa da fungovat aj bez ohrievacov.
vyhrievaná pokožka je milý brept
no myslim tym vyssie spomenute combo, v spdckach v shimano MW-701 som mrzol tiez uz pri 5tich stupnoch
Jedine uzivatelsky komfort je na prd, lebo tahat kable po nohe hore k pasu popod cyklogate je ... Ale s powerbankou 5000-10 000 to hrialo celkom obstojne. Jazdim tak max na 2-2.5h v zime.
Po tvojom poste som kúpil lacné vložky za 10€ na alze a na dnešnom výjazde v 0c/-2c boli nohy ako v bavlnke. Chyba ale bola ,že som zobral len 5000mah powerbanku a po hodine a pol prestali hriať. S káblami som problém nemal, ani som ich necítil.
Nevýhoda je ,že vyhrievacie kabliky u mňa končia pod kĺbmi prstov takže palec bol studenší.
Za tie peniaze pre mňa kauf roku, pretože studené nohy boli jediný dôvod prečo som nejazdil moc často pod 5c.