Problém. Pred pár dňami som náhodou objavil bočný vakel v zadnej stavbe, netuším, či tam bol od začiatku, alebo vznikol časom. Ide o Nerve AL 7 2014, kúpený 3/2014, do 11/2014 odjazdených cca 1800 km.
Problémové miesto je spojenie vahadla s horným ramenom zadnej stavby, viď výkres: http://goo.gl/v5h0Cu
Ukázalo sa, že išlo o nedostatočné zalisovanie/uvoľnenie ložiska v telese vahadla. Ložisko samotné je v poriadku. Problém je rovnaký na oboch stranách. Prejavuje sa to takto: http://goo.gl/DPjgyL. Skrutky boli samozrejme zatiahnuté na správny moment.
Takto opísaný problém aj s videom som poslal na adresu [email protected]
Odpoveď bola, že bicykel musia vidieť, tak som ho dnes 18/11/2014 poslal. Kuriéra vybavujú a platia oni. Na otázku, či poputuje do Nemecka, bola odpoveď, že len do ČR.
To je zatiaľ všetko, budem aktualizovať. Ešte dodám, že komunikácia bola zatiaľ promptná, bezproblémová.
Aktualizácia 25/11/2014: poslal som mail, že ako je s tým ďaleko a odpovedal, že včera to videl a súhlasil s mojou diagnózou a tým, že to vahadlo treba vymeniť a objednal ho z Nemecka. Kladiem si otázku, ako by to bolo prebiehalo, keby som to bol skomunikoval priamo s Nemcami, možno by to uznali a poslali a ušetril by som čas. Ale to sa už nedozviem. Predpokladám, že ani nikto z tohto fóra to neskúšal napriamo, alebo?
Aktualizácia 4/12/2014: dostal som mail, že vahadlo dnes dorazilo a je už aj nahodené, zajtra vyráža bicykel na cestu späť.
Aktualizácia 9/12/2014: bajk je doma, vahadlo vyzerá v poriadku (btw. zdá sa mi, že má trošku inú povrchovú úpravu, asi je to z 2015 modelu, ale to je nepodstatné).
Takže celkový čas vybavenia 3 týždne, komunikácia bezproblémová.
posledný komentár: 19. 9. 2025 o 15:12
Chvilu som ten popraskany lak jazdil, potom mi ale predsa len nedalo a poslal som chalanom z Koblenzu fotku ze co si o tom myslia. O hodinu prisla odpoved ze je to jednoznacne prasknute a budeme riesit vymenu ramu v ramci stvorrocnej rozsirenej zaruky. Vypytali si este foto celeho bajku, asi kvoli kontrole ci neriesia havariu. Toto sa udialo 22. maja a nasledne mi chodili spravy o internej logistike noveho ramu.
Po dohovore objednali na 10. juna zvoz, musel som bajk zlozit do krabice, instrukcie a video navod posielaju automaticky. Do servisneho central bola krabica dorucena hned na druhy den, panickovia ofrflali vlastnu krabicu a zhodnotili ze
13. juna poslali navrh na servisne ukony mimo preskladania, hlavne ich trapili opotrebovane platnicky. Za predne aj zadne cajk 50E, kedze normalne pouzivam platnicky ~1E zdvorilo som odmietol. Este v piatok 14teho poslali servisny protokol a info ze krabicu uz hodili do spedicky smerom spat, z protokolu na pobavenie vyberam:
Nutná výměna zadních brzdových destiček, přední jsou nerovnoměrně opotřebené.
Dle stavu bych doporučil servis brzdových pák a třmenu.
Oba náboje jsou zralé na výměnu včetně špic a niplů. Dle stavu bych provedl výměnu ráfku.
Řetěz je vytahaný, doporučil bych výměnu včetně kazety dle nájezdu.
Kolo dorazilo poměrně znečistění, doporučil bych častější servis a údržbu.
Kolo nebylo projeto, nutná výměna dílů.
Po první projíždce zkontrolujte lanko může si sednout tudíž bude potřebovat dotáhnout a lehce
doseřídit. Také veškeré dotažení čepů a všech komponentů na kole. Všechno si může sednout.
Prvy pokus o dorucenie 17teho, ktore som musel odmietnut kedze som bol zrovna mimo domova, kurier bol mimochodom mimoriadne otravny a zjavne sa mu tu krabicu nechcelo vozit na depo a spat ;-], finalne dorucenie nakoniec 18teho rano.
Ocakaval som ze budu vymienat iba nutne minimum, ale mylil som sa, vymenili celu ramovku. Celkom ma to potesilo, vzhladom na spominane bahienko z jari som ocakaval ze budu postupne odhnivat loziska. Ram je ale cely vonavy a novy, opat som usetril za lisovaciu supravicku. Za mna cely proces hodnotim pozitivne, trochu som ocakaval ze sa rozideme v nazore na to kto ma znasat naklady, zatial ale ziadna faktura neprisla, takze cely cirkus asi bude nakoniec free.
Pre uplny obraz este dodam, ze na dany bajk montuju v tovarni rebrandovanu 170mm teleskopu, ktoru mi v ramci dvojrocnej zaruky dva krat poslali novu, v oboch pripadoch sa pokazila uzavreta patrona a vzdy to bolo na zaklade videa ktore si vyziadali.
vyzera to tak, ze musim poslat mesacny Canyon na reklamaciu a krabicu som v osiali zahodil, nemate niekto?? PK, SC, BA. Dik
https://www.mtbiker.sk/forum/post2068152.html#p2068152
Urcite reklamuj, ak ti uznaju, tak zaplatis iba za preskladanie.
Komunikacia s nimi je velmi prijemna.
dnes mi prisiel novy spectral AL 6, to že mi pri prevoze mierne pokrivili brzdovy disk mi ešte náladu nepokazilo, ale že som po hodine nebol schopný naskrutkovať páčku ovládania teleskopickej sedlovky, to už je horšie. A potom pozerám, že zjavne niesú závity vyrezané riadne po celej dlžke sruby. Nejake tipy, čo s tým, dá sa to vymeniť nejak , alebo mám reklamovať ?
https://www.canyon.com/en-sk/gear/bike-parts/spare-and-wear-parts/spare-wear-parts/
je tam niekolko na vyber uz len vybrat tu, ktoru treba na dany model biku.
pripadne odkaz vyššie od dislukas
- tam naťukáš výrobne čislo bicykla (dole na rám) a zobrazí ti všetky náhradné diely