Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Fico má tlačovku,on vážne zošalel :tmi:
Zobraziť komentár 22.01.2025 - 13:04:28
08
Snaží sa vyvolať strach, aby ľudia neprišli. To je celé.
Zobraziť komentár 22.01.2025 - 13:18:01
01
Preceda vlady, ktora uz ani sama nevie, ci ma vacsinu ide rozpravat o komplote. V neparnych tyzdnoch hovori o predcasnych volbach a v parnych sa hovori o kupovani poslancov. Clovek by povedal, ze organizatorom toho majdanu bude asi Smer, alebo SIS.
Zobraziť komentár 22.01.2025 - 13:20:21
114
dnes sa v mediach ti smeraci tusim pretekaju, ktori je vacsi huj...
Zobraziť komentár 22.01.2025 - 13:25:13
05
Podľa astrológov je rok 2025 rokom 9-tky, čo znamená prečistenie a zbavenie sa všetkého, čo nás brzdí. Taktiež tento rok bude silne ovplyvnený témami spravodlivosti, spoločenskej zodpovednosti a rovnováhy medzi osobnými a kolektívnymi záujmami. :-D

Takže nestrácame čas a ideme do toho hneď od januára.
Zobraziť komentár 22.01.2025 - 13:28:41
02
Rusky agent ohlásil "...významné preventívne opatrenia".

Podľa mňa zakážu tie protestné demonštrácie. Neviem ako, lebo legálne nemajú takú právomoc, ale ak bude teba, spôsob iste nájdu.

https://dennikn.sk/minuta/4422327
Zobraziť komentár 22.01.2025 - 13:33:57
00
Mna by zaujímalo, ako sa tvári mamička Puškárová, majster sveta Vlček, Salitros, Malatinec, Migal a další. Asi treba postupne menovat všetkých, ktorí udrzuju Fica pri moci.
Zobraziť komentár 22.01.2025 - 13:34:53
015
pozeram smecko a nko a nikde nie je link na tlacovku....

arrow_leftDano5 napísal:
Fico má tlačovku,on vážne zošalel :tmi:
Zobraziť komentár 22.01.2025 - 13:38:51
00
arrow_leftvlastoch napísal:
Fico palec hore ... so svinami po svinsky !

OPOZÍCIA SI ASI MYSLÍ, ŽE NEMÁME NIČ INÉ NA ROBOTE, AKO CHODIŤ DO PARLAMENTU A KAŽDÝ DEŇ POČÚVAŤ VYSTÚPENIA ŠIMEČKU, KTORÉ MU PÍŠU DENNÍK N A SME.
Dnešné rozhodnutie opozície stiahnuť návrh na vyslovenie nedôvery vláde je ako zlý vtip. Žiadal som celú vládu a celú vládnu koalíciu, aby sme boli k dispozícii, napriek tomu, aký náročný pracovný program máme.
Opozícia dnes utiekla z NR SR a stiahla svoj návrh po tom, čo som prečítal správu SIS o pripravovanom majdane opozície. Nemôžem ísť do detailov, pretože správa bola utajená. Ale na schôdzi NR SR som prečítal zistenia tajnej služby, ako sa opozícia pripravuje na blokády ciest, vládnych budov, ako chce mariť prácu vlády a organizovať nejaký národný štrajk. To je majdan. Opozícia sa spolieha, že proti týmto nezákonným aktivitám vláda zasiahne a stret bezpečnostných zložiek s demonštrantmi bude dôvodom na rozpútanie nepokojov s cieľom povaliť vládu bez demokratických parlamentných volieb, pretože férovej politickej súťaže sa opozícia bojí ako čert kríža.
Vážená opozícia, dnes Vám vládna koalícia preukázala rešpekt a bola pripravená rokovať. Vy ste ale ušli. Ako obyčajne. Ak si myslíte, že zajtra podáte ďalší návrh na odvolanie vlády a očakávate, že ja opäť požiadam vládu a vládnu koalíciu, aby vyhovela Vašim rozmarom, ste na veľkom omyle. Ďalšia schôdza o odvolávaní vlády bude možná len vtedy, ak si zabezpečíte väčšinu v parlamente.

Ono by to bolo v podstate aj fajn tvrdit, ze koalicia nemusi podliehat rozmarom opozicie, keby to, co spravila opozicia bol naozaj len rozmar, a nie len nevyhnutna reakcia na absolutne posliapanie demokratickych principov, menovite utajnit rozpravu o odvolavani vlady. To je nieco v demokracii absolutne nepripustne a opozicia nemala na tento zakerny tah v podstate ako inak zareagovat.

Ficovi priaznivci, je to sice tazke, ale skuste sa na to pokial mozno pozriet nezaujato a prestante vnimat, kto nieco robi, ale ze co robi. Polozte si tuto zakladnu otazku: keby toto spravila sucasna opozicia Ficovi, povazovali by ste to za spravne? Asi nie a dalo sa sa to veru spravit aj inak, transparentne a v sulade s demokratickymi principmi, napr. danu utajenu spravu predniest na samostatnej schodzi, ktora sa kludne moze konat aj v rovnaky den a druhu schodzu na odvolavanie uz neviest v utajenom rezime.

Ja tiez nemusim byt nejakym extra fanusikom vacsiny opozicnych stran, ale sakra vidim, ked sa posliapava demokracia, bez ohladu na to, kto to robi. Tak skusme sa na veci vsetci pozerat objektivne a nie, ze ked nieco zle spravi moj oblubenec, tak je to fajn, a ked nieco dobre spravi moj neoblubenec, tak je to fuj.

Mimochodom, cely tento novy narativ Fica o majdane a prevrate a nutnej obrane voci nim az smutne pripomina postup komunistov pri nastupe k moci v '48. Obvinit demokraticke sily, ze chystaju prevrat, zatial co skutocny prevrat pomalicky, potichucky pachaju autokrati, preobleceni za demokratov. Varia nas ako zaby vo vode. Prodemokraticky zmyslajuci volici si aj v tom '48 hovorili, ze co je to za typka ten Gottwald, ze "my ho v najblizsich volbach vyprasime". No nevyprasili, dalsie volby uz slobodne neboli. Preco? No predsa nutna obrana voci prevratu.
Zobraziť komentár 22.01.2025 - 13:41:04
713
arrow_leftTecka napísal:
pozeram smecko a nko a nikde nie je link na tlacovku....

https://www.sme.sk/minuta/23439432/tlacovy-brifing-premiera-roberta-fica-po-rokovani-vlady?ref=sharebox
Zobraziť komentár 22.01.2025 - 13:43:09
10
jj, na Sme bol ten zlcovity vygrc nasho podpriemera, ktoremu zdarne sekundoval saso, ktoreho podobizen nosi jeho syn na predlakti.
Zobraziť komentár 22.01.2025 - 13:50:54
00
arrow_leftdislukas napísal:
Tiez platime preddavky vo vyske 70 € / mesiac. Vodu ohrievame plynom (chystam ale aj elektricky bojler a budem zohrievat nocnym prudom), kurime plynom + drevo v kozube, varime na plyne. Zatial nam vzdy nieco vratili, nedoplatok sme este nemali za 4 roky co sme vo svojom.

By ma zaujimalo preco by niekto kto ma plyn chcel ohrievat vodu elektrikou? 😳😳 nocny prud je len minimalne lacnejsi ako denny, ale neverim ze sa oplati viac ako plyn…

Myslim ze plyn mame stale najlacnejsi :)
Zobraziť komentár 22.01.2025 - 13:52:48
02
arrow_leftJaroh napísal:
Rusky agent ohlásil "...významné preventívne opatrenia".

Podľa mňa zakážu tie protestné demonštrácie. Neviem ako, lebo legálne nemajú takú právomoc, ale ak bude teba, spôsob iste nájdu.

https://dennikn.sk/minuta/4422327

ci protesty zakazu, alebo nezakazu je mi jedno. Ja tam budem.
Zobraziť komentár 22.01.2025 - 13:56:42
021
Som zvedavý koľko tam v okolí bude áut s bratskými nálepkami. Pripravení začať provokácie.
Zobraziť komentár 22.01.2025 - 14:00:07
03
Zipsik, ohrievanie vody nocnym prudom je fakt trochu divne. Na druhej strane, kombinacia fotovoltaiky s bateriou (ci uz virtualnou alebo fyzickou) a tepelneho cerpadla moze uz byt zaujimava alternativa. Ja mam este plyn (kedze som to tak kupil), ale par znamych ma tuto kombinaciu a mesacne naklady na elektriku, vykurovanie a ohrev teplej vody su +- 30 EUR. Zalezi od toho, aku to bude mat zivotnost, ale ak sa bavime o 15+ rokoch, tak je to imho najefektivnejsie riesenie.
Zobraziť komentár 22.01.2025 - 14:05:29
01

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up