Dnes som bol s dvoma zalesakmi na bikoch na trase Petrzalka, Slavin, Koliba, Biely Kriz. Chcel som ist aj dalej, ale chla***** mi tam premrzli a chceli ist spat.
tak dnes na BK som bol sam u Kocmundu, asi to bolo tym pocasim ako som odchadzal tak akurat dorazil dalsi biker, a jedneho som stretol este cestou dole do Race.
bol som na Somarovi, a nie som si celkom isty ci v dialke bolo vidiet Alpy alebo to boli mraky, posudte sami:
Alpy zo Somára nie sú tým smerom 🙂 ale večer po daždi bolo pekne vidieť schneeberg, aspoň teda od nás zo stupavy... Pekný kontrast bol medzi zamračenými karpatami a jasnom v AT...
tak som zrobil segment pod lanovkou https://www.strava.com/segments/38732923
Takze najprv vyhovorky: Isiel som za jemneho dazda v noci, sem tam nejaka zabka zavadzala, nohy som nemal uplne najcerstvejsie vzhladom na nedelnajsiu 100vecku po kopcoch, bike ma 140tku vidlu a 35mm zdvih rajdov takze to neni zrovna masina na strme vyslapy, moja poloha bola ze spic sedla zapichnuty v zadku a nadhmatom zaveseny na rajdoch, obute xc plaste (ale na grip sa nemozem vobec vyhovarat ten bol asi uplne idealny kedze na hline ma nepodsmyklo ani raz).
Prve zosadnutie bolo asi v polke medzi 1. a 2. stlpom..kusok som potlacil zas sa rozbehol a tusim niekde pred 3tim som musel opat zosadnut..v okoli 3-4 stlpu je to asi najvacsi brutal,lebo volne sutre a nie uplne rovna stopa plus asi maximalny sklon. Ak tento usek zvladnete potom je to uz "brnkacka" Aj na poslednom stupani (pod naucnim chodnikom) je to este zradne, tam som zpravil chybu na sutri a uz som sa nevedel rozbehnut. Ale je to urcite lahsia cast ako medzi 3.-4.stlpom.
noo hej takto je najlepsi cas aj na TBK1ke
8. najlepsi cas vyzera byt bezec ale 17. vyzera byt uz bike za 10:44, 30. za 11:43 ale tiez oddychoval alebo tlacil
Asi podobny problem, ako byval na segmente na starom moste, tiez tam niekedy lietali casy , od elektriciek a pod. Inak ale bezec bude rychlejsi ako bajk. A celkom dost.
Asi podobny problem, ako byval na segmente na starom moste, tiez tam niekedy lietali casy , od elektriciek a pod. Inak ale bezec bude rychlejsi ako bajk. A celkom dost.
uz dlhsie mam "nutkanie" "odbehnut" naucny chodnik ci tam budem mat bezecky cas lepsi ako pr na biku a v ramci naplanovaneho kolecka druhy interval je lanovka pravdepodobne niekedy v polke aprilu...
je to na prd, berie to kadekoho z asfaltky, mna sice nie ale mam 3 followerov ktori viem ze tade urcite nesli a su v rebricku
kedze ti traja maju casy okolo 13 minut tak to bude jazda lanovkou predpokladam
co ty na to fixska
JFE: noo, tuna by som skor stavil na bajk, je tam dost rychlych miest a tie pomale nie su az tak pomale, ak ma clovek vykon scarinko: no ano, secja, co chodia bikepark , tam budu => treba to ist rychlejsie ako lanovka, inak to nepojde
ale tak na porovnavacky nech si je aky chce, ale teda pre mna taketo vyzvy tak v oktobri, ak je dobra sezona , zdravie, pocasie, a spravna konstelacia hviezd
V BA to zdravenie nikdy nebolo velmi velke, od covidu je to ale uplne zle. Ale rozumiem - vela ludi, ak by si sa mal zdravit kazdemu tak nic ine nerobis. Ale ze sa moc nezdravi ani cez zimu ked je minimum ludi... to uz je trochu divne. Aspon teda na tych hlavnych tahoch. Ziletkari si navzajom aspon prsty zdvihnu, emenaci na zaciatku trailov kludne i pokecaju, inak je to des. Ale mne najviac minuly rok odzdravovali ziletkari, dokonca sa obcas nejaky i prihovoril ... ale zase som jazdil v MK hlavne asfaltky.
Mimochodom to co vyrastlo na tom pokracovani krasnanskeho trailu? To je uz trochu moc nie? Konecne sa po viac ako roku dostavam do terenu, stale opatrne lebo mam trochu rozmlatenu nohu, chcem si dat normalny relativne hladky xc okruh kde by to nedrncalo a dostanem sa do nejakeho lunaparku. Je tam nejaka normalna obchadzka tych vlniek/klopiek alebo treba ist hned po asfaltke? Ak tam nic nie je neplanuje sa tam spravit singlacova obchadzka tych vytvorov? Pre predstavu mi tam jedna taka vlnka ktoru nebolo vidno, medzi odpalom a dopadom potiahla nohu ze som i skrikol od bolesti a potom samozrejme este par dni viac bolela. Nakoniec som tam potom radsej siel priamo rovno krizom nevyjazdenym.
zabie love story.. je ich fakt vela tak vecer opatrne nech z nich neurobite herbarovu verziu..dokonca aj na poslednej fotke su zaby 😁
A po dazdi (zacal som ked zacalo prsat) stale super grip, stiha to pekne vsiakavat..
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
bol som na Somarovi, a nie som si celkom isty ci v dialke bolo vidiet Alpy alebo to boli mraky, posudte sami:
https://www.strava.com/segments/38732923
Takze najprv vyhovorky: Isiel som za jemneho dazda v noci, sem tam nejaka zabka zavadzala, nohy som nemal uplne najcerstvejsie vzhladom na nedelnajsiu 100vecku po kopcoch, bike ma 140tku vidlu a 35mm zdvih rajdov takze to neni zrovna masina na strme vyslapy, moja poloha bola ze spic sedla zapichnuty v zadku a nadhmatom zaveseny na rajdoch, obute xc plaste (ale na grip sa nemozem vobec vyhovarat ten bol asi uplne idealny kedze na hline ma nepodsmyklo ani raz).
Prve zosadnutie bolo asi v polke medzi 1. a 2. stlpom..kusok som potlacil zas sa rozbehol a tusim niekde pred 3tim som musel opat zosadnut..v okoli 3-4 stlpu je to asi najvacsi brutal,lebo volne sutre a nie uplne rovna stopa plus asi maximalny sklon. Ak tento usek zvladnete potom je to uz "brnkacka" Aj na poslednom stupani (pod naucnim chodnikom) je to este zradne, tam som zpravil chybu na sutri a uz som sa nevedel rozbehnut. Ale je to urcite lahsia cast ako medzi 3.-4.stlpom.
8. najlepsi cas vyzera byt bezec ale 17. vyzera byt uz bike za 10:44, 30. za 11:43 ale tiez oddychoval alebo tlacil
inak, všetci ľudia, čo to dajú pod 12 min, sú rýchlejší jak lanovka
https://www.lanovky.sk/sk/lanovka/zelezna-studnicka-kamzik-bratislava?_gl=1*1asr7ay*_up*MQ..*_ga*MzI5ODA1NTc4LjE3NDE2ODI2MzI.*_ga_PV80DDQSXE*MTc0MTY4MjYzMS4xLjEuMTc0MTY4MjYzMy4wLjAuMA..
uz dlhsie mam "nutkanie" "odbehnut" naucny chodnik ci tam budem mat bezecky cas lepsi ako pr na biku a v ramci naplanovaneho kolecka druhy interval je lanovka
kedze ti traja maju casy okolo 13 minut tak to bude jazda lanovkou predpokladam
co ty na to fixska
ale tak na porovnavacky nech si je aky chce, ale teda pre mna taketo vyzvy tak v oktobri, ak je dobra sezona , zdravie, pocasie, a spravna konstelacia hviezd
Ale konci sezona neosvetlenych bezcov a bikerov v ciernom odeve bez reflexnych prvkov
Mimochodom to co vyrastlo na tom pokracovani krasnanskeho trailu? To je uz trochu moc nie? Konecne sa po viac ako roku dostavam do terenu, stale opatrne lebo mam trochu rozmlatenu nohu, chcem si dat normalny relativne hladky xc okruh kde by to nedrncalo a dostanem sa do nejakeho lunaparku. Je tam nejaka normalna obchadzka tych vlniek/klopiek alebo treba ist hned po asfaltke? Ak tam nic nie je neplanuje sa tam spravit singlacova obchadzka tych vytvorov? Pre predstavu mi tam jedna taka vlnka ktoru nebolo vidno, medzi odpalom a dopadom potiahla nohu ze som i skrikol od bolesti a potom samozrejme este par dni viac bolela. Nakoniec som tam potom radsej siel priamo rovno krizom nevyjazdenym.
tak toto je sila
v lese, a jaky dlhy rad
http://bit.ly/3DwghcU
A po dazdi (zacal som ked zacalo prsat) stale super grip, stiha to pekne vsiakavat..