Dnes som bol s dvoma zalesakmi na bikoch na trase Petrzalka, Slavin, Koliba, Biely Kriz. Chcel som ist aj dalej, ale chla***** mi tam premrzli a chceli ist spat.
Dnes z PK na Hrubý vývoz-3KK-Baba-PK...pekné počasie, terén dolu suchý, ale úsek Somár-Baba ako špongia...zamrznutý podklad a na ňom stála voda👎🤣...a asi najhorší bol nájazd na trail KH od Strateného kúta, 10-15 cm mazľavé blato...samotný trail prekvapivo suchý...sneh sa rýchlo roztopil a nestačilo to ešte vsiaknuť...kilečko blatka som doniesol domov🤣
Vcera som to nevydrzal a isiel som pozriet trosku karpaty,akoze jazdit sa dalo ale niektore useky boli neprijemne. Vyslap na Kozi chrbat (ten rozbity usek). Spominany usek Strateny kut a zaciatok trailu Konskych hlav, vyslap na sedlo Javorina (to som musel vytlacit), alebo okolie Cermaku a Cermak - Homola. Niekde bol teren len podmoceny inde to bolo solidne maslove blatko a obcas sa aj lepilo. Pozrel som Skalnatu aj pozostatky poziaru, oholeny Cermak kde som dohasil ohen ktory niekto nemal potrebu uhasit uplne, mesacnu krajinu v okoli Zbojnickeho, Homolu po zapade slnka a bonusovy vyslap na Cmelok - kde v tme a posediacky oddychovala particka pesiakov jak keby bolo teplucko (okolo 2C v tom case)
Vyskusal som aj vyslap na Jagrovu po cervenej, nebolo to tam az take strasne blatove ale skoncil som uz v 3tine tej steny Mooozno pri velmi cerstvych nohach, idealnom podklade a lepsom zadnom plasti by tam bola mala sanca.. Na konci som sa este stihol troska ohriat pri ohniku s kamosmi..
Vcera som bol tiez vacsinou v terene a dobre ze som nechal vzadu este "zimny" plast, vsade bolo blato. Ale po dnesku ho uz vymenim za letny, strasne je pomaly, uz ma to stve :/
Asfaltka z Limbachu na Tri kamenne kopce, v hornej casti prebieha tazba, takmer uplne v zavere, blato a kamienky, na cestaku opatrne. Za par dni to uschne. Inak pohoda.
btw povzbudeny poslednymi prispevkami som sa bol kuknut za domom ako chodnicky preschynaju a teda este potrebuju chvilu, uz to sice nie je uplne cele lepkave a mazlave, ale na dobre pojazdenicko este treba par dni dockat ...
V sobotu Smolenice, Havrania skala, Záruby, Hrad Ostrý kameň, Čertov žľab, Vlčiareň, Jaskyňa Driny, Hlbočianska dolina, Molpír. Blato, blato a blato. A nosenie. Ale nádhera. Ešte sa vrátim do týchto končín.???
Ako pekny vykon, ale ten kto ti poradil tuto trasu na bike tak mam pocit ze sa ti za nieco asi chcel pomstit ?
Myslim ze tak 1/2 si si asi moc nezajazdil a bud si tlacil alebo prenasal. Ak budes chciet ist nabuduce sa kludne ozvi, su aj lepsie trasy na jazdenie v okoli Smolenic ?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Vyskusal som aj vyslap na Jagrovu po cervenej, nebolo to tam az take strasne blatove ale skoncil som uz v 3tine tej steny
Je mokro alebo pride clovek s cistym bikom?
tento tyzden ked to trosku obschne skusim urobit segment a posharujem..
Je mokro alebo pride clovek s cistym bikom?
suché všetko tip top
Ako pekny vykon, ale ten kto ti poradil tuto trasu na bike tak mam pocit ze sa ti za nieco asi chcel pomstit ?
Myslim ze tak 1/2 si si asi moc nezajazdil a bud si tlacil alebo prenasal. Ak budes chciet ist nabuduce sa kludne ozvi, su aj lepsie trasy na jazdenie v okoli Smolenic ?