Tento status bude osobný, ale moje rozhorčenie je také veľké, že ho musím napísať. Dnes médiami rezonuje ranná nehoda auta, ktoré viezlo ministra financií pána Kamenického, na jednej z najväčších bratislavských križovatiek.
Podľa výpovedí šoféra druhého vozidla aj svedkov, ktoré odzneli v médiách, vládna limuzína vošla do križovatky vysokou rýchlosťou na červenú a narazila do auta, ktoré prechádzalo na zelenú. Zhodou okolností v tomto vozidle sedel otec mojej veľmi dobrej priateľky, a preto viem o následnom dianí viac, než sa objavilo v médiách.
Sanitka ho odviezla do najstaršej nemocnice v Bratislave – áno, tej, kde sa občas prepadne strop či schodisko – kde podstúpil sériu vyšetrení, vrátane dvoch CT. V čase, keď už pán minister verejne informoval o svojom stabilizovanom stave, on ešte len čakal medzi dvoma CT vyšetreniami. Nakoniec bol prepustený do domácej opatery, no skutočný dopad jeho zranení ukáže až čas.
Čo ma však hlboko zaráža, je to, že pán minister ani nikto z jeho okolia doteraz pána nekontaktoval, aby sa opýtal, ako sa má, alebo či – vzhľadom na žalostný stav našich nemocníc – nepotrebuje pomoc so zdravotnou starostlivosťou. Myslím si, že by to bolo minimálne slušné a ľudské, ak nie morálne správne.
A ešte jedna poznámka: na križovatke sú štyri veľké priechody pre chodcov. Možno práve to, že arogantne idúca limuzína narazila do auta, zachránilo niektorého z chodcov, ktorý tam práve prechádzal na zelenú...
Vladny special leti do Gruzinska. Asi idu priniest niekoho, koho vyhostia.
"Na palube vládneho špeciálu smerujúceho do Gruzínska sú mladí športovci, ktorí sa zúčastnia festivalu mládeže. Pre denník SME to potvrdil olympijský výbor."
ale teda zacul som take myslienky, ze cela tato banda co vytiahla danka naspat do parlamentu, teraz jeho deravu lodku opusti a najblizsie pojdu vsetci cez republiku, otazne ci by ti slusnackovia zobrali nevyspytatelnych zradcov, ci im to nieco prinesie, ked su ti najznamejsi aj tak v europarlamente
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://www.facebook.com/jarka.orosova/posts/pfbid0qzgguuw4HGBYyUZpDkUGLc9LJvJRuRZ4gtjqGDbAoYCpzqXPPL8afZMZBe4mfQ5l
Tento status bude osobný, ale moje rozhorčenie je také veľké, že ho musím napísať. Dnes médiami rezonuje ranná nehoda auta, ktoré viezlo ministra financií pána Kamenického, na jednej z najväčších bratislavských križovatiek.
Podľa výpovedí šoféra druhého vozidla aj svedkov, ktoré odzneli v médiách, vládna limuzína vošla do križovatky vysokou rýchlosťou na červenú a narazila do auta, ktoré prechádzalo na zelenú. Zhodou okolností v tomto vozidle sedel otec mojej veľmi dobrej priateľky, a preto viem o následnom dianí viac, než sa objavilo v médiách.
Sanitka ho odviezla do najstaršej nemocnice v Bratislave – áno, tej, kde sa občas prepadne strop či schodisko – kde podstúpil sériu vyšetrení, vrátane dvoch CT. V čase, keď už pán minister verejne informoval o svojom stabilizovanom stave, on ešte len čakal medzi dvoma CT vyšetreniami. Nakoniec bol prepustený do domácej opatery, no skutočný dopad jeho zranení ukáže až čas.
Čo ma však hlboko zaráža, je to, že pán minister ani nikto z jeho okolia doteraz pána nekontaktoval, aby sa opýtal, ako sa má, alebo či – vzhľadom na žalostný stav našich nemocníc – nepotrebuje pomoc so zdravotnou starostlivosťou. Myslím si, že by to bolo minimálne slušné a ľudské, ak nie morálne správne.
A ešte jedna poznámka: na križovatke sú štyri veľké priechody pre chodcov. Možno práve to, že arogantne idúca limuzína narazila do auta, zachránilo niektorého z chodcov, ktorý tam práve prechádzal na zelenú...
"Na palube vládneho špeciálu smerujúceho do Gruzínska sú mladí športovci, ktorí sa zúčastnia festivalu mládeže. Pre denník SME to potvrdil olympijský výbor."
Čítajte viac: https://domov.sme.sk/c/23445354/vladny-special-gruzinsko-kalinak-sportovci-eyof.html
https://www.instagram.com/reel/DFlMPS_Ob9s/
ale teda zacul som take myslienky, ze cela tato banda co vytiahla danka naspat do parlamentu, teraz jeho deravu lodku opusti a najblizsie pojdu vsetci cez republiku, otazne ci by ti slusnackovia zobrali nevyspytatelnych zradcov, ci im to nieco prinesie, ked su ti najznamejsi aj tak v europarlamente
a ďalšia správa,ktorá zasiahne aj smerovoličov-tomuto nebudú radi
https://e.dennikn.sk/4446649/februarova-vyplata-neprijemne-prekvapi-zamestnancov-ktori-maju-deti/
a ďalšia správa,ktorá zasiahne aj smerovoličov-tomuto nebudú radi
https://e.dennikn.sk/4446649/februarova-vyplata-neprijemne-prekvapi-zamestnancov-ktori-maju-deti/
Vsak musia konsolidovat penaze pracujucej vrstve, aby bolo z coho 13te uplatky vyplacat.......