Cez blek frajdej mali v sadesporte ešte 10% zľavu z tej ceny. Ale stále váham kvôli baterke či mi to bude stačiť, alebo radšej full power. Radon má aktuálne za rovnaké peniaze plnotučné ebiky na Bosh gen.4.
fox 34 rhytm 140mm zo Stumpyho tam pojde, na Stumpyho išla Pike.... ešte mám aj Yari doma a do nej 150, 170 a 180mm airshaft keby niečo, inak čileky som ho doskladal - skoro 5 hodín bavkania sa a počúvania podcastov
Ja jazdim sedlo od ryet asi 4 mesiace, len mam iny model (carbon, 3d tlac honeycomb vzor) a za mna za tu cenu parada...lahke, pohodlne, spracovanie vyborne.
A inak, je to sedlo, nie sedlovka.
po 2 tyzdnoch dosli z Bike Discountu.. nemali tel.cislo tak to zdrzali o par dni.
Prvy dojem fajn, vyzeraju smiesne na spdcka ale myslim ze budu teplejsie ako MW-701..tieto som zobral radsej vacsie cize 44 a myslim ze som dobre urobil..tiez tam zmestim zateplenu vlozku z ovecrane a ich hrubu vlnenu ponozku..taaakze mozno okolo nuly vydrzim aj 2 hodinky ?
Tieto som vozil v prvých zimno bajkovych sezonach s spd, vlastne až kym som nepresiel na flaty. Potom som zaslepil diery na kufre prilozenymi gumkami a obuvam ich na zimnú turistiku v snehu ...
po 2 tyzdnoch dosli z Bike Discountu.. nemali tel.cislo tak to zdrzali o par dni.
Prvy dojem fajn, vyzeraju smiesne na spdcka ale myslim ze budu teplejsie ako MW-701..tieto som zobral radsej vacsie cize 44 a myslim ze som dobre urobil..tiez tam zmestim zateplenu vlozku z ovecrane a ich hrubu vlnenu ponozku..taaakze mozno okolo nuly vydrzim aj 2 hodinky ?
Okolo nuly ??? Jazdím shimano MW 501 5-6 hod, pri -3-5
roman.uvacik to sa mas ale nemame to zial vsetci rovnako.. momentalne v zateplenych turistickych botach dokazem vydrzat 6-10hodin v zavislosti od teploty (ideal do -2) a ako velmi sa potim.
Tmavohnedých predchodcov týchto tretier mám 15 rokov, kúpila som si ich na svoj prvý zimný stupavský mtb maratón v januári 2010 a dodnes držia. Okrem toho že sú super na bike sú to najpohodlnejšie turistické topánky na svete
Ja sa zateplenym topankam zatial uspesne vyhybam prave preto, ze sa velmi potim. Do -3°C pri nejakych 2-3h mi nastastie stacia Shimano shm200 ak prituhlo viac tak som obul dx sh-am45.
Nie, nie si sám, tiež to tak mám. Tento rok som to chcel zmeniť ale kupovať cyklistickú obuv z internetov je bolestivé a musel som tretry vrátiť. Nech žijú široké chodidlá
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://kubicasport.eu/haibike-lyke-cf-11-430wh-carbonsandlime-gloss
Výpredaj -30% Haibike AllMtn CF 9 29/27.5 elektrobicykel, sivá/čierna
4 749 € -30%
MOC 6 799 €A inak, je to sedlo, nie sedlovka.
Ani som si nevšimol preklep, dik upravené
branomelis poslal som ti spravu ak chces viac info ozvi sa