Dnes som bol s dvoma zalesakmi na bikoch na trase Petrzalka, Slavin, Koliba, Biely Kriz. Chcel som ist aj dalej, ale chla***** mi tam premrzli a chceli ist spat.
Dnes som po dlhom čase šiel Cerovku od MS a v druhej polovici boli na štyroch miestach pohodené konáre/polená krížom cez trail. Za celý čas som v protismere stretol bežca a štyroch mestských bajkerikov ktorí by zjavne buď museli každú z prekážok prenášať alebo tam ešte nebola v čase ich prechodu. Normálne mi to vŕta v hlave, ak by to zaprataval pesiak mal by som ho stretnúť;-] jop a áno je možné že štyria bajkerici preniesli a konáre neodpratali, ale to je ešte cudnejsia varianta ...
som si takmer isty ze rozhovor s dotycnym by stal za to... (lebo to musi byt strasne hlupy clovek). Ale bude to ten isty typ ktory zamalovava C znacky na cierno..
Odkedy vyklčovali gladiátorskú tak sa mi civilizovana Koziarka po vyse 20 rokoch ako vjazd do Karpát zunovala a objavil som další krásny menej frekventovaný vjazd, možno ho poznáte, tu je mapahttps://en.mapy.cz/s/balezekole
Attachment:
mapa.png
Začína na Horskej pri Slanci, v mieste napojenia novej asfaltky od depa Krasňany.
Attachment:
IMG_20250124_210009.jpg
Stúpaš kolmo hore koncom viníc a poza domy popri lese.
Attachment:
IMG_20241208_110356.jpg
Vojdeš do lesa, prekrižuješ žltú aj Ohňavský jarok, stupaš šťavnato 17% okolo chodiaceho stromu.
Attachment:
IMG_20241208_111229.jpg
Na čistine s vtáčimi krmelcami odbočíš doprava, prekrižujes Krasňanský trail a po chíli minieš strom, ktorý som včera prepílil.
Attachment:
IMG_20250208_173802.jpg
Vyjdeš z lesa na čistinu s dvoma posedmi a krásnymi, machom porastenými skalami.
Attachment:
IMG_20241208_115132.jpg
Skaly sa dajú preniesť ale aj obísť v sedlebiku sprava, cez fest rozrytú čistinu s mrte brezami.
Attachment:
IMG_20241208_121050.jpg
Skončíš na hrebeni na červenej, na tej ostrej zákrute pri vrchu Dieliky. Je to miestami divočina ako v pralese, minimum ludí, maximum zveri.
Ja som kedysi zvykol tou sotolinou chodit ale toto vyzera zaujimavo.
Dnes som sa dostal aspon na Pezinsku po dlhom case, isiel som v solidnom (na mna) tempe a ten povrch bol fajn. Len sa mi zdal nejaky hrbolatejsi 😁 Najde sa sem tam este nejaky ladik ale bez problemov obiditelny, blatka fakt minimum. Konske hlavy su stale strme ale podarilo sa mi kombo aj so Somarom takze som spoko. Ked je totiz obcas mokro a uz mam vymlatene nohy zvyknem na somarovi spravit chybicku a uz musim tlacit.
Na vydrickom traily opat padli stromy, nastastie hned na zaciatku a nastastie sa daju preniest a podliest pomerne pohodlne. Obnovene mostiky su paradne!
Odkedy vyklčovali gladiátorskú tak sa mi civilizovana Koziarka po vyse 20 rokoch ako vjazd do Karpát zunovala a objavil som další krásny menej frekventovaný vjazd, možno ho poznáte, tu je mapahttps://en.mapy.cz/s/balezekole
body 2 az skoro 7 som siel pocas vianoc, ked som tam zbieral nove stvorceky. Moze byt, pekna trasa. V polke medzi bodmi 6 a 7 mi vsak ukazalo, ze su tam dva posedy, a uz padla tma, tak som to radsej otocil a siel inaksie tu ich vidno: https://www.freemap.sk/#map=19/48.206984/17.109819&layers=X
Body 8 a 9 som siel uz pakrat z ineho smeru (zdola od Kamenneho potoka), to je tiez fajn, akurat vzdy ked som tam bol, tak tam boli aj dive svinky, a to normalne cez den
Spodna cast Drivera (za uz neexistujucim mostom uzavreta)
Stromcek na cerovke zmizol, dakujem neznamenu pachatelovi ? Povrch bol ako v lete, prasilo sa...uvidime co bude v najblizsich dnoch..
Vlastne aj na krivych jarkoch vacsina bocnych stop a skokov zavreta..tak som isiel len chicken lajnami, ktore by presiel aj bajny cestak z rohatky ?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
nuz ale... http://bikeparkkoliba.sk/
Začína na Horskej pri Slanci, v mieste napojenia novej asfaltky od depa Krasňany.
Stúpaš kolmo hore koncom viníc a poza domy popri lese.
Vojdeš do lesa, prekrižuješ žltú aj Ohňavský jarok, stupaš šťavnato 17% okolo chodiaceho stromu.
Na čistine s vtáčimi krmelcami odbočíš doprava, prekrižujes Krasňanský trail a po chíli minieš strom, ktorý som včera prepílil.
Vyjdeš z lesa na čistinu s dvoma posedmi a krásnymi, machom porastenými skalami.
Skaly sa dajú preniesť ale aj obísť v sedle biku sprava, cez fest rozrytú čistinu s mrte brezami.
Skončíš na hrebeni na červenej, na tej ostrej zákrute pri vrchu Dieliky. Je to miestami divočina ako v pralese, minimum ludí, maximum zveri.
https://www.mtbiker.sk/forum/post1725069.html#p1725069
Dnes som sa dostal aspon na Pezinsku po dlhom case, isiel som v solidnom (na mna) tempe a ten povrch bol fajn. Len sa mi zdal nejaky hrbolatejsi 😁 Najde sa sem tam este nejaky ladik ale bez problemov obiditelny, blatka fakt minimum. Konske hlavy su stale strme ale podarilo sa mi kombo aj so Somarom takze som spoko. Ked je totiz obcas mokro a uz mam vymlatene nohy zvyknem na somarovi spravit chybicku a uz musim tlacit.
Na vydrickom traily opat padli stromy, nastastie hned na zaciatku a nastastie sa daju preniest a podliest pomerne pohodlne. Obnovene mostiky su paradne!
inak v tej vrchnej casti je velmi vela nahnutych stromov :/ a zelena z vrcholu ma zase o nieco viac prekazok na preliezanie
body 2 az skoro 7 som siel pocas vianoc, ked som tam zbieral nove stvorceky. Moze byt, pekna trasa. V polke medzi bodmi 6 a 7 mi vsak ukazalo, ze su tam dva posedy, a uz padla tma, tak som to radsej otocil a siel inaksie
https://www.freemap.sk/#map=19/48.206984/17.109819&layers=X
Body 8 a 9 som siel uz pakrat z ineho smeru (zdola od Kamenneho potoka), to je tiez fajn, akurat vzdy ked som tam bol, tak tam boli aj dive svinky, a to normalne cez den
takze dobru trasu si vybral, trochu dobrodrůžo
To je este trail jezibaba, btw report zo vsetkych babskych trailov z nedele je na trailforks.
Stromcek na cerovke zmizol, dakujem neznamenu pachatelovi ? Povrch bol ako v lete, prasilo sa...uvidime co bude v najblizsich dnoch..
Vlastne aj na krivych jarkoch vacsina bocnych stop a skokov zavreta..tak som isiel len chicken lajnami, ktore by presiel aj bajny cestak z rohatky ?