Určite by mi stačilo sedlovku vyťahovať tak raz ročne. Mazanie stačí robiť bez vytiahnutia. Raz ročne treba meniť hlavne bowden a lanko. Čo pri tomto riešení netreba robiť, lebo tu je len káblik na nabíjanie a ovládanie.
Japonci robia s novym XTR take drahoty, ze uz to tusim ani nikoho nezaujima, ale v nedelu startuje Cape Epic, tak sa snad konecne dočkáme predstavenia. Či čo myslíte?
Nemyslim, cape epic sleduje “malo” ludi a vacsina bajkov na cape co uz su videa na youtube z pripravy maju mechaniku. Nik asi nebude prehadzovat a tam “testovat”. Tam sa beru overene odskusane komponenty.
Pekne, pekne.
Ak ma oci neklamu tak sa od hlavoveho v stredovemu zuzuje, to sa mne osobne nepaci.
Nepaci sa mi ani cena 6500 za ram ?, ale co sa mi nepaci ale ze uz vobec je ten max weight limit 85kg ?. By som ten bike musel nosit na pleci ?.
peter120 na pivo by si v tom asi nechcel chodit? vsak normalne chodit sa da aj v klasickych kufroch.Teda aspon z domu tych 20m viem prejst,otvorit dvere,a vyjst pred dom
Už na prvý pohľad je jasné, že sa v nich bude oveľa lepšie chodiť ako napríklad na Shimano cestných kufroch, keďže zarážky nepresahujú cez podrážku topánky..... samozrejme v tvrdej karbónovej topánke to nie je na turistiku.... odhadujem, že to bude cca ako v karbónovej MTB tretre
Vypacene pivnice som zažil, bike nosím do bytu-bezpecnostne dvere. Žiaľ bez výťahu.. nerád by som sa zakopol na schodoch aj s bikom v ruke.
Waho kufre asi budú tu najhoršie.
Plus vrtáčik a trochu ošéfujem mostík a mám to. Za mňa v tejto fáze môžu nový model zavádzať kľudne raz za 5-8 rokov, ale pre istotu som si prečítal aj text, že či niečo pre mňa zaujímavé nie je schované dnu v nohách. ....Ale asi by ma jedine nadchli ak by prešli na USD dizajn na pár rokov s dobrým marketingom.
V odfrézovaných častiach korunky a mostíka by som problém nevidel. Skôr sa čudujem prečo to nemajú už dávno ak im ide tak hrozne o hmotnosť. To je pomerne primitívna úloha. Vhodný software, skúšobná stolica, tenzometre a návrh je na svete za pár dní. Potom sa podobný systém ohádže na vidlu v teréne a nájdu sa miesta, kde by mohol byť problém. Stanoví sa kategória použitia vidly a je to. Neviem ale prečo to predstavujú až teraz a každý rok na inej vidle iný dizajn mostíka, alebo korunky. To sa nedá urobiť na prvý krát dobre a potom už len po rokoch meniť farby? Veď len koľko rokov trvalo kým sa Fox naučil robiť nevŕzgajúcu korunku...pričom tie vŕzgajúce by podľa mňa mali meniť zadarmo aj na kusoch, ktoré už nie sú v záruke.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://bikerumor.com/the-worlds-lightest-titanium-road-bike-litespeed-coll-dels-reis/
Pekne, pekne.
Ak ma oci neklamu tak sa od hlavoveho v stredovemu zuzuje, to sa mne osobne nepaci.
Nepaci sa mi ani cena 6500 za ram ?, ale co sa mi nepaci ale ze uz vobec je ten max weight limit 85kg ?. By som ten bike musel nosit na pleci ?.
urcenie cesta/tt; da sa v tom aj normalne chodit..
550, kufre pedale boty.
https://www.ekoi.com/en-fr/pw8-shoes/15656-pack-pw8-crmo-pedal-shoes-c12-pro-full-carbon.html
Yes, since February 9, 2025. The PW8 is present in UCI races with some riders from the Nice Métropole Côte d'Azur team.
Waho kufre asi budú tu najhoršie.
https://esmtb.com/la-horquilla-prototipo-de-fox-nueva-34-ahora-debuta-en-el-xcm/