Zaujímalo by ma odkiaľ si kupujete cyklistické oblečenie, či z kamenného obchodu, alebo z nejakého internetového? Ak z netu, tak môžte hodiť konkrétny link. Ak z kamenného tak aspoň mesto, kde sa nachádza. Kde ste sa stretli s najlepšími cenami? ďakujem za všetky reakcie.
PeterK2 Veru asi mas pravdu. Ja davam pri 0-4 stupnoch brynje supermicro (dlha letna) + na to tenke sensor merino a castelli perfeto convertible bundu. Bundu mam castokrat rozopnutu zospodu skoro az po krk. (dvojty zips za mna must have ). A k tomu najlepsie gate ktore idu az tesne pod prsia a daju sa rozopnut (DHB)
8-15 pre mna najhorsi rozsah teplot. Tu nikdy neviem co obliect, radsej jazdim pri 4 stupnoch s vyssie spomenutym kombom.
Ale momentalne asi najviac funguje kombo Le Col elasticky letny dres , pod tym letna brynje supermicro sietka (tricko), dlhe navleky na ruky (sportful). + neprefucka podla potreby (zjazd, tornado).
Ostatne co som skusal prepotim a potom ma vyfuka....
Tak rychla recenzia Castelli Espreso Air a Castelli Flanders Warm, kombo funguje perfektne. Pri odchode z domu konfortne teplo, pri vyslapoch som sa rozopl, mimochodom zips chodi super lahko pri zjazdoch zapol a kupodivu vobec nebola zima. Pot sice bol, a nijak zasadne nevadil, dakujem za rady 👍💪
Chcem sa este spytat, to Byrnje kupujete aku velkost? Taku aka vam sedi konfekcna? Lebo po kupe Castelli som trochu v pomykove 😁
tak mne dnes tiez bolo pri odchode z domu komfortne - lebo prazilo slnko. lenze fukal studeny a na Povazi to uz bolo aj bez slnka. pod Vrsatcom uz aj celkom chladno, videl som si dych. mal som warm a GO. 3x stupanie do ktoreho som sa koli studenemu vetru moc nerozopinal a ponechal to na membrane. samozrejme ze som sa 3x spotil, ale v zjazdoch pohoda a domov som prisiel suchy.
davno som zistil, ze spotit sa spotis, otazne je kolko a co sa bude diat potom. nemienim sa striktne kontrolovat aby som nepustil stavu a najst to vhodne oblecko na konkretne podmienky a trasu tiez nieje vobec jednoduche. preto mam rad v tychto podmienkach membrany ktore funguju. napr. som sklamany z Karposu lot-rain. lebo v tom ked sa spotis tak ides spoteny az domov.
ale buduci vikend to uz vyzera na laborovanie s bezmembranovymi ciatocne neprefukavymi materialmi
Presne, spotis sa ale aj vyschnes, a prides suchy. To sa mi dnes stalo prvy krat, pokial som sa neprezliekal.
Inac aj v BA studeny vietor a v tieni celkom chladno. Buduci tyzden uz bude vacsia dilema 😉
Keďže moje obľúbené sieťky sa už nevyrábajú a všetky už majú diery nad rámec tých od výroby ? tak som skúsila Van Rysel tú Uni a ujde, včera len sieťka a letný dlhý dres a pohoda ?
Čaute, poradte prosím Vás nejake gate na gravel jazdenie pre hobbika s vyškou 200cm a 90kg hmotnosť. Urcite niečo s kvalitnejšou vložkou. Pozeral som na Supergiara ale píšu že maju traky ltt....Assosy oporučam ja ale zas tie su kratšie a na 200cm to asi nebude? . Co vozite vy ? Alebo niečo od Castelli s vlozkou kiss air 2, len neviem aku velkost objednať na tie parametre Diky
kiss air 2 je len pena ktoru rychlo presedis. progetto X2 air je ta lepsia vlozka a je naozaj celkom dobra aj na dlhe jazdy. no mne je pri 180/70 od castelli vsetko kratke. na obvod mi je dobre M-ko na dlzku by som zniesol aj XL.
Prosim vas, ti co nosite gate od ykywbike, poradte, ake bib shorts od nich kupit? Na ali je toho nespocetne vela v cenach od 22 az po 80+ eur. Talianske vlozky, Belgicke vlozky dalej pre jazdy trvajuce 7 hodin, 8 hodin... Fakt netusim, ci ma vobec zmysel sa ulakomit na najlacnejsie alebo pozerat po tych drahsich?
Diky, ale viaceri uzivatelia tu pisali v inej teme, ze prave so znackou ykywbike su velmi spokojni. Skusim sa asi potom opytat v danej teme, ked tu nedostanem odpoved.
Mam jedny tie lacne. Tak na cestu do prace, tak na polhodinovu jazdu mozno dobre, ale inac o nicom. Lacne meterialy a niektory sev ma odiera na stehne. Velkost inac asi EU nie talianska.
https://a.aliexpress.com/_EIwwQ1q je to ina znacka, ale su vyrazne lepsie, ako vsetky ostatne moje cyklogate. nemam k nim ziadnuvyhradu, funguju tak, ako potrebujem/ocakavam/bez potreby nieco riesit. ale neviem porovnat so zapadnymi zavedenymi znackami typu assos, castelii... mne to teraz ukazuje cenu 22€.
uz si to uplne presne nepamatam, myslim, ze mi to vychadzalo medzi m a l, objednal som m a som v tom trochu napratany, ale znesitelne, tak na hrane, este trochu mensie a uz by to bolo zle….
Nerobia podobne číňania aj s trakmi a vreckami na stehnách ako majú gate na gravel? Dávnejšie tu niekto spomínal kvalitného čínskeho výrobcu ale názov si už nepamätám
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
8-15 pre mna najhorsi rozsah teplot. Tu nikdy neviem co obliect, radsej jazdim pri 4 stupnoch s vyssie spomenutym kombom.
Ale momentalne asi najviac funguje kombo Le Col elasticky letny dres , pod tym letna brynje supermicro sietka (tricko), dlhe navleky na ruky (sportful). + neprefucka podla potreby (zjazd, tornado).
Ostatne co som skusal prepotim a potom ma vyfuka....
Chcem sa este spytat, to Byrnje kupujete aku velkost? Taku aka vam sedi konfekcna? Lebo po kupe Castelli som trochu v pomykove 😁
davno som zistil, ze spotit sa spotis, otazne je kolko a co sa bude diat potom. nemienim sa striktne kontrolovat aby som nepustil stavu a najst to vhodne oblecko na konkretne podmienky a trasu tiez nieje vobec jednoduche. preto mam rad v tychto podmienkach membrany ktore funguju. napr. som sklamany z Karposu lot-rain. lebo v tom ked sa spotis tak ides spoteny az domov.
ale buduci vikend to uz vyzera na laborovanie s bezmembranovymi ciatocne neprefukavymi materialmi
Inac aj v BA studeny vietor a v tieni celkom chladno. Buduci tyzden uz bude vacsia dilema 😉
Ano klasika EU
https://green-bike.sk/castelli-14531-flanders-warm#/2-velkost-l/969-farba-010_cierna
Myslite ze pod to - na telo, treba este sietku?
Mam tielko Craft Pro dry, bude to stacit? Dik. Snad to bude fungovat 😁
Velkost si bral podla tabulky?