no dnes to bola divocina vravim si, na asfalt nejdem, nechce sa mi. v lese to nebude take zle. nebolo, ale stacil jeden kratky usek a bol som ako prasa. cim blizsie ku kopcom, tym viac snehu. potom som vosiel do snezenia, nastalo sero, v sedle pod Ciernym seriozna metelica, sneh padal vodorovne. ja za chvilku ako snehuliak. ale slo to krasne - tak 5-10 cm uplne cerstveho, nekladol odpor a dobre to drzalo. domov som chcel po asfalte, ale nasnezilo aj dole a na ceste brecka. tak naspat opat lesom, uz ale zasnezenym ako bonus stado jelenov - 17ks krasnych velkych.
(psychohygiena)
Inovec - nad Jastrabim trosku mokro, no potom az po chatu utlaceny sneh bez ladu s paradnym gripom. nad chatou chodnik az na vrchol, slapatelne na pohodu az hore. na vrchole je pod tym lad. spravil som dva kroky a uz som sedel na zadku skoda oblacnosti, ale aj tak parada
Zajtra, v utorok 14.1. plánujem Smrekovicu na biku ❄️?? Viem, neskoro píšem, už je večer ? Ale ak by niekto mal čas a býva blízko, budem rada, ak sa pridá ? Štart z Podsuchej okolo 10:00.
U nás na krajnom juhozápade, rozumej Záhorí, keď napadne sneh, tak máme sviatok , ktorý trvá pár hodín, nanajvýš deň. Čiže pre mňa to znamená - neváhať a ísť do lesa na kolo
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Inovec - nad Jastrabim trosku mokro, no potom az po chatu utlaceny sneh bez ladu s paradnym gripom. nad chatou chodnik az na vrchol, slapatelne na pohodu az hore. na vrchole je pod tym lad. spravil som dva kroky a uz som sedel na zadku
Nechutne luxusný výjazd 👌🏻❄️🌞😍
Už to začína byť mäkké, hlavne hore posledné 3 km na chatu.