Na rafik sa nenanasa farba,ale sa carbon lesti a lakuje. Je to velmi pekne ,hlavne na slniecku,a tiez je rafik lahsi a menej vidno skrabance.Len sa to blbo foti.
odvazene na Park Tool vahe - velkost ramu S.
Celkova cena tak ako je na foto: 4 116 EUR po vsemoznych zlavach, ktore som v ramci EU dokazal najst.
Sedlo a pedale su z povodneho bajku - tie som do kalkulacie neratal.
odvazene na Park Tool vahe - velkost ramu S.
Celkova cena tak ako je na foto: 4 116 EUR po vsemoznych zlavach, ktore som v ramci EU dokazal najst.
Zaujimave ze oficialna hmotnost tohoto biku je 7,8 kg s kolesami Zipp404, ktore vazia cca 1500g, bez kosikov a pedalov s wattmetrom. Mam ten isty SLX velkosti S a vaha zodpoveda udaju Canyonu. Kde si usetril 900 g netusim, ked len samotne pedale vazia cez 300g. Na kolesach mozno 200g a dalsich 700?
Pokial som spravne pozeral tak tie kolesa co tam ma su extra lahke, farsports 3s evo ci jak sa volaju (1170g tusim)? To je solidna uspora najma pre mensiu alebo dospievajucu osobu kedze tí viac citia vahu bicykla ako my 70-90kg
Farsport Evo s5 kolesa som skusmo odvazil ked dosli: 1162g
Co musim doplnit a zabudol som - v kolesach este nie je naliate mlieko... cize +cca. 120g k celkovej vahe?
Tak 7,3kg po doliati?
Za mna ta hmotnost sedi,force ,red je vahovo takmer to iste,on ma o cca 300 g tazsi ram nez moj a ja mam zas o cca 300 g tazsie kolesa. Moj je cca 7.2-7.3kg. Gumy take iste ,kokpit moze byt rozdiel v desiatkach gramov.
Za mna ta hmotnost sedi,force ,red je vahovo takmer to iste,on ma o cca 300 g tazsi ram nez moj a ja mam zas o cca 300 g tazsie kolesa. Moj je cca 7.2-7.3kg. Gumy take iste ,kokpit moze byt rozdiel v desiatkach gramov.
Internal technologies are the same for both groups, so performance on the bike will be indistinguishable, but Force eTap AXS will weigh about 300g more than RED.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
takže je to cele na 7,7kg .. aj tak slušné
7,18kg final "as is"
Zaujimave ze oficialna hmotnost tohoto biku je 7,8 kg s kolesami Zipp404, ktore vazia cca 1500g, bez kosikov a pedalov s wattmetrom. Mam ten isty SLX velkosti S a vaha zodpoveda udaju Canyonu. Kde si usetril 900 g netusim, ked len samotne pedale vazia cez 300g. Na kolesach mozno 200g a dalsich 700?
Co musim doplnit a zabudol som - v kolesach este nie je naliate mlieko... cize +cca. 120g k celkovej vahe?
Tak 7,3kg po doliati?