Dnes som bol s dvoma zalesakmi na bikoch na trase Petrzalka, Slavin, Koliba, Biely Kriz. Chcel som ist aj dalej, ale chla***** mi tam premrzli a chceli ist spat.
Indy9o treba ratat ze narazis na blatove useky, ale vacsina by mala byt v pohode. Krasnansky aj Koziarka v slusnom stave. Sv vrch 4 super, ale prechod z 4ky na 3jku popod vedenie je slusne blatove..
Bol som na Kolibe a okolite singele,vsetko je v perfektnom stave az Blue trail,ten je sice viacmenej suchy ale su tam vajzdene take kolaje,ze sa na tom neda normalne jazdit,to ,ked bude chciet dat niekto dokopy,to bude velmi dlha brigada,fakt to malo byt radsej v zime zavrete.Driver 8 je oproti tomu v perfektnom stave,aj ked tam su niektore klopky uzavrete,ale dobre pojazdenie..Tbk sa budu urcite prasit az moc,tam je sucho vzdy skor ako na kolibe.
No veru, oproti chata Klinec zavreta, u Slivu zavrete . . . v zapadnutom kute relativne pusto . . . a od zeleznej az po odbocku na Kacin / druhy kamenolom kazda besiedka, sedenie, lavicka obsadene, a kde sa dalo, tam ohnisko, a tusim aj tam kde sa neda . . . keby to aspon po sebe poriadne uhasili, dnes (aspon) pol flase na ohnisko kusok od zeleznej . . .
Si ma nastartoval tym obrazkom SCHROJF..Takto nechany bordel v lese ma neskutocne vytaca.
Zacala sa "sezona". Sezona neuhasenych ohnov a pohodenych odpadkov. Sezona tych co nenosia helmu, pripadne si namiesto nej daju "kevlarovu" satku na hlavu. Sezona nezdravicov. Sezona kamikadze cestarov ale (typ bicykla nezohrava rolu popravde). Sezona ludi zaberajucich maximalne moznu sirku cesty. Sezona preplnenych bufetov a parkovisk. Sezona blokovacov trailov. Sezona pukajucich bicyklov. Sezona mamiciek s kocikmi na Cerovke... dobre, uz si vymyslam ale tento vikend to bolo fakt zaujimave.
Ale teda konecne bolo teplo a mega idealne podmienky, takze to prevazilo vsetky negativa. Hned popadali nejake PRka na zjazdovych trailoch. Blato uz treba hladat..
to bolo aj doteraz. ak som sa dostal na 50% odzdravenia bikerom ked som pozdravil prvy pocas zimnych behov v karpatoch to bol uspech.
co bolo ale zaujimavejsie je ze 90% bikerov sa na biku tvarilo ze ak by na ten bike v ten den nesli tak by museli ist na tyzden do vazenia(minimalne). bezci odzdravili na 100% a s vyrazom v tvari ktory napovedal ze ich to bavi zasadne viac ako bikerov...
s trochou spomienkoveho optimizmu by som povedal ze bikerov bikovanie bavi zasadne menej ako v onych casoch 2005-2010 (celorocne konstatovanie)...
s trailovymi bezcami mam tiez dobru uspesnost ale 100% to urcite nedosahuje..ale teda patri to medzi najvyssie percenta.. Aj sa vedia upratat z trailu aj sa pozdravime/podakujeme si (obcas sa im uhybam ja ako pesiak). S asfaltovymi bezcami je to uz ale tragedia.
S cyklistami je to zas o dost lepsie ked ich stretnes na zaciatkoch zjazdovejsich trailoch, chalani v DH helmach a chranicoch zvyknu pekne odzravit, rovnako ako nocni jazdci
Ono asi vo vseobecnosti plati ze vacsina tych sviatocnych navstevnikov lesa su proste mumaci. A je jedno ci su na kolesach alebo peso.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
lenivi sa urcite nebudu trepat 3mi busmi na Kacin, ale dovezu sa autom na Kamzik... tie autobusy su pre dochodcov s dodrbanymi bedrovymi klbmi
Preco lenivost. Rozsiri to moznosti, mozes si naplanovat turu so zaciatkom alebo koncom na kacine.
No veru, oproti chata Klinec zavreta, u Slivu zavrete . . . v zapadnutom kute relativne pusto . . . a od zeleznej az po odbocku na Kacin / druhy kamenolom kazda besiedka, sedenie, lavicka obsadene, a kde sa dalo, tam ohnisko, a tusim aj tam kde sa neda . . . keby to aspon po sebe poriadne uhasili, dnes (aspon) pol flase na ohnisko kusok od zeleznej . . .
Zacala sa "sezona". Sezona neuhasenych ohnov a pohodenych odpadkov. Sezona tych co nenosia helmu, pripadne si namiesto nej daju "kevlarovu" satku na hlavu. Sezona nezdravicov. Sezona kamikadze cestarov ale (typ bicykla nezohrava rolu popravde). Sezona ludi zaberajucich maximalne moznu sirku cesty. Sezona preplnenych bufetov a parkovisk. Sezona blokovacov trailov. Sezona pukajucich bicyklov. Sezona mamiciek s kocikmi na Cerovke... dobre, uz si vymyslam ale tento vikend to bolo fakt zaujimave.
Ale teda konecne bolo teplo a mega idealne podmienky, takze to prevazilo vsetky negativa. Hned popadali nejake PRka na zjazdovych trailoch. Blato uz treba hladat..
to bolo aj doteraz. ak som sa dostal na 50% odzdravenia bikerom ked som pozdravil prvy pocas zimnych behov v karpatoch to bol uspech.
co bolo ale zaujimavejsie je ze 90% bikerov sa na biku tvarilo ze ak by na ten bike v ten den nesli tak by museli ist na tyzden do vazenia(minimalne). bezci odzdravili na 100% a s vyrazom v tvari ktory napovedal ze ich to bavi zasadne viac ako bikerov...
s trochou spomienkoveho optimizmu by som povedal ze bikerov bikovanie bavi zasadne menej ako v onych casoch 2005-2010 (celorocne konstatovanie)...
S cyklistami je to zas o dost lepsie ked ich stretnes na zaciatkoch zjazdovejsich trailoch, chalani v DH helmach a chranicoch zvyknu pekne odzravit, rovnako ako nocni jazdci
Ono asi vo vseobecnosti plati ze vacsina tych sviatocnych navstevnikov lesa su proste mumaci. A je jedno ci su na kolesach alebo peso.