Transmission radí tým lepšie, čím viac do toho dupeš... Akurát je pomalšie ako klasické AXS... A k tej váhe ešte, klasické XX1 AXS má aj s UDH pätkou toľko, čo to XTR na váhe (AXS XX1 derailleur WITH a UDH weighing in at 417 grams,)
neviem ci je transmision pomalsie. Internety a urban legendy pisu o tom, ze s povodnym eagle riadenim su presne take iste rychle ako eagle. Ta pomalost je sposobena transmision riadenim
Pomalsie...ako ano, je o nieco pomalsie, ale ze by to bolo nejako extra pomalsie...
Ja som tiez dlhorocny Shimanista (XTR a XT sady), ale na tu presnost Transmissionu som si zvykol pomerne rychlo. Plus rychle a jednoduche nastavenie, odradovanie o viacero pastorkov len podrzanim tlacitka, atd.
Ale je pravda, ze prehadzovacka je mohutna a kladky giganticke.
Mam este aj XX 10 SP prehadzovacku na jednom biku a ten velkostny rozdiel je brutalny.
Jackob47: xtr je asi o 50g lahsie. Keby sa neondiali a radenie spravili normalne z plastu (neni dovod aby to bolo kovove), vazilo by to par gramov, potom by to bolo cca tolko.
Je to citelne pomalsie. Pouzivam to so starym controllerom. XX1 je minimalne raz tak rychlejsie.
A nie je to tym Podom.
Niekde to sram aj vysvetloval, ze je to kvoli lepsiemu radeniu a prenosom sil retaz/kazeta.
Citelne pomalsie to je na stojane, za jazdy tam az taky rozdiel nie je. A aj to smerom k tazsim prevodom ked chcem prehodit o viac prevodov naraz. Na lahsi prevod tam je minimalny rozdiel ak nejakyje . A uprimne, este sa mi nestalo zeby ma to nejak obmedzilo alebo na preteku niekto kvoli tomu usiel.
Takmer všetko solídne. TR/AM verzia pod 1600g. Náboje nejaké ich Garbaruk, len ako som skúsil pozrieť cenu tak 1731 eur mi vyšlo s jednofarebným výpletom. Ale zas čo by som chcel. 🤷♂️
Pekné aj váha solídna ale tá záruka je teda dosť slabá, keď všetky ostatné značky v rovnakej cenovej relácii ponúkajú lifetime warranty/crash replacement za pár €.
35% discount nestačí
Podobnosť s i9 náhodná ?
Aj porovnanie ložísk v ich nábojoch vs konkurencie vypadá tak všelijako... Pričom za nižšiu cenu môžem mať overené DT 240ky...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ja som tiez dlhorocny Shimanista (XTR a XT sady), ale na tu presnost Transmissionu som si zvykol pomerne rychlo. Plus rychle a jednoduche nastavenie, odradovanie o viacero pastorkov len podrzanim tlacitka, atd.
Ale je pravda, ze prehadzovacka je mohutna a kladky giganticke.
Mam este aj XX 10 SP prehadzovacku na jednom biku a ten velkostny rozdiel je brutalny.
A nie je to tym Podom.
Niekde to sram aj vysvetloval, ze je to kvoli lepsiemu radeniu a prenosom sil retaz/kazeta.
Bol som z tej pomalosti riadne zaskoceny.
https://www.garbaruk.com/configurator?
35% discount nestačí
https://www.garbaruk.com/garbaruk-rs-spoke.html?category=34
Aj porovnanie ložísk v ich nábojoch vs konkurencie vypadá tak všelijako... Pričom za nižšiu cenu môžem mať overené DT 240ky...