Dnes som bol s dvoma zalesakmi na bikoch na trase Petrzalka, Slavin, Koliba, Biely Kriz. Chcel som ist aj dalej, ale chla***** mi tam premrzli a chceli ist spat.
Tento príspevok vyhodnotili používatelia ako nekvalitný alebo ofenzívny, a preto sa nezobrazuje visibility
A ***** s bajkom co im nie je nic svate. Nabuduce sa chod povozit aj do kostola a do divadla na premieru, lebo ved co, si tu na planete len ty a tvoje ego.
Tento príspevok vyhodnotili používatelia ako nekvalitný alebo ofenzívny, a preto sa nezobrazuje visibility
Ozaj chcete zacinat diskusiu ako bajk nici prirodu? Urcite narobil menej stôp ako dalsich 10ludi co v dany den po chodniku podupalo.. a co si spravil pre ochranu prirody ty? Chodis aspon raz za rok pozbierat odpadky, alebo zabranit tazbe v rezervacii?
Nejde o to ako bajk nici/nenici prirodu. Ked raz tam nie je cyklotrasa, navyse ide o prirodnu rezervaciu v 5. stupni ochrany, tak tam asi na bajku nepojdem. Alebo to aspon nebudem zverejnovat.
Ze raz za rok ) ja sa z lesa bez odpadkov nevraciam. Ale o to nejde, ani o jeden bajk. Ide o princip. Kym je ***** len par, tak to priroda aj spolocnost zvladne. Ale keby by bol taky ako ty kazdy druhy, tak to tu vyzera ako v nejakej africkej dzamahirii, kde plati pravo silnejsieho a zerieme sa navzajom. Lebo ved co, nech si kazdy robi co len chce, zakony su len na srandu. Mimochodom pekny bajk, aj frajerka, pozicaj mi ich na chvilu. Ved co, kaslat na pravidla, ja som tu najvacsi frajer s najvacsou buchackou a ty budes pekne posluchat. Co ty na to?
Bol som vecer opacit TBKcka aj Slalomku a naozaj fajne, fakt takmer ideal. Dokonca v okoli BK zmrznuta zem aj blato. O Kolibe sa to povedat nedalo, ta potrebuje este niekolko dni. Zaciatok switchbacku mordor, potom uz dobre. 5 bojar je tak 30/70 uplny mordor/dobre. Koziarka je ok.
Inak na konci TBK3 som nasiel tuto flasku, je u mna. iron.hide mas pravdu tie pomale zimne plaste su uplna otrava, tak som vymenil za novy a teraz mam pocit ze jeden za sebou este aj taham na lane ?
Skusil som aj vyslap pod lanovkou ale dostal som sa asi len do tretiny medzi prvym a druhym stlpom, bolo to moc makke..(thats what she said)
Nielen to ze sa na tychto miestach jazdi robi problem. Problem je i to ze sa taketo jazdy zverejnuju ako keby o nic neslo. Potom to robi problemy s legalizaciou novych i uprave povodnych veci, znackovani, zmenou legislativy, navstevnych poriadkov a v neposlednom rade to meni i pohlad verejnosti na cyklistov ako takych. Proste to ma nejake nasledky ktore na prvy pohlad nevidis. Ked to tu pacnes ako idylicku trasu bez akejkolvek poznamky o jej maximalnej nelegalnosti len aby si pozbieral paciky tak sa necuduj ze to tu niekto napise. K tym lesakom len tolko ze vieme ako to tu funguje a co su dovody, ale ak to chceme zmenit tak sa nemozeme spravat rovnako hulvatsky a robit si v chranenych uzemiach co sa nam zachce. Prave naopak, musime im ukazat ze nam na ochrane prirody zalezi co nespravime tym ze tam vynesieme bicykel a cvakneme fotky ze haha-hihi aha aka paradna trasa.
Samozrejme tú jazdu Casso tiež neschvaľujem, ale aspoň som sa pobavil a pripomenulo mi to rok 1989, keď jeden nemenovaný biker (vtedy ešte bicyklista)... (veľký P.)...kamarát už bohužiaľ zosnulej Mišky (4 násobná majsterka Európy v bikrose) mne a pár kamošom ukázal, že sa dajú Záruby dať (zjazdiť) vo všetkých smeroch aj na biku...mal vtedy Ukrajinu...ale vytúnovanú...bez blatníkov (-:
...a samozrejme to úplne v poho dal...dokonca aj cez Č..tov Ž..b.
neprestali.to parkovisko je tam kolko 20 rokov?...dovtedy tam ludia chodili pešo od vojenskej nemocnice.ani na kačín nejazdil bus.podporujeme pohodlnosť.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
dobre ze su, vysvetluj lesakom a drevorubacom..
Inak na konci TBK3 som nasiel tuto flasku, je u mna.
iron.hide mas pravdu tie pomale zimne plaste su uplna otrava, tak som vymenil za novy a teraz mam pocit ze jeden za sebou este aj taham na lane ?
Skusil som aj vyslap pod lanovkou ale dostal som sa asi len do tretiny medzi prvym a druhym stlpom, bolo to moc makke..(thats what she said)
Nielen to ze sa na tychto miestach jazdi robi problem. Problem je i to ze sa taketo jazdy zverejnuju ako keby o nic neslo. Potom to robi problemy s legalizaciou novych i uprave povodnych veci, znackovani, zmenou legislativy, navstevnych poriadkov a v neposlednom rade to meni i pohlad verejnosti na cyklistov ako takych. Proste to ma nejake nasledky ktore na prvy pohlad nevidis. Ked to tu pacnes ako idylicku trasu bez akejkolvek poznamky o jej maximalnej nelegalnosti len aby si pozbieral paciky tak sa necuduj ze to tu niekto napise. K tym lesakom len tolko ze vieme ako to tu funguje a co su dovody, ale ak to chceme zmenit tak sa nemozeme spravat rovnako hulvatsky a robit si v chranenych uzemiach co sa nam zachce. Prave naopak, musime im ukazat ze nam na ochrane prirody zalezi co nespravime tym ze tam vynesieme bicykel a cvakneme fotky ze haha-hihi aha aka paradna trasa.
...a samozrejme to úplne v poho dal...dokonca aj cez Č..tov Ž..b.
https://www.aktuality.sk/clanok/Gu6WGpb/parkoviska-pri-cervenom-moste-v-bratislave-dostanu-novy-rampovy-system-parkovanie-spoplatnia/