BA hrádza, JuRaVa a ostatné trasy mimo Malých Karpát
posledný komentár: Dnes o 0:59
posledný komentár: Predvčerom o 19:24
posledný komentár: 12. 3. 2026 o 15:20
posledný komentár: Dnes o 0:59
posledný komentár: Predvčerom o 19:24
posledný komentár: 12. 3. 2026 o 15:20
A keď sa našla odvaha oddeliť cykopruh na ceste,namaľovať aspoň tú čiaru...
A keď sa našla odvaha oddeliť cykopruh na ceste,namaľovať aspoň tú čiaru...
Ani tam to veru nefunguje. Stale pobehuju po zelenom.
???
ked nemusim alebo nie je nejaky iny zamer tadial ist tak skor idem cez lanfra na hradzu tam.
bavili sme sa ale o moste a tam je to jasne vyznacene farbou a este su tam aj tie fyzicke oddelovace na zemi co ich tiez nejak pritahuje.
Tak isto ich pritahuje cervena farba na semafore na safku. vacsina stoji na cyklo svetle a aby si to skratili k eurovea o ten meter tak idu cyklistovi oproti.
o lavke od TPD po stary most ani nevravim. Tam keby stali MP tak zarobia na premie na dalsich 5 rokov dopredu
???
jasne ze je fajn ked niekde je nieco formalne vyznacene...cast ludi to zacne respektovat, cast ludi sa pozre ze aha sorry som si nevsimol atd.
Len teda znacenie nezariadi uplne vsetko. Ja cez promenadu chodim ked tak neskoro v noci a skor preferujem opacnu stranu brehu kde je ten presun podstatne rychlejsi a hlavne ja sa vacsinou potrebujem dostat az k pristavnemu mostu pripadne Lanfranconi cize je to imho aj logickejsia trasa.
ked nemusim alebo nie je nejaky iny zamer tadial ist tak skor idem cez lanfra na hradzu tam.
bavili sme sa ale o moste a tam je to jasne vyznacene farbou a este su tam aj tie fyzicke oddelovace na zemi co ich tiez nejak pritahuje.
Tak isto ich pritahuje cervena farba na semafore na safku. vacsina stoji na cyklo svetle a aby si to skratili k eurovea o ten meter tak idu cyklistovi oproti.
o lavke od TPD po stary most ani nevravim. Tam keby stali MP tak zarobia na premie na dalsich 5 rokov dopredu
Osobne ak sa vraciam od Záhoria, tak radšej ostanem na ceste a idem normálne po NAGLS až po začiatok cyklopruhu na nábreží.
Tej betónky mám dosť z výjazdov smer Reich. Ešte sa kvôli kúsku nábrežia presúvať dvakrát cez mosty, keď už chcem ísť čo najkratšou trasou, tak to prežijem aj medzi autami. Nakoniec po River Park je to z kopca a človek ta má aspoň slušnú rýchlosť po Chatama.
Vynimkou je mozno len ked som bol cez zimu prilis premrznuty. I ked niekedy aj vtedy som radsej jazdil druhou stranou, lebo na tej staromestskej bolo vzdy vela ludi kvoli vianocnym trhom, ktore trvali az do 3 kralov.
ohladom chodcov sa nema cenu bavit, a teraz ani nemyslim tu promenadu, kaslat na nu. Myslim hocijaku lesnu cestu a dokonca aj rakuske polne cesty. Aj na nich som nedelu, ked bolo pekne a teplo, stretol kopu ludi a psov roztahanych po celej sirke, a maju kazdeho fpi**. Na cyklotrase z Kittsee do Bergu dvaja ludia s palickami zablokovali celu sirku piatich metrov. Nasrat!
A v súvislosti záberu jazdných pruhov na nábreží, ako že pre cyklotrasu je len mrzute že už nevydalo na značenie pri River Park,lebo takto to vyzerá ze primárny zámer bol len obmedziť plechovky.
je to dost smutny pribeh ktory ma viac ako 10 rokov a je peknym prikladom v akej gubernii si tu zijeme
celkovo povod tohto bordelu pochadza este z doby ked BA mala primatora z KDH a PKO bolo znicene
No tak zase nepreceňuj cyklistov. J&T určite nestavia terasy, aby mohli ukazovať na zlých cyklistov. Stavajú terasy, aby zarobili a nejakí cyklisti sú im ukradnutí ...
No čosi sa zvrtlo , vyšiel len potvrdzujúci obrazok,že maľovať tie čiary je zbytočné lebo tí pešiaci ich aj tak len ignorujú.A aj tie segmenty by hádam šli, čo spomínal budúci volič olano.
Ale ako tak rozmýšľam mea culpa,tí junaci sú v tom nevinne, len ich zlákala moja tlstá 5XL riť. 😀