jj, cca 2.2" plast na 26tkach
uci ,to su mastodonti,rovnako ako u nas ti,co schvaluju sposob cykloznacenia, cyklokros je tiez takto deformovany. Na druhej strane, mozes vysledky porovnavat spatne 50 rokov dozadu
Aky sposob cyklotnacebia mas na mysli? My sme robili par cyklotras, mame na to aj papiere…musime dodrziavat STN, ktore sme si my nevymysleli. Ale rad nieco posuniem, ked sa ocitnem na schodzi.
Ako je deformovaný cyklokros? Co by mu prospelo 32 palcove kolesá alebo 50 mm široké gumy?,vôbec ,do tých srac*ek blatových to majú dávno vychytane a nic lepšie ako 33 galdy na 1 atmosfere zjelma ani nevymyslia .
kajto: mas tam striktne vela veci predpisanych, nemozes zobrat cestak s terennymi pneus a ist na cyklokros, pokial viem.Je to taka .. meh, disciplina
pa3km: mtb cyklotrasy a tie ich farebne cecka , tie patria na sotoliny a nie do terenu. V normalnych krajinach sa to znaci uplne inak. Ale zle si to pochopil, ide prave o tie normy, ktore navrhoval a schvaloval niekto, co asi v zivote na bajaku nesedel, nie ti, co ich potom maluju po schvaleni. Ja viem, ze to tak je, ale nema to tak byt, ale su aj vacsie problemy, ako c-cko na strome
nedavno davala Kristina aj brzdy a vsetko to vyzera ako nedorobok kopirujuci sram. si pekne pockam na ofic. predstavenie. napr. kluky mi pridu ako prefarbene XT-cka. 9100 mali uchytenie lavej kluky jednym srobom. neverim ze sa vratili naspat.
Sa mi zdá alebo používajú ďalej päťku? Niekde som videl patent a tam išli cestou ako sram, uchytenie na os. Ako svetlo tiež robí svoje, ja na tých fotkách moc detailov nevidím, aby som súdil. Ale aspoň povzdych, že konečne!
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
uci ,to su mastodonti,rovnako ako u nas ti,co schvaluju sposob cykloznacenia, cyklokros je tiez takto deformovany. Na druhej strane, mozes vysledky porovnavat spatne 50 rokov dozadu
pa3km: mtb cyklotrasy a tie ich farebne cecka
https://bikerumor.com/patent-patrol-sram-mechanical-transmissions-are-coming-soon-with-both-nx-and-sx-transmission-derailleurs/
Inak embargo na XTR platí až do Marca.