Lokalizácia
Formulár sa odosiela
arrow_leftlukjur napísal:
Som zvedavý koľko tam v okolí bude áut s bratskými nálepkami. Pripravení začať provokácie.

Hej, aktivácia BRDT ZA BRDTA v ostatných dňoch zaujímavo koreluje s vývojom. A cítim, cítum ruskú stopu, hentá prepitá diletantská zmeska, čo nevie ani len "databázu s mapkami" (cit.) prevádzkovať, nie je schopná nejakých premyslenejších krokov či dokonca plánov.

Je možné, že ide do tuhého. Bolo by to skôr, ako by som čakal, ale o to lepšie - aspoň by to skôr padlo.
Zobraziť komentár 22.01.2025 - 14:21:02
00
arrow_leftZipsik napísal:
By ma zaujimalo preco by niekto kto ma plyn chcel ohrievat vodu elektrikou? 😳😳 nocny prud je len minimalne lacnejsi ako denny, ale neverim ze sa oplati viac ako plyn…

Myslim ze plyn mame stale najlacnejsi :)

Chcem mat poistku "keby nieco". Budem mat moznost ohrievat vodu tak aj tak.
Zobraziť komentár 22.01.2025 - 14:28:55
00
V dave budu urcite nasadeni provokateri, je to pomerne bezna vec pouzivana v minulosti pri ocakavanych stretoch futbalovych chuliganov. Spustili to na vhodnom mieste, potrenovali zasah na chuliganoch, ktorych nikomu nebolo luto a este boli spokojni, ako si dobre udreli. Tychto zhromazdeni sa zucastnuju ludia pokojnejsej natury, ale nepochybujem o tom, ze tam budu chciet nieco vyvolat.

Kazdopadne je dobre citat, ze zacinaju byt zufali a zacinaju si vymyslat vacsie a vacsie absurdnosti, do ktorych sa casom urcite sami zamotaju. Desive je najma percento spoluobcanov, ktori su s touto vladou aj tak spokojni.
Zobraziť komentár 22.01.2025 - 14:31:46
020
a teraz tlacovka Danka, krista, co je dnes za den, toto nie je mozne

niekto riadi Huliaka, niekto riadi Migala
a koordinuju sa, pravdepodobne mimovladky
ministerstvo ktore riadia slnieckari -> ministerstvo skolstva
temna sila zlomila Ruda Huliaka
Zobraziť komentár 22.01.2025 - 14:43:28
08
Ak chce niekto vyprovokovať násilný stret, mal by si uvedomiť, že na protestoch býva dosť detí, aj úplne malých v kočíkoch. Už toto ukazuje, že to nie sú žiadne majdany s úmyslom násilia.
Zobraziť komentár 22.01.2025 - 14:45:48
812
Bolo zjavné,že Fico na tej tlačovke skrýval strach-pravdepodobne si uvedomuje,že sa mu to všetko rúca pre očami.
V tomto kontexte je zaujímavá táto udalosť-"pán 363" asi konečne pochopil,že obvinenia postavené na vode sú neprípustné,a po zmene vlády by mohol byť obvinený aj on:

Michal Šúrek sa môže vrátiť na prokuratúru, Maroš Žilinka mu zrušil dočasné pozastavenie výkonu funkcie. Šúreka v júli obvinila policajná inšpekcia zo zneužitia právomocí verejného činiteľa, rovnako ako bývalého šéfa NAKA Ľubomíra Daňka a vyšetrovateľov Pavla Ďurku a Jána Čurillu. Žilinka v aktuálnom rozhodnutí poukázal aj na to, že za takmer šesť mesiacov od vznesenia obvinenia nebolo rozhodnuté o Šúrekovej sťažnosti voči obvineniu.

https://dennikn.sk/minuta/4422587/?ref=mwat
Zobraziť komentár 22.01.2025 - 15:09:30
24
dobra poznamka. Mozno prva znamka padu Fica budu krysy utekajuce z potapajucej sa lode.
Zobraziť komentár 22.01.2025 - 15:10:44
06
arrow_leftlukjur napísal:
Ak chce niekto vyprovokovať násilný stret, mal by si uvedomiť, že na protestoch býva dosť detí, aj úplne malých v kočíkoch. Už toto ukazuje, že to nie sú žiadne majdany s úmyslom násilia.

Presne, chodili sme v PN minuly rok s krpcom v kociku, v piatok planujeme NR.
Zobraziť komentár 22.01.2025 - 15:16:22
03
Inak, od dnes mi na FB vyskakujú zdieľania termínov protestov aj do ľudí, ktorí sa doteraz o toto vôbec nezaujímali. Pozvánka priamo z vlády vyzerá byť účinná.
Zobraziť komentár 22.01.2025 - 15:18:52
39
arrow_leftdislukas napísal:
Presne, chodili sme v PN minuly rok s krpcom v kociku, v piatok planujeme NR.

Tiež chodím spolu s deťmi, síce väčšími, ale chodili už ja na protesty za Kuciaka. A nemienime v tom prestať.
Zobraziť komentár 22.01.2025 - 15:19:59
99
arrow_leftclxno1 napísal:
Zipsik, ohrievanie vody nocnym prudom je fakt trochu divne. Na druhej strane, kombinacia fotovoltaiky s bateriou (ci uz virtualnou alebo fyzickou) a tepelneho cerpadla moze uz byt zaujimava alternativa. Ja mam este plyn (kedze som to tak kupil), ale par znamych ma tuto kombinaciu a mesacne naklady na elektriku, vykurovanie a ohrev teplej vody su +- 30 EUR. Zalezi od toho, aku to bude mat zivotnost, ale ak sa bavime o 15+ rokoch, tak je to imho najefektivnejsie riesenie.

hej len ak sa bavíme o fotovoltike tak je najlepšie predhriať si 150-200 litrový kotol cez deň.
Ak sa bavíme o FVE s fyzickou batériou platí to isté + je teda možnosť ohrevu aj v noci z batérie.

Ale to ani v jednom prípade nevyžaduje nočný prúd :)

My máme komplet elektrický dom zatiaľ bez FVE a ročná spotreba je na úrovni 9-10MWh. Keď som si robil prepočet že koľko by som ušetril v prípade dvojtarifu oproti našej terajšej DD2 vychádzalo to len na necelých 50€ ročne, čo je moc málo v porovnaní s obmedzeniami ktoré dvojtarif prináša

a akonáhle sa na tie obmedzenia vykašleš a používaš všetko aj počas vysokej tarify tak by som pri dvojtarife dokonca zaplatil ešte viac :D

Takže u mňa je riešenie FVE ideálne s fyzickou batériou :)
Zobraziť komentár 22.01.2025 - 15:26:23
00
Ivan Mlynár :y:

https://blog.sme.sk/ivanmlynar/politika/zodpovedni-ste-vsetci-ktori-parazitujete-na-tom-ze-fico-je-imrvere-psychicky-mimo
Zobraziť komentár 22.01.2025 - 15:35:49
00
Inak, ja sa tomu ruskému agentovi čudujem. Podľa mňa, keby namiesto toho strašenia, konšpirovania, bľačania a fŕkania bol ticho, tak je šanca, že toto vzdutie občianskeho odporu za pár týždňov vyhnije, prípadne sa samo kompromituje prechodom do násilných akcií. Efektívne tu dnes okrem poslancov v parlamente nie je iná žiadna páka na to, aby bol zvalený či už Fico alebo jeho vláda.
Jeho bu-bu-buT nás iba povbudzuje. A možno ten občiansky odpor presvedčí nejakých "slušnejších" hlasistov v parlamente. Ale ulica ho určite sama o sebe nezvalí. Stačilo by mu byť ticho, prípadne ešte aj vysloviť "rešpekt" voči demonštráciám - to by ich utíšilo skôr, ako toto bu-bu-bu, čo predvádza.
Zobraziť komentár 22.01.2025 - 15:39:59
00
keď už aj moja manželka chce ísť na protest, pričom ona politiku ignoruje celý život ... a teraz tam chce ísť a aj s deťmi :) ... a ak to takto vyženie do ulíc všetkých "normálnych" tak to ešte len uvidíme odfrkovanie na tlačovkách
Zobraziť komentár 22.01.2025 - 16:19:57
023
Fakt som zvedavý,ako chce Fico udržať pokope tento bordel-to sa určite nedá :^)

Andrej Danko má podozrenie, že súčasnú koalíciu infiltrovali spravodajské zložky. Predseda SNS ich vidí aj za konaním nespokojných koaličných poslancov Rudolfa Huliaka a Samuela Migaľa.
„Ja mám reálne podozrenie, že spravodajské zložky sú tu etablované na rôznych úrovniach vrátane ministerských,“ povedal predseda SNS.

https://dennikn.sk/minuta/4422642/?ref=mwat
Zobraziť komentár 22.01.2025 - 16:24:27
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up