Nájdete v ňom skoro 30 000 produktov s atraktívnymi cenami od vyše 400 značiek, z ktorých vyše 5000 je bežne skladom a môže byť u vás doma do 24 hodín. Každý deň dopĺňame nové produkty a nové značky a budeme zlepšovať nielen našu ponuku, ale aj funkcie e-shopu, aby ste našli to čo hľadáte a našli to za najvýhodnejšiu cenu.
Ak máte hocijaké otázky ohľadom tovaru alebo e-shopu, okrem fóra nás môžete kontaktovať cez [email protected], cez chat v sekcii Shop alebo cez +421 2 330 567 30.
Táto téma slúži na všeobecnú diskusiu o shope, otázky a návrhy. Skúsenosti s MTBIKER shopom nájdete na: https://www.mtbiker.sk/forum/cyklisticke-obchody/mtbiker-shop-t35491.html
Takto to na prvu vyzera ze kolesa su karbonove, az neskor som si vsimol dalsi riadok.
Udaje o kolesach mat pri sebe, o rame, atd..
- je resp. kedy bude možné odovzdávať staré plášte na predajni v BA?
-dala by sa uvádzať aj hmotnosť pri bicykloch?
Ďakujem.
- stare plaste v BA predajni je mozne odovzdat kedykolvek v ramci otvaracich hodin
- hmotnost sa snazime uvadzat vzdy, ked je dostupna, zial velmi casto ju ani samotny vyrobca neuvadza
prosím vás je nejaký problém s eshopom? po kliknutí na "Vytvoriť objednávku" mi to takto zostane a nič sa nedá ďalej podniknúť. používam prehliadač Firefox
Vyzera to na nejaky client-side problem, zrejme vyskakuje chyba v javascripte v tvojom browseri. Velmi by nam pomohlo, ak by si nam poslal (napr. mne do sukromnej spravy, nemusis verejne) presnu verziu tvojho prehliadaca a rovnako operacny system, ktory pouzivas.
No a idealne ak by si bol ochotny nam poslat aj screenshot zo svojej "konzoly". Ked si vo Firefoxe kliknes pravym na stranke a zvolis "Inspect", v naslednom okne naspodu vyberies zalozku "Console" a opat navstivis checkout/vytvorenie objednavky. Pravdepodobne tam budes mat nejake cervene errory/chyby, ktorych obsah by nam velmi pomohol vyladit problem tvoj, a pripadne aj inych s obdobnym setupom. Dakujem
Edit: uz netreba vlastne, sorcerer, nasiel som tvoju chybu v nasom loggeri. Skusime co najskor napravit. Ked tak ti napisem spravu, ak by sa nam hodila tvoja pomoc este. Vdaka za nahlasenie.