Ahojte, chcem si zaobstarať wattmeter na bicykel. Mám na to k dispozícii okolo 500€. Reálne som rozmýšľal nad stages. Potom som ale čítal že to sem tam hodí blbé watty. Nevýhoda je tiež že je to ľavá kľuka. Potom ešte 4iii ale to je to isté ale za tie prachy by som to vydržal. Ešte som rozmýšľal nad bepro ale len tú verziu s jedným meraným pedálom. Ak by bol rozdiel merania výrazný, zohnal by som prachy aj na dvojitú verziu. Sú lepšie podľa vás pedále alebo kľuka? Ako je to s odolnosťou? Dosť zvyknem najazdiť a ak mi to vydrží jednu sezónu, bol by som sklamaný. Viete ešte o niečom čo by ma vyšlo v tejto cenovej relácii a je to lepšie? Ak si kúpim pedále, je možné ich prehadzovať z biku na bike kedy sa mi zachce alebo to chce viac času? Ďakujem za vaše názory. Viem že na nete je toho veľa a aj som hľadal ale jednoducho nestíham.
Ja som na sram X01 kluky k xcadey spideru dokupil tento prevodnik s 0 mm offsetom, pretoze spider ma 3 mm offset (1. generacia). Lebo povodny prevodnik mal tiez 3 mm offset, cize aby som nezmenil retazovu linku.
Až tak by som sa netešil, pretože ten "price adjustment" znamená len to, že keďže je cena nad 150€, budeš si musieť vyriešiť preclenie a doplatok DPH sám.
Teraz by si riešil. Ten adjustment zohľadňuje Tvoje predpokladané náklady na preclenie, ktoré sú v reáli vyššie, ak poveríš poštu. Plus to stojí čas na komunikáciu a vydokladovanie.
Ved to viem. Je to jasne. Ale asi pisem madarsky, ze to vozi kurier (nie posta) a nejak to odrbkavaju, ked to chodi cez madarsko. Ale toto je do temy ali. Tu riesime PM.
Odlomili sa mi casti zahlbenia na uchytenie 3-Bolt. Skrutky dotahujem na 4Nm.
Ak to nebude drzat iba na casti zahlbenia (tak to je na Gen1 ), co by mohlo fungovat, skusim to prefrezovat na plochu ako to je na sram prevodnikoch. Ak ani to nebude OK, kupim Assioma alebo XX.
Ja som ho jazdil minulu sezonu a nemozem povedat kriveho slova, presne meranie, vyborna vydrz baterky, bezproblemove parovanie a kalibracia. Slapal bez zavahania a keby nevymyslam, ze potrebujem karbonove kluky tak ostane doma. Ak ti nevadi troska vyssia vaha kluk, tak cely set je v poriadku, ale uchytenie nie je univerzal a tym padom uz musis ostat pri magene klukach. Ak kupis 8srobove tak to das na kopec alternativ.
Ten moj momentalne jazdi sogi tak mozno da tiez input.
Ahojte, ma niekto skusenosti so slovenskou "pobockou" power metrov XCADEY? Konkretne ma zaujima moznost "Factory install" - ked im odoslete kluku postou a oni vam na nu namontuju power meter, za cca 250-280 eur. Robili to niekomu ? Dik https://xcadey.sk/xpower-l-shimano-ultegra
Pre tych co mate xcadey gen2 spider tak mozno niekomu pomozu moje poznatky:
Wattmeter prisiel s extra wattmi, presnejsie o +17%, cize slusne mimo, ale aspon konzistentne. Najprv nesiel nastavit power adjust - vraj nejaky problem s app na iphone, potom sa s tym pohral Palo z xcadey.sk a power adjust uz funguje. Dnes som teda tocil kolecka a pocas toho nastavoval az kym som sa nedostal na +-1% oproti referencnemu wattmetru, hodnota power adjust sa dostala vo finale na 88. Porovnaval som s favero assioma duo, podla ktorych mam nastaveny aj trenazer a wattmeter na cestaku.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Riesil ci si nedat vyrobit negativny offset prevodnik.
Jazdil som nejaky cas 52mm linku na trasmissne bez najmensieho problemu s cinskym prevodnikom s 0 mm offset. Sram prevodnik ma nejaky offset.
1.gen … tam si vedel dat prevodnik aj z prednej strany.
1.gen … tam si vedel dat prevodnik aj z prednej strany.
Kde sa da kupit za 250€?
Teraz tam je za 370€, ale ked opat bude za ~300€ tak pri plateni odrataju ~50€
Ti cinaci nevedia pocitat
Odlomili sa mi casti zahlbenia na uchytenie 3-Bolt. Skrutky dotahujem na 4Nm.
Ak to nebude drzat iba na casti zahlbenia (tak to je na Gen1 ), co by mohlo fungovat, skusim to prefrezovat na plochu ako to je na sram prevodnikoch. Ak ani to nebude OK, kupim Assioma alebo XX.
https://www.magene.com/en/power-meters/41-pes-p505-base-power-meter.html
Alebo radšej kúpiť 4iiii na ľavú kľuku?
Potreboval by som to na cestný bicykel.
Ten moj momentalne jazdi sogi tak mozno da tiez input.
https://xcadey.sk/xpower-l-shimano-ultegra
Cely proces prebehol bez problemov. Nepamatam si, kolko to trvalo
Wattmeter prisiel s extra wattmi, presnejsie o +17%, cize slusne mimo, ale aspon konzistentne. Najprv nesiel nastavit power adjust - vraj nejaky problem s app na iphone, potom sa s tym pohral Palo z xcadey.sk a power adjust uz funguje. Dnes som teda tocil kolecka a pocas toho nastavoval az kym som sa nedostal na +-1% oproti referencnemu wattmetru, hodnota power adjust sa dostala vo finale na 88. Porovnaval som s favero assioma duo, podla ktorych mam nastaveny aj trenazer a wattmeter na cestaku.
Nasla sa dobra dusa ktora vytvorila https://compare-the-watts.com/ a tak sa da porovnavat donekonecna