Ten popis večere mi pripomína film Pád tretej ríše.
"Diskusia bola neformálna, atmosféra uvoľnená a každý podľa účastníkov slobodne vyjadroval svoj názor. Viacerí pritom Denníku N potvrdili, že premiér vystupoval veľmi emotívne: zvyšoval hlas, používal expresívne slová, čo miestami budilo rozpaky, napríklad s ohľadom na to, že na večeri sa zúčastnili aj zástupcovia katolíckej a evanjelickej cirkvi.
Niektorí zúčastnení ľudia povedali, že premiér bol emotívnejší, ako ho bežne na podobných stretnutiach zažili. Jeden z účastníkov dokonca konštatoval, že takého emotívneho premiéra ešte nevidel. Opisovali, že Robert Fico viditeľne prežíva ťažšie a náročné chvíle, najmä pre geopolitickú situáciu. Na stretnutí sa účastníkov pýtal na názory a na to, ako situáciu vnímajú. K téme bezpečnosti v Európe a geopolitike sa vracal opakovane. Podľa rôznych zdrojov padla z jeho strany aj otázka: „Ako ďalej?“ či povzdych: „Neviem, ako ďalej.“
Tieto momenty ľudia prítomní na stredajšej večeri na úrade vlády vnímali rozdielne: podľa niektorých premiér pôsobil takmer bezradne, iní si odniesli dojem, že si pýtal od nich radu. Zároveň sa viackrát lídrov spoločenských organizácií pýtal, či sa bude môcť názorovo o niekoho z nich oprieť.
Zaznela aj opakovaná výhrada, že si vládu nezastali v súvislosti s protestmi za zotrvanie Slovenska v Európskej únii."
Inak, prípad vodnej nádrže Látky ukazuje krásnu podstatu. Navolit si gaunerov do vlády a potom plakať, že ich idú okradnúť. Ešte že to nabudúce zachránia chlapci z Republiky. 🫠
nech si blika, podla zakona je sirena prvorada, blikatka su na 2 mieste.
asi im vreskot lezie na nervy, ale ked chcu byt vsade prvi, nech trpia hluchotou.
za tretie, youtube je plne idiotov co maju ilegal blikatka a chodia sa nahanat po cestach...
ako mam vediet ze to nie je nejaky blbecek s blikatkami z aliexpresu na stočenej afdinke z nemeckeho bazaru.
väčšinou máš aj tak stredný / pravý voľný a teda aj tak by si mal ísť v pravo či za tebou niekto bliká blikátkom alebo nie... stredný a ľavý slúžia na predbiehanie...
mňa blikači vôbec netankujú...aj tak sa vždy zasuniem naspäť do pravého hneď ako je to možné... ja tam niesom od toho aby som hodnotil kto má a kto nemá právo používať blikačky...
EDIT: WOU, som sa akosi neskoro zobudil teraz kukám že som pár strán pozadu
kataster funguje - ale ako pred 15-20 rokmi odporucam si pozriet cepove video z v magazine z afriky. tam smerujeme.
ak chcem silno zakonspirovat - koncom minuleho roka niekto nahlas povedal, ze si kazdy moze o kazdom vsetko pozriet. no a uz nemoze.
tiez ma velmi zaujima novy stavebny zakon a tie narychlo podopisovane vsuvky. a ci fikcia suhla naozaj realne vstupi do platnosti - ake ma presne znenie, pripadne obmedzenia.
a precerpavacka za 2,5mld v case konsolidacie, padajucich mostov, nemocnic, rozpadajucich sa zeleznic mi pride ako uplna absurdita - to ma dviha zo stolicky cely dnesok
NR, nevidel som dozadu, ale moj odhad 4-5k ludi, namestie plne nebolo urcite. Recnici priemerny, nic co by burcovalo este viac ako doteraz, az som sa chvilku zasnival, ze vbehnem ako clovek z ludu na podium a poviem nieco ja....ale to by asi nikoho nezaujimalo, navyse mam toho na srdci pomerne dost;o).
Treba asi pockat na dalsie majstrstyky nasej vladnej elity nech naseru este viac ludi, ja im to vladnutie zatial prajem, pretoze ich zacnu dobiehat tie ich uzasne rozhodnutia.
Inak dav najviac reagoval na Simkovicovu, je to proste krowka popularna, skoda, ze bude imho asi skoro koncit po tej pripadnej rekonstrukcii vlady.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
"Diskusia bola neformálna, atmosféra uvoľnená a každý podľa účastníkov slobodne vyjadroval svoj názor. Viacerí pritom Denníku N potvrdili, že premiér vystupoval veľmi emotívne: zvyšoval hlas, používal expresívne slová, čo miestami budilo rozpaky, napríklad s ohľadom na to, že na večeri sa zúčastnili aj zástupcovia katolíckej a evanjelickej cirkvi.
Niektorí zúčastnení ľudia povedali, že premiér bol emotívnejší, ako ho bežne na podobných stretnutiach zažili. Jeden z účastníkov dokonca konštatoval, že takého emotívneho premiéra ešte nevidel. Opisovali, že Robert Fico viditeľne prežíva ťažšie a náročné chvíle, najmä pre geopolitickú situáciu. Na stretnutí sa účastníkov pýtal na názory a na to, ako situáciu vnímajú. K téme bezpečnosti v Európe a geopolitike sa vracal opakovane. Podľa rôznych zdrojov padla z jeho strany aj otázka: „Ako ďalej?“ či povzdych: „Neviem, ako ďalej.“
Tieto momenty ľudia prítomní na stredajšej večeri na úrade vlády vnímali rozdielne: podľa niektorých premiér pôsobil takmer bezradne, iní si odniesli dojem, že si pýtal od nich radu. Zároveň sa viackrát lídrov spoločenských organizácií pýtal, či sa bude môcť názorovo o niekoho z nich oprieť.
Zaznela aj opakovaná výhrada, že si vládu nezastali v súvislosti s protestmi za zotrvanie Slovenska v Európskej únii."
https://dennikn.sk/4452581/ficova-streda-ked-neprisiel-na-vladu-sa-skoncila-emotivnou-vecerou-kde-odhalil-svoje-obavy-z-buducnosti/
Certifikačná skúška spravená a môžem ísť nasať atmosféru protestov, domov pojdem zajtra keď som už v BA
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
A ešte k vodnej záležitosťi. ...https://x.com/IMinhova/status/1887632897278156833?t=6ExhjAIUs0FWtwY_1g_bwg&s=19
Vtipné že tam drvivá väčšina volila túto bandu, majú čo chceli 😛😛
asi im vreskot lezie na nervy, ale ked chcu byt vsade prvi, nech trpia hluchotou.
za tretie, youtube je plne idiotov co maju ilegal blikatka a chodia sa nahanat po cestach...
ako mam vediet ze to nie je nejaky blbecek s blikatkami z aliexpresu na stočenej afdinke z nemeckeho bazaru.
väčšinou máš aj tak stredný / pravý voľný a teda aj tak by si mal ísť v pravo či za tebou niekto bliká blikátkom alebo nie... stredný a ľavý slúžia na predbiehanie...
mňa blikači vôbec netankujú...aj tak sa vždy zasuniem naspäť do pravého hneď ako je to možné... ja tam niesom od toho aby som hodnotil kto má a kto nemá právo používať blikačky...
EDIT: WOU, som sa akosi neskoro zobudil
ak chcem silno zakonspirovat - koncom minuleho roka niekto nahlas povedal, ze si kazdy moze o kazdom vsetko pozriet. no a uz nemoze.
tiez ma velmi zaujima novy stavebny zakon a tie narychlo podopisovane vsuvky. a ci fikcia suhla naozaj realne vstupi do platnosti - ake ma presne znenie, pripadne obmedzenia.
a precerpavacka za 2,5mld v case konsolidacie, padajucich mostov, nemocnic, rozpadajucich sa zeleznic mi pride ako uplna absurdita - to ma dviha zo stolicky cely dnesok
laco ako legionár
Nikde som nic od Vagovica nezachytil. Mas nejaky odkaz?
tu mas link:
https://www.youtube.com/live/jEdqkUjUk6A?si=VDG-ftgZ-s8NWfia&t=5893
Slováci v pátek opět vyšli do ulic na shromáždění za proevropské směřování země.
V Bratislavě dav lidí zaplnil náměstí u úřadu vlády už před začátkem protestu a skandoval hesla také proti premiérovi Robertovi Ficovi.
Demonstrace Slováků se konala také na náměstí Svobody v Brně. https://www.irozhlas.cz/zpravy-svet/slovaci-znovu-demonstrovali-za-proevropske-smerovani-zeme-protesty-se-konaly-v_2502071839_jkd
Treba asi pockat na dalsie majstrstyky nasej vladnej elity nech naseru este viac ludi, ja im to vladnutie zatial prajem, pretoze ich zacnu dobiehat tie ich uzasne rozhodnutia.
Inak dav najviac reagoval na Simkovicovu, je to proste krowka popularna, skoda, ze bude imho asi skoro koncit po tej pripadnej rekonstrukcii vlady.
Pozdravujem z Bratislavy, my sme mali super rečníkov
Transparenty boli vystižne a presné