Ahojte, uz dlhsie pouzivam tento web a mozem ho vrelo odporucit. Je to free a Strava ma aj free aplikaciu pod iOS alebo Android a vie spracovat aj data z Garmin navigacnych pristrojov. GPS v mobile tym padom posunie na iny level. Daju sa aj pouzit Ant+ snimace k mobilu. Najviac sa mi paci to, ze porovnava useky, po ktorych uz niekto presiel, a tak si viete pozriet, ako rychlo iny cyklisti presli dany usek a kde presne ste na nich urobili najvacsi naskok resp. stratu
ja si nic neplatim a u inych vidim vsetko - speed, power, heart rate, cadence, temperature
ja mam 530 bez senzorov cize mam len rychlost a teplotu a tie tam vidim
čo sa týka počasia, teploty - mne to tam doplňa sama Strava - v nastaveniach mam zaškrtnuté toto - vid. screen
neskušal som však odškrtnuť a či preberie teplotu z Garminu
Inak čo sa týka Strava Family tak žial mi to nefungovalo - bol som v ČR, skončilo mi členstvo a family členstvo mi neponúklo, je možné že to bude tým že sa prihlasujem do Stravy cez Google, skušal som aj cez PC, mobil, web, zmeniť jazyk aj region v mobile a nepomohlo nič 🥲
jedine založiť nove konto v čR a pripadne nové konto a cez VPN aktivovať
Pár strán dozadu tu niekto poradil riešenie pre free verziu. Klimat.app pri prvých 100 aktivitách pridá do aktivity aj informácie o počasí. Potom po vyčerpaní treba zaplatiť 5eur/rok.
Rozoberajú sa tu dve úplne odlišné veci: 1, teplota (graf) nameraná zariadením 2, teplota (počasie) získane z internetu.
K tej prvej - pri Garmin hodinkách k niektorým aktivitám je možnosť "Zaznamenať teplotu zap/vyp" - ale keďže to v connecte máš (a nemýliš si to s počasím) tak tie údaje stiahne aj free Strava. Mám to pri aktivite s Edge 530 aj Forerunner 255
A dole kopcom ako? Ubrzdila to bez zavarenia brzd;)?
(rozumiem psychickej podpore [nielen] do kopca, aj kratkodobemu postrceniu, ale nechat sa tlacit kilometre je načo dobré? z toho ani podporovany nemoze mat dobry pocit. A vynechajme teraz napriklad technicky problem/retaz/prehadzovacka/pedal, ktory na mieste nemas ako opravit a domov na ubytovanie to nudzovo dotlacite)
Dole som s nou uz nesiel, ale nejak to asi dala. Mala pozicany bike od kamosa, o dve cisla vacsi a pansky, bez motora. Ona moc nejazdi na biku ale nechala sa ukecat od niekoho ze ved to je skoro rovina. U slivu uz mala celkom nakupene.
oki, nieco podobne som tusil, spolocny firemny teambuilding, to dáš, ved to nie je nic strasne;) (pre cyklistov, ktori tam jazdia bezne), no pre bezneho priemerneho netrenovaneho je to dost
Ako vies ze nahanala QOM? Dost pochybujem ze o to slo. Urcite tam budu baby co same jazdia rychlejsie ako ta co ju tlaci iny chlap. Ale tiez mi dost vadia miestne QOMy ktore su z toho ze baba ide v chlapskom baliku alebo v haku za kamosom/mi. Take co jazdia same sa potom mozu ist bodnut.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ja mam 530 bez senzorov cize mam len rychlost a teplotu a tie tam vidim
neskušal som však odškrtnuť a či preberie teplotu z Garminu
Inak čo sa týka Strava Family tak žial mi to nefungovalo - bol som v ČR, skončilo mi členstvo a family členstvo mi neponúklo, je možné že to bude tým že sa prihlasujem do Stravy cez Google, skušal som aj cez PC, mobil, web, zmeniť jazyk aj region v mobile a nepomohlo nič 🥲
jedine založiť nove konto v čR a pripadne nové konto a cez VPN aktivovať
K tej prvej - pri Garmin hodinkách k niektorým aktivitám je možnosť "Zaznamenať teplotu zap/vyp" - ale keďže to v connecte máš (a nemýliš si to s počasím) tak tie údaje stiahne aj free Strava. Mám to pri aktivite s Edge 530 aj Forerunner 255
pri Garmin hodinkách k niektorým aktivitám je možnosť "Zaznamenať teplotu zap/vyp"
Dakujem,Vam vsetkym,za rady
https://esmtb.com/mas-ia-en-strava-para-detectar-salidas-de-e-bikes-subidas-como-bicicleta-convencional-y-mas-novedades/
Ja som tak tlacil jednu koleginu zo zeleznej az na BK 😄
(rozumiem psychickej podpore [nielen] do kopca, aj kratkodobemu postrceniu, ale nechat sa tlacit kilometre je načo dobré? z toho ani podporovany nemoze mat dobry pocit. A vynechajme teraz napriklad technicky problem/retaz/prehadzovacka/pedal, ktory na mieste nemas ako opravit a domov na ubytovanie to nudzovo dotlacite)
koniec OT
Ja som tak tlacil jednu koleginu zo zeleznej az na BK 😄
A tiež naháňala QOM? Toto nebola žiadna sviatočná cyklistka.