Kategórie
Bike-techposledný komentár: 18. 11. 2008 o 18:23
savings Cyclision Corph 2 MK-II 29 bicykel, midnight lime
849,90 €
savings
MOC 1 229 €
Akcia -26% Rock Machine Blizz TRL 40-29 LTD bicykel, matte khaki/neon orange/black
od 919 €
-26%
MOC 1 389 €
savings CTM CHARISMA 1.0 27.5 dámsky bicykel, biela perleť/mint
289 €
savings
MOC 459 €
Akcia -10% Rock Machine Catherine CRB 20-29 dámsky bicykel, modrá/ružová/strieborná
1 509 €
-10%
MOC 1 669 €
-28% Maxxis Minion DHR II 26x2.40" WT EXO 3C MaxxTerra plášť, TR, kevlar
49,90 €
-28%
MOC 69,99 €
savings Schwalbe Tough Tom 26x2.35" Active K-Guard plášť, drôt
16,29 €
savings
MOC 24,99 €
savings Schwalbe Smart Sam 26x2.1" Performace plášť, drôt, bronze
19,90 €
savings
MOC 28,99 €
-14% Schwalbe Hans Dampf 26x2.35" Evolution ADDIX Soft Super Gravity plášť, TLE, kevlar
70,99 €
-14%
MOC 83,99 €
savings Schwalbe ROCKET RON 26x2.1" Performance Addix plášť, kevlar
22,99 €
savings
MOC 43,99 €
savings Schwalbe SMART SAM 26x2.10" Performance Addix plášť, drôt
17,59 €
savings
MOC 31,99 €
Akcia -6% Continental Mountain King III 26x2.3" Performance plášť, TLR, kevlar
28,99 €
-6%
MOC 41,99 €
Akcia -21% Continental Cross King 26x2.2" ProTection plášť, TLR, kevlar
44,99 €
-21%
MOC 74,99 €
savings Schwalbe Nobby Nic 26x2.25" Performance plášť, drôt
17,99 €
savings
MOC 31,99 €
Kazdopadne, dakujem za verim, ze dobre mienene rady. Ten skok nedoskakuju ani chalani co jazdia enduro. Za den co som tam stravil ho nedoskocil nikto, koho som videl. Ale to je jedno, Napisal by som sem preco je maly skok (kratky najazd a doskok) nebezpecnejsi ako velky, ale urcite by ste to oznacili za teoretizovanie a mali by ste pravdu. Cize to necham tak a obmedzim sa na to, ze nezdielam tvoj nazor. Na ucenie potrebujem skok, kde su obe kolesa na odraze sucastne, nie taky kde sa zadne koleso dostane na odraz, az ked je predne vo zduchu. Tiez nechem dvojku, lebo casnutie dvojky na HT je zazitok, ktory neoblubujem. Ani jedna kratka vlna mi nic neriesi lebo skakat skok bez dopadu nie je nic pre zaciatocnika na HT. Manual a punyhop je v progrese parallne, Nemozme povedat, ze to mam vo vrecku, ale mnoho ludi skace a nevie manual a bunyhop ani tak ako ja. Teoriu cerpam od Ryan Leech https://www.ryanleech.com/ ale mam problem najst podmienky na trening, ktore su pre jeho lekcie nevyhnutne. Preto som sem pisal. V USA maju zrejme skillpark v kazdej dedine o 1000 ludoch na slovensku ich mame 0 o ktorych viem. Kalnica delkaruje ze ma skillpark, ale co mi chalani vraveli, nestoji to za cestu.
Išiel som dnes tú Tvoju trasu, číslo 2 na Tvojej mape :
Spočiatku zjazdné, potom tam boli asi nedávno lesníci a ťahali drevo, zostala zničená trasa, plná hliny, neskôr je tam pár stúpaní s kameňmi, konármi, nakoniec do kopca lesom takmer stratený chodník. Niečo som potlačil, väčšinu šliapal, žeby som ale išiel tadiaľ znovu nabudúce sa nedá povedať.
https://www.freemap.sk/?map=17/48.311176/17.112944&layers=X&point=48.310537/17.112526
isiel som potom teda radsej tou lesnou cestou, co odtial odbaca smerom hore. Je uplne super, asi ju casto pouzivaju polovnici. Cakal som ze to bude cele zapadane konarmi.
Znacene je to super, zabludit sa v podstate neda. V lese strasne sucho, na umytie biku bude stacit prachovka
Trasa je to pekna, technicky nenarocna, tlacit treba len minimalne.
Ak sa bojis urcite ti odporucam zaplatit si osobne treningy a za 2h spravis vacsi progres ako za mesiac sam. Odporucam bikeacademy co robi aj videa na kanal. Skupinovky vyjdu lacnejsie ale skupina je casto velmi roznoroda a vacsinu casu cakas na to kym ide niekto iny. Bez spravnej techniky posuvat latku dalej je len otazka casu kedy sa nepekne vysekas.
Odporucas BikeAcademy vs BeARider? Oboch vydavam, pridu mi rovnako sympaticki.
Inak trocha moc ste sa donho pustili, zas ten nazor ze mozno tu chybaju take tie zakladne skoky je pravdivy, aj ked to neni samozrejme kritika nasich paradnych trailov !
V bikeparku sa tieto veci ucia velmi dobre lebo aj 5 metrova lavica tam je spravena tak ze je lahsie skocit to nez taky ten bezny ledva dvojmetrovy dvojak kade tu. Ja ked vidim aky progres spravim v bike parkoch za pol dna... a potom to zas dako cele zabudnem a trapim sa zas na lokalnych trailoch.
Popri rozmachu pump trackov by mozno casom mohlo dojst aj na daky ucebny park v (alebo pri) BA kde mas proste 4 dropy roznej vysky (od 50cm do 2 metrov napr.) a niekolko 100perc. lavic (nie dvojek) roznych dlzok bez ziadneho trailu. Neviem kde by sa take daco vopchalo ale kludne by som rad financne prispel ak k tomu raz dojde.
Inak trocha moc ste sa donho pustili, zas ten nazor ze mozno tu chybaju take tie zakladne skoky je pravdivy, aj ked to neni samozrejme kritika nasich paradnych trailov !
V bikeparku sa tieto veci ucia velmi dobre lebo aj 5 metrova lavica tam je spravena tak ze je lahsie skocit to nez taky ten bezny ledva dvojmetrovy dvojak kade tu. Ja ked vidim aky progres spravim v bike parkoch za pol dna... a potom to zas dako cele zabudnem a trapim sa zas na lokalnych trailoch.
Popri rozmachu pump trackov by mozno casom mohlo dojst aj na daky ucebny park v (alebo pri) BA kde mas proste 4 dropy roznej vysky (od 50cm do 2 metrov napr.) a niekolko 100perc. lavic (nie dvojek) roznych dlzok bez ziadneho trailu. Neviem kde by sa take daco vopchalo ale kludne by som rad financne prispel ak k tomu raz dojde.
Chod pozriet ten Klanec. Nie je to skillpark v pravom slova zmysle, ale ma to tomu velmi blizko. Ludia co to tam stavali vedia co robia skoky su sice trailovych rozmeroch, nie bikeparkovych, ale o to sa schopnosti daju lahsie preniest neskor na bezny trail. Mne sa to tam paci. Nie je to bikepark, ale ucel to splni.