Nie zeby solo bajking nemal svoje vyhody, no obcas nezaskodi s niekym zdielat trasu, pripadne sa podelit o znalosti roznych tras priamo v terene...
Ak by to malo uspech, mohla by sa z toho stat aj tradicia zrazov bajkforistov.
Moja predstava nie je nejake brutalne chrtenie, proste skor vyletne tempo
Výhľad z Kloptaňa:
Ak bude najbližšie pekne, pridám sa na nejaký nočný výjazd - Jahodná, Lajoška. (Nie som chrt
Kloptaň poznám velmi dobre , to je ale freeride skoro
Pri Zbojníckej skale už neexistuje cesta a skoro ani značenie a preto všetci
sa snažia isť dole a skončia na pile
Pištik,ďakujem za tvoje vyjadrenie, videla som to podobne ako ty,ale predsa len...si starší a múdrejší...takže Uhorná sa posúva na neskôr:) Je mi to veľmi ľúto,ale aspoň vieš,že som pripravená a nie len ja,ale aj môj bike:) JA?NO! vďaka:)
Skoda, mohol to byt pekny vylet. Nikdy som tam nebol, ale Google Earth mi povedal, ze je tam pekne. Ak budem aj ja pripraveny, vezmete ma sebou? Slubujem, ze nebudem zdrziavat.
*****sie ne*****sie, cez vikend po stopach kosickych singlacov part II.
no ked sa dohodneme na dajakom dobrom termine, *****sie ma neodradi
mne zatial najlepsie ide nedela poobede.
..ahoj Pišta, mohli by ste na www.tronkosice.sk avízovať akcie vopred, radi by sme sa pridali... alebo tu na fóre, vytvor sekciu tronkosice...?
...vopred vďaka...
V tejto veci sme si uz davnejsie dohodli dve pravidla:
a) miesto na Trone sa uvolnuje umrtim (na titulnej stranke je len 10 pozicii)
b) na turu si kto chce moze koho chce doviest - toto pravidlo by som nerad "zneuzil" prilis volnou interpretaciou
Dufam, ze nikto to nebude chapat ako prejav nejakej vylucnosti. To by som bol nerad. Dobre sa tu citim a chvilku este by som rad vydrzal.