pekné farby, mne sa to páči...., inak teraz je Epic S-Works tut v bazári parádny čierno frkaný a ešte aj L ko.. Ako keby sú prašule beriem ho práve skrz tu farenosť.
AI:
Oficiálne sa hovorí o troch radách, ale keďže Jára Cimrman bol „univerzálny génius“, určite by ich mal oveľa viac! Ak by sme to brali do dôsledkov, mohol Čechovi poradiť napríklad aj:
„Když už padáš, tak aspoň šikmo, ať doletíš dál.“
„Když nemůžeš, tak přidej!“ (aj keď to neskôr „ukradol“ Zátopek)
„Nehas, co tě nepálí. Ale pozor, aby tě to pak nezačalo pálit.“
Takže ak by sme sa v tom šťourali, Cimrman mohol poradiť Čechom nekonečne veľa vecí – len nie všetky sa zachovali v kronikách!
Môj budget taiwan doplnený o pár nových dopnkov, carbon elitewheels 38d (1560g), ryet carbonworks sedlo (125g) a toseek 420mm integrovane riadidla (270g).
Na moje rekreacne jazdenie je to žúžo
Tak ešte raz a potom si už prosím poposadni Cimrman sa doslovne spýtal či dve nie sú málo. Neporadil, že musia to byť práve 3 sestry. Takže to mohlo byť aj 4, 5 alebo viac sestier.
"Tady jsem si dovolila pár švestiček ze své zahrádky, jestli se neurazíte."
"Vykopala" som z archívu ako som na predchádzajúcich bajkoch s plochými riadidlami vozila omotávku ja.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
,,A není to málo Antone Pavloviči"?
AI:
Oficiálne sa hovorí o troch radách, ale keďže Jára Cimrman bol „univerzálny génius“, určite by ich mal oveľa viac! Ak by sme to brali do dôsledkov, mohol Čechovi poradiť napríklad aj:
„Když už padáš, tak aspoň šikmo, ať doletíš dál.“
„Když nemůžeš, tak přidej!“ (aj keď to neskôr „ukradol“ Zátopek)
„Nehas, co tě nepálí. Ale pozor, aby tě to pak nezačalo pálit.“
Takže ak by sme sa v tom šťourali, Cimrman mohol poradiť Čechom nekonečne veľa vecí – len nie všetky sa zachovali v kronikách!
a netusim, prečo Kristina nesuhlasi, (dve boli malo)
https://www.odpovedi.cz/otazky/odkud-zlidovel-vyrok-a-neni-to-malo-antone-pavlovici
koniec OT
PS,edit: vidiet,aka je UI nevyspela, ziaden Čech, ale Čechov, Čechovovi
a este by sa mi k nemu hodili nejake farebne hrackarske plastove pedaliky
Na moje rekreacne jazdenie je to žúžo
Niektorí to robia, kvôli pohodliu.
Tie nie sú veľmi pohodlné aj keď sú omotané.
Tá farba je odvážna.
a netusim, prečo Kristina nesuhlasi, (dve boli malo)
https://www.odpovedi.cz/otazky/odkud-zlidovel-vyrok-a-neni-to-malo-antone-pavlovici
Tak ešte raz a potom si už prosím poposadni
"Vykopala" som z archívu ako som na predchádzajúcich bajkoch s plochými riadidlami vozila omotávku ja.