Sa mi zdá alebo používajú ďalej päťku? Niekde som videl patent a tam išli cestou ako sram, uchytenie na os. Ako svetlo tiež robí svoje, ja na tých fotkách moc detailov nevidím, aby som súdil. Ale aspoň povzdych, že konečne!
Jop buď si to dali pantetovat len pre istotu alebo ak aj niečo chystajú tak im ešte pár rokov potrvá kým aj reálne vypustia šaltre na UDH... Vtedy možno už bude mať Sram dalši nový "štandard"... Kto vie čo bude...
Nebude ďalší štandard patky. Shimano direct mount patky tu mnohí používajú veľa rokov. Ako som písala, Shimano nechce zakladať nový štandard. Všetko nové musí pasovať spätne. Ak bude nová patka bude na princípe kompatibility s UDH.
Shimano si dáva dosť záležať na spätnej kompatibilite. Ešte nie každý má UDH rám.
Inak embargo na XTR platí až do Marca.
Jo jo, vzdy sa mi pacilo, ze s novymi brzdami som nemusel kupovat aj nove radenie. Aj tie adaptery shimano na shimano zarucujuce spatnu kompatibilitu su top, a to nehovorim o 100% spatne kompatibilnych Ispec-A/ B / Ispec II / Ispec EV.
Jedine čo som u Direct mount pätiek zaregistroval tak, ze na chvíľu hufne vybehli na trh, pár výrobcov ich chvíľu používalo a potom sa zasa v tichosti stiahli...
Jop tie ich radenia a brzdy sú kapitola sama o sebe, asi sa mi ani nebude rátať ak s tymito novými sadami nepríde aj nový I-spec... ?
Jo ale presiel som si aj par xtckami a slx kom na bikoch ktore som nikdy nemal v profile ?.
A preto som nakoniec skoncil na obstaroznom Saint spec B so Sram radenim a bikeyoke medzikusmi.
Ja mám práve opačný pohľad na toto... radšej podporím vývoj nových produktov ako by som mal platiť značke, ktorá je pozadu x rokov... Ale to sa už blížime k milovanej téme všetkých SRAM vs Shimano
Presne, keby som mal cakat na Shimano skutocne wireless radenie, stale by som jazdil na lanku alebo s kablami. Takto uz skoro 4 roky jazdim AXS a absolutna spokojnost.
Ja som bol velmi dlho Shimano pozitiv vo vsetkom (pri brzdach na MTB stale som ), ale radenie som na kazdom jednom biku dal na SRAM AXS, preto na gravel museli ist aj sram brzdy, ale specialne na graveli my tie sram brzdy vyhovuju viac ako GRXka co som mal pred AXSkom.
Plus AXS ma top spatnu kompatibilitu, mozem mixovat AXS zariadenia ako sa mi paci.
Fajné. Len neviem na čo sa okolo nejakej obyčajnej sady robí takýto cirkus? Reálne to bude len ďalšia sada do počtu robiaca to isté čo ostatné. Umiestňovať reťaz nahor a nadol ??
Práve som ten toolboxwars čekoval na FB. Mizerne fotky a v blbom uhle odfotený šálter. Ale bez ohľadu na prvý pocit z dizajnu to musím mať aj keď nie je dôvod.
Janči. Klasické obyčajné brzdy do počtu. Aktuálne z radu bŕzd čo poznám nadchnú len 2 značky. Ostatok - neurazí. Napríklad keď už mám mať na bicykli kilo na brzdách tak som omnoho viac čakal od Mavenov. Páka stále pritom Sramácky hnusne gumená. ?
Mam teraz XT ktore nie su zle, ale M820 ktore som predal s bajkom boli o cosi lepsie. Lutujem ze som si ich nenechal. Kupovat stary model sa mi uz nechce, tak netrpezlivo cakam ci bude nejaka inovacia aj v tejto uz dnes prastarej sade.
Janči. Klasické obyčajné brzdy do počtu. Aktuálne z radu bŕzd čo poznám nadchnú len 2 značky. Ostatok - neurazí. Napríklad keď už mám mať na bicykli kilo na brzdách tak som omnoho viac čakal od Mavenov. Páka stále pritom Sramácky hnusne gumená. ?
Ja dúfam, že keď odskúšaš 4piestovú novinku tak zmeníš názor, že to sú iba "Klasické obyčajné brzdy do počtu". Údajne najväčšie vylepšenie bŕzd zvonku nevidno. Podľa krátkeho testu by som si osobne trúfla prirovnať prejav a pocit k Piccola HD.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Jop buď si to dali pantetovat len pre istotu alebo ak aj niečo chystajú tak im ešte pár rokov potrvá kým aj reálne vypustia šaltre na UDH... Vtedy možno už bude mať Sram dalši nový "štandard"... Kto vie čo bude...
Inak embargo na XTR platí až do Marca.
Jo jo, vzdy sa mi pacilo, ze s novymi brzdami som nemusel kupovat aj nove radenie. Aj tie adaptery shimano na shimano zarucujuce spatnu kompatibilitu su top, a to nehovorim o 100% spatne kompatibilnych Ispec-A/ B / Ispec II / Ispec EV.
Koniec sarkazmu😁😂😂😂
Jop tie ich radenia a brzdy sú kapitola sama o sebe, asi sa mi ani nebude rátať ak s tymito novými sadami nepríde aj nový I-spec... ?
A preto som nakoniec skoncil na obstaroznom Saint spec B so Sram radenim a bikeyoke medzikusmi.
Ja som bol velmi dlho Shimano pozitiv vo vsetkom (pri brzdach na MTB stale som
Plus AXS ma top spatnu kompatibilitu, mozem mixovat AXS zariadenia ako sa mi paci.
nee to mi nerob, ja som so starymi spokojny a nechce sa mi kupovat nove + medzikus na sram radenie
Ale keby prisli
Ja dúfam, že keď odskúšaš 4piestovú novinku tak zmeníš názor, že to sú iba "Klasické obyčajné brzdy do počtu". Údajne najväčšie vylepšenie bŕzd zvonku nevidno. Podľa krátkeho testu by som si osobne trúfla prirovnať prejav a pocit k Piccola HD.