Riešim nákup nových kolies na cesťák a preto by som Vás chcel poprosiť o Vaše skúsenosti a prípadne nejaké tipy. Momentálne vážne uvažujem o Fulcrum Racing 5 Evo len neviem ako by to bolo s dostupnosťou náhradných dielov. Cenová hladina asi do tých 300 Eur, nie som žiadny veľký pretekár.
eie kolesa 45/50 1275g bez dier, cize usetrene na vahe pasky dalsie gramy teraz jazdim a stali 920 eur,
siroky rafik 23 vnutorny, 30 vonkajsi
so Sapim SUPER CX-Ray s*****mi, karbonove som nechcel
To mi nepasuje ,buď cena alebo váha,aké naby? alebo UL?
No veď to Elite edge sú za 500. A tie ich (EIE) náboje tiež mám ,ale sú strašné ľahké,takže sa obávam životnosti. Ale na DT 350 by boli o cca 200 usd drahšie a tu už sme v cenách značkových kolies.
ja sa uz nejaky cas pohravam s myslienkou zohnat si nejake zadne koleso s vyssim rafikom na tieto nase dolniacke rovinky. niekde okolo 80mm.
Elite ma len uzke rafky alebo disk pripadne tie 3 lucove co neviem ako by fungovalo ak by bolo len zadne.
Nejake tipy? aktualne idem 50+50 edge v1.
lear1 Nad Edge Gravel verziou kolies si neuvazoval? Rozmerovo 45x31(24) mm lepsie na sirsie plaste/nizsie tlaky ak dovoli ram. Tych necelych +100 g na hmotnosti myslim nezalezi, +3 mm vnutornej sirky, cena takmer zhodna a predstava vozenia 32 mm na 50/55 PSI je fajn
lear1 Nad Edge Gravel verziou kolies si neuvazoval? Rozmerovo 45x31(24) mm lepsie na sirsie plaste/nizsie tlaky ak dovoli ram. Tych necelych +100 g na hmotnosti myslim nezalezi, +3 mm vnutornej sirky, cena takmer zhodna a predstava vozenia 32 mm na 50/55 PSI je fajn
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://de.aliexpress.com/item/1005007009661247.html?sourceType=1&spm=a2g0o.wish-manage-home.0.0&gatewayAdapt=glo2deu
Otázka je akého dopravcu zvoliť, či je to jedno?
siroky rafik 23 vnutorny, 30 vonkajsi
so Sapim SUPER CX-Ray s*****mi, karbonove som nechcel
To mi nepasuje ,buď cena alebo váha,aké naby? alebo UL?
kajto naby su ich (kopia dt swiss) cize v podstate zadarmo, laser logo a paintless uprava cize nemalo by byt vidno skrabance
Elite ma len uzke rafky alebo disk pripadne tie 3 lucove co neviem ako by fungovalo ak by bolo len zadne.
Nejake tipy? aktualne idem 50+50 edge v1.
"řekl sem diagonalni, myslel sem radialni..."
v kosiku este pridas Sellers shipping a odpocita ti DPH
aktualne to tak vychadza 640 bez kupona
pocas Black Friday bol 80e kupon, tie iste kolesa ma vysli na 550. Treba byt trpezlivy.
zatiaľ nie, pozriem