Kto by to chcel tak mu to predam za 10 eur este neotvorene. Mam jeden kus naviac. Najlepsie osobny odber Spišska Nova Ves, lebo postovne to zbytocne predrazi.
Nápad určite dobrý. Ak by sa to dalo použiť na cestné aero riadítka tak by som to pre srandu skúsil a porovnal výsledky s mojou metódou.
Ale na iné ako klasické rajdy to podľa foto nevidím..
Moc tu toho nedavam, ale suhlasim, ze som sa tu inspiroval par vecami.
Moja top vychytavka na zimne jazdenie je Polartec Alpha. Mam to v Sportful bunde, ale iba take kusky, ktore super izoluju/hreju. Spustil som investigaciu a vypatral som, ze kompletne z PA robia asi iba Direct Alpine a Castelli. Dostupne iba Castelli.sk.
Zatial som s tym bol iba behat, bolo vonku okolo 0st a bolo moc teplo. Pouzivam Brynie/Sportful Infinium 2.0 a tak jazdim okolo nuly az mierne plus.
Ked bol minus, tak som daval aj flisovu mikinu, ale to som citil, ze to nedycha a po case som na niektorych miestach citil chlad.
Dlho som sem nic nedal, a dnes mi doniesol kurier takuto malo vychytavku z Aliexpresu za par eur. Nikde to neuvadzaju ale pasuje to aj na 35mm riaditka
po 3.mes.som musel vytvorit spor.cinan prachy vrátil. nemáš overený link?
Narážam len na to či je to má nejakú výhodu napr. oproti oceľovému pravítku ktoré používam ja pri vystredení riadítok.
Prípravok skontroluješ, prípadne doladíš podľa oceľového pravítka.
Výhodu to má v bikeservisoch. Zapôsobíš pred zákazníkom ako ťažký profík. Posilníš doveru zákazníka.
Ja napríklad z podobného dôvodu používam značkové meráky od Leica.
Výhodu to má v bikeservisoch. Zapôsobíš pred zákazníkom ako ťažký profík. Posilníš doveru zákazníka.
To aby som si na ali dokúpil aj prípravok na vystredenie prípravku na vystredenie riadítok
Servis si robím sám a už keď tam s niečím idem tak ich nehodnotím podľa toho či tam šibrinkujú nejakým laserovým ukazovátkom.
psetes to si mal ešte ,,šťastie", keby bola odchýlka malá tak tak si to nevšimneš a myslíš si ako profi si nastavuješ bajk
prevodnik od sk_wizard
tak sa uvidi ci to bola len nahoda tento novy ma ocividne hrubsie "nozicky", ma nadej vydrzat do zodratia
pribral 4g - 34t. ma 63g
Moc tu toho nedavam, ale suhlasim, ze som sa tu inspiroval par vecami.
Moja top vychytavka na zimne jazdenie je Polartec Alpha. Mam to v Sportful bunde, ale iba take kusky, ktore super izoluju/hreju. Spustil som investigaciu a vypatral som, ze kompletne z PA robia asi iba Direct Alpine a Castelli. Dostupne iba Castelli.sk.
Zatial som s tym bol iba behat, bolo vonku okolo 0st a bolo moc teplo. Pouzivam Brynie/Sportful Infinium 2.0 a tak jazdim okolo nuly az mierne plus.
Ked bol minus, tak som daval aj flisovu mikinu, ale to som citil, ze to nedycha a po case som na niektorych miestach citil chlad.
Tato mikinka z PA je u mna vychytavka tejto zimy!
Tieto veci sú sice super, ale za mńa skôr na klasickú turistiku, alebo lyžovanie. Teda menej aktívny pohyb. Ako si písal aj sám na beh v tom bude moc teplo a podobne aj na bajku ak teda budeš riadne makať. Ale na pohodová jazdy v chladnom počasí a as nižšou frekvenciou to bude dobré.
ja mam v zime jeden kosik na flasu volny. rad by som don dal taky ten bidon na naradie a don nieco na zahriatie v pripade pruseru, nejaku nudzovku co by sa tam viac vozila ako pouzivala - tech. problem, defekt, dlhy prestoj, cakanie na odvoz a pod. alebo len tak do dlheho zjazdu. len perie by som v tom nechcel pre istotu. primaloftku do toho nezmestis. taka vesta z tohto materialu by bola asi dobra na ten ucel. ta z decathlonu mala dobru cenu, len tie rukavy ma odradili. a unlimited puffy je nezmyselne draha.
dnes potesili nove (bazarove) kolesa, DT Swiss ARC 1100 Dicut Carbon 62mm. Uvidime aky bude rozdiel oproti povodnym Roval c38(nahodene v bazari ) na Tarmacu.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ale na iné ako klasické rajdy to podľa foto nevidím..
po 3.mes.som musel vytvorit spor.cinan prachy vrátil. nemáš overený link?
To aby som si na ali dokúpil aj prípravok na vystredenie prípravku na vystredenie riadítok
Servis si robím sám a už keď tam s niečím idem tak ich nehodnotím podľa toho či tam šibrinkujú nejakým laserovým ukazovátkom.
psetes to si mal ešte ,,šťastie", keby bola odchýlka malá tak tak si to nevšimneš a myslíš si ako profi si nastavuješ bajk
tak sa uvidi ci to bola len nahoda
pribral 4g - 34t. ma 63g
Tieto veci sú sice super, ale za mńa skôr na klasickú turistiku, alebo lyžovanie. Teda menej aktívny pohyb. Ako si písal aj sám na beh v tom bude moc teplo a podobne aj na bajku ak teda budeš riadne makať. Ale na pohodová jazdy v chladnom počasí a as nižšou frekvenciou to bude dobré.