zalozim novu temu kedze niektorym sa nevidelo ze spamujem inde , dnes zase hradza nesklamala, culy ruch po celej trase az do cunova... ked odratam tych xy osobnych aut (niekde medzi 5-10) tak este tam bol 2x traktor, 1x bager, 1x nakladiak, 1x zeriav )) dnes sa fakt cinili
na nabrezi nie su problemom chodci ale developer ktory ignoruje uzemny plan mesta, rozhodnutia dopravneho inspektoratu a uz sa tam vyskytli aj nelegalne osadene znacky
no, promenade sa snazim vyhybat lebo to je ciste psycho. tam to chodi jak ovce. vlavo, vpravo, stredom, idealne aspo styria vedla seba.
ked nemusim alebo nie je nejaky iny zamer tadial ist tak skor idem cez lanfra na hradzu tam.
bavili sme sa ale o moste a tam je to jasne vyznacene farbou a este su tam aj tie fyzicke oddelovace na zemi co ich tiez nejak pritahuje.
Tak isto ich pritahuje cervena farba na semafore na safku. vacsina stoji na cyklo svetle a aby si to skratili k eurovea o ten meter tak idu cyklistovi oproti.
o lavke od TPD po stary most ani nevravim. Tam keby stali MP tak zarobia na premie na dalsich 5 rokov dopredu
No teda môžeš tvrdiť ze ani ty nejdeš po zelenom ale stredom promenády,keď Ani tam to veru nefunguje.
???
jasne ze je fajn ked niekde je nieco formalne vyznacene...cast ludi to zacne respektovat, cast ludi sa pozre ze aha sorry som si nevsimol atd.
Len teda znacenie nezariadi uplne vsetko. Ja cez promenadu chodim ked tak neskoro v noci a skor preferujem opacnu stranu brehu kde je ten presun podstatne rychlejsi a hlavne ja sa vacsinou potrebujem dostat az k pristavnemu mostu pripadne Lanfranconi cize je to imho aj logickejsia trasa.
Hmm, nebicyklujem tam nejako často, ale ako skrátka na promenáde idem v tom úseku pomalšie, v podstate v celom úseku spred RiverParku až po Most SNP si človek musí dávať pozor, lebo je to skrátka zmiešaný chodník. Segmenty do Stravy tam skrátka nenaženiete a to ani nie je účel tej komunikácie.
no, promenade sa snazim vyhybat lebo to je ciste psycho. tam to chodi jak ovce. vlavo, vpravo, stredom, idealne aspo styria vedla seba.
ked nemusim alebo nie je nejaky iny zamer tadial ist tak skor idem cez lanfra na hradzu tam.
bavili sme sa ale o moste a tam je to jasne vyznacene farbou a este su tam aj tie fyzicke oddelovace na zemi co ich tiez nejak pritahuje.
Tak isto ich pritahuje cervena farba na semafore na safku. vacsina stoji na cyklo svetle a aby si to skratili k eurovea o ten meter tak idu cyklistovi oproti.
o lavke od TPD po stary most ani nevravim. Tam keby stali MP tak zarobia na premie na dalsich 5 rokov dopredu
Osobne ak sa vraciam od Záhoria, tak radšej ostanem na ceste a idem normálne po NAGLS až po začiatok cyklopruhu na nábreží.
Tej betónky mám dosť z výjazdov smer Reich. Ešte sa kvôli kúsku nábrežia presúvať dvakrát cez mosty, keď už chcem ísť čo najkratšou trasou, tak to prežijem aj medzi autami. Nakoniec po River Park je to z kopca a človek ta má aspoň slušnú rýchlosť po Chatama.
@scarinko, podobne - kvoli promenade uz jazdim domov z Karpat ci Kobyly vacsinou po petrzalskej strane, tj cez Lafko tam a potom cez Apollo alebo Pristavny naspat. Aspon je to vzdy zopar zaverecnych km navyse.
Vynimkou je mozno len ked som bol cez zimu prilis premrznuty. I ked niekedy aj vtedy som radsej jazdil druhou stranou, lebo na tej staromestskej bolo vzdy vela ludi kvoli vianocnym trhom, ktore trvali az do 3 kralov.
ohladom chodcov sa nema cenu bavit, a teraz ani nemyslim tu promenadu, kaslat na nu. Myslim hocijaku lesnu cestu a dokonca aj rakuske polne cesty. Aj na nich som nedelu, ked bolo pekne a teplo, stretol kopu ludi a psov roztahanych po celej sirke, a maju kazdeho fpi**. Na cyklotrase z Kittsee do Bergu dvaja ludia s palickami zablokovali celu sirku piatich metrov. Nasrat!
No ten úsek som šiel po dlhej dobe, bežne jazdim Bratská,signalka,prechod Berg,ale na signalke bolo v ten deň blato a nepotreboval som si ho čerstvé domov doniesť 🤨
A v súvislosti záberu jazdných pruhov na nábreží, ako že pre cyklotrasu je len mrzute že už nevydalo na značenie pri River Park,lebo takto to vyzerá ze primárny zámer bol len obmedziť plechovky.
cyklotrasa ma viest tadial kde ma river park terasy a ten bordel je tam umyselny aby mohli ukazovat na zlych cyklistov a snazit sa ich vyhnat bud na rusnu cestu po nabrezi alebo na druhu stranu na petrzalsku hradzu ktoru ale nevlastni mesto takze ju nemoze udrzovat a vodohospodari sa na to vybodnu
je to dost smutny pribeh ktory ma viac ako 10 rokov a je peknym prikladom v akej gubernii si tu zijeme
takato snaha bola ale nie zo strany magistratu, neviem si predstavit ako by to bolo na tej ceste vobec mozne nieco vyznacit
celkovo povod tohto bordelu pochadza este z doby ked BA mala primatora z KDH a PKO bolo znicene
cyklotrasa ma viest tadial kde ma river park terasy a ten bordel je tam umyselny aby mohli ukazovat na zlych cyklistov a snazit sa ich vyhnat bud na rusnu cestu po nabrezi alebo na druhu stranu na petrzalsku hradzu
No tak zase nepreceňuj cyklistov. J&T určite nestavia terasy, aby mohli ukazovať na zlých cyklistov. Stavajú terasy, aby zarobili a nejakí cyklisti sú im ukradnutí ...
Pri bývalom PKO je problém, že mesto predalo nielen samotné PKO (za ktoré stále nemáme náhradu), ale aj polovicu promenády až po FTVŠ. Mestu zostala celá šírka promenády len pred FTVŠ. Bez predaja polovice promenády by boli omnoho lepšie možnosti na riešenie.
Môj zámer bol,spraviť obrázok že v utorok podvečer je to oveľa lepšie ako v nedeľu poobede .
No čosi sa zvrtlo , vyšiel len potvrdzujúci obrazok,že maľovať tie čiary je zbytočné lebo tí pešiaci ich aj tak len ignorujú.A aj tie segmenty by hádam šli, čo spomínal budúci volič olano.
Ale ako tak rozmýšľam mea culpa,tí junaci sú v tom nevinne, len ich zlákala moja tlstá 5XL riť. 😀
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
A keď sa našla odvaha oddeliť cykopruh na ceste,namaľovať aspoň tú čiaru...
A keď sa našla odvaha oddeliť cykopruh na ceste,namaľovať aspoň tú čiaru...
Ani tam to veru nefunguje. Stale pobehuju po zelenom.
???
???
jasne ze je fajn ked niekde je nieco formalne vyznacene...cast ludi to zacne respektovat, cast ludi sa pozre ze aha sorry som si nevsimol atd.
Len teda znacenie nezariadi uplne vsetko. Ja cez promenadu chodim ked tak neskoro v noci a skor preferujem opacnu stranu brehu kde je ten presun podstatne rychlejsi a hlavne ja sa vacsinou potrebujem dostat az k pristavnemu mostu pripadne Lanfranconi cize je to imho aj logickejsia trasa.
Osobne ak sa vraciam od Záhoria, tak radšej ostanem na ceste a idem normálne po NAGLS až po začiatok cyklopruhu na nábreží.
Tej betónky mám dosť z výjazdov smer Reich. Ešte sa kvôli kúsku nábrežia presúvať dvakrát cez mosty, keď už chcem ísť čo najkratšou trasou, tak to prežijem aj medzi autami. Nakoniec po River Park je to z kopca a človek ta má aspoň slušnú rýchlosť po Chatama.
Vynimkou je mozno len ked som bol cez zimu prilis premrznuty. I ked niekedy aj vtedy som radsej jazdil druhou stranou, lebo na tej staromestskej bolo vzdy vela ludi kvoli vianocnym trhom, ktore trvali az do 3 kralov.
ohladom chodcov sa nema cenu bavit, a teraz ani nemyslim tu promenadu, kaslat na nu. Myslim hocijaku lesnu cestu a dokonca aj rakuske polne cesty. Aj na nich som nedelu, ked bolo pekne a teplo, stretol kopu ludi a psov roztahanych po celej sirke, a maju kazdeho fpi**. Na cyklotrase z Kittsee do Bergu dvaja ludia s palickami zablokovali celu sirku piatich metrov. Nasrat!
A v súvislosti záberu jazdných pruhov na nábreží, ako že pre cyklotrasu je len mrzute že už nevydalo na značenie pri River Park,lebo takto to vyzerá ze primárny zámer bol len obmedziť plechovky.
je to dost smutny pribeh ktory ma viac ako 10 rokov a je peknym prikladom v akej gubernii si tu zijeme
celkovo povod tohto bordelu pochadza este z doby ked BA mala primatora z KDH a PKO bolo znicene
No tak zase nepreceňuj cyklistov. J&T určite nestavia terasy, aby mohli ukazovať na zlých cyklistov. Stavajú terasy, aby zarobili a nejakí cyklisti sú im ukradnutí ...
No čosi sa zvrtlo , vyšiel len potvrdzujúci obrazok,že maľovať tie čiary je zbytočné lebo tí pešiaci ich aj tak len ignorujú.A aj tie segmenty by hádam šli, čo spomínal budúci volič olano.
Ale ako tak rozmýšľam mea culpa,tí junaci sú v tom nevinne, len ich zlákala moja tlstá 5XL riť. 😀