Prosím o nasledovné informácie k tomuto nosiču bicyklov na ťažné zariadenie: http://www.kupkolo.cz/produkty/Nosice_72/Nosic-PISA-na-tazne-zarizeni-pro-tri-kola_4214.html
a) skúsenosti existujúcich majiteľov, vlastnosti, spoľahlivosť, komfort obsluhy, výhody, nevýhody ...
b) rozmery nosiča, aby som vedel či ho budem môcť po použití a zložení z ťažného zariadenia (TZ) uložiť v kufri vozidla.
c) návrh ekvivalentného resp. lepšieho výrobku v tejto cenovej kategórii. Našiel som napríklad značkový thule 6930 za mierne vyššiu cenu ale bez rýchloupínania na TZ.
Ďakujem.
Mas na mysli diery, ktore su na obrazku (nejedna sa o moje auto)? To tam mam, skusim to teda podobne poriesit ako ty. Dakujem.
je jednoduchsie vypacit zamok na nosici
Mám nové auto a chcel by som aj na nosič TEČ
Pred tým som na ODI vyplnil žiadosť o zmenu a hotovo.
Elektronicky viem že sa dá ale nemám občiansky preukaz na to aktivovaný
Keby náhodou niekto hľadal informácie
Žiadosť sa už nepredkladá
Uhradíte kolok v sume 25€ a pri okienku poviete čo žiadate.
Výroba tabuľky trvá 10 až 14 dní.
1 bike je 29, 2 bike je 27,5 a 3 bike je 24(minimálne najbližšie 3 roky). Vsetky biky sú HT, žiadna elektrina. Používať ho budem cca 3 az 5 krát do mesiaca a maximálna vzdialenosť cca 100km po diaľnici.
po načítaní tohoto vlákna sa mi zapáčili nižšie uvedené pre mňa cenovo dostupné, maximálny limit je 400€ a ideálne aby bol skladateľný.
Carface vision 3
buzz rack eazzy 3
peruzzo pure instinct 3
Samozrejme ak máte tip na iný nosič dajte vediet.
Ďakujem za pomoc.
Mínusy:
-chaotické skladanie podľa návodu od distrubútora, zdĺhavé triedenie šroubov, matíc a podložiek. Po niekoľkých hodinách trápenia som stiahol návod od IT výrobcu, rozobratie do nuly a následné ďalšie hodiny strávené skladaním. Po skompletovaní ostalo niekoľko dielov, niekoľko zas chýbalo ako podložky, matice, záslepky koncov hlavného rámu chýbali úplne (dokúpené aliexpress), čas skladania cca 10hod.
- nutne dokúpit uzamykacie zámky na bicykle - po sklopení nosiča sa časť so svetlami opiera o zem, možné poškodenie keďže je z plastu (úprava vypodložením kusom ocele pod čapom)
- kovový materiál nosiča nemá pravdepodobne okrem lakovania žiadnu galvanickú úpravu.
Plusy:
-Cena
- nosnosť. vzhľadom ku konštrukcii, zaťažkávacou skúškou cca 90kg prešiel.
Odporúčanie: ak potrebuješ lacný nosič peruzzo je dobrá voľba, ak žiadaš kvalitu určite sa pozrieť po niečom inom.
dakujem skusal som a na mojom ebajku to nejde. Nikde sa neviem dočítat či to bude problem alebo tam tan bike zalozim vpohode.