Kategórie
Bike-tech
savings Maxxis Shorty 27.5x2.40" WT DD 3C MaxxGrip plášť, TR, kevlar
60,90 €
savings
MOC 94,99 €
savings Schwalbe Rocket Ron 27.5x2.25" Performance Addix TLR plášť, kevlar
25,99 €
savings
MOC 44,99 €
Výpredaj -26% Pirelli Scorpion™ E-MTB M HyperWALL 27.5x2.6 plášť, TLR, kevlar
58,99 €
-26%
MOC 88,99 €
Výpredaj -17% Pirelli Scorpion™ Enduro H 27.5x2.4" HardWALL plášť, TLR, kevlar
57,99 €
-17%
MOC 112 €
savings Maxxis Ikon 27.5x2.20" EXO 3C Maxx Speed plášť, TR, kevlar
42,99 €
savings
MOC 78,99 €
savings Maxxis Severe 27.5x2.25" EXO MaxxSpeed plášť, TR, kevlar
49,90 €
savings
MOC 78,99 €
savings Schwalbe HANS DAMPF 27.5x2.35" EVO ADDIX Soft plášť, TLE, kevlar
39,99 €
savings
MOC 58 €
savings Schwalbe Nobby Nic 27.5x2.60" Performance Addix plášť, kevlar
26,99 €
savings
MOC 43,99 €
Akcia -23% Pirelli Scorpion Race DH T 27.5x2.50" DualWALL SmartEVO DH plášť, TLR, kevlar, yellow label
66,99 €
-23%
MOC 96,99 €
-9% WTB Breakout 27.5x2.3" Tough Fast Rolling plášť, TCS, kevlar
49,99 €
-9%
MOC 54,90 €
savings Specialized Eliminator Grid Trail 27.5 x 2.3" 2Bliss Ready T7 plášť, TLR, kevlar, tanwall
41,99 €
savings
MOC 59,99 €
Weldtite MTB CONVERSION tesniaca páska na bezduš. ráfiky, 24 mm x 10 m
11,29 €
MOC 11,99 €
Akcia -22% Stan’s NoTubes bezdušová páska do ráfika, 54.86 m
od 44,99 €
-22%
MOC 57,99 €
a-biker a ten assegai sa ti pozdával lebo ten som pozerál tiež
Ked to má byť na ten Areon - teda plnotučný ebike zober kombo DHR 2,4 WT a Assegai 2,5 a uplne v pohode základnú DC zme,s ked jazdíš veľa aj na suchu, šotolinkách a asfalte... . Máš výborný grip brzdenie aj klopenie a v blate celkom O.K a aj na prachu a strku. Trochu lepšie sa gúľa DHF na predku ako Assegai ale ak neklopíš bude ti spočiatku ustreľovať kým si zvykneš ako to položiť, je to také no divné spočiatku sa vyplašíš... Na Dissectore rýchlo obtrháš bočné štuple - na 3 jazde (ja mám 96kg a na ebiku som to normalne na pár jazdách natrhol a už to nedržalo pri klopení - pri DHR a DHF s tým problém nemám). Ak riešiš ale veľmi dlhe trasy, máš natesno dojazdy a nerúbeš si to extrémne do zákrut išiel by som do Nobby Nic modrý dozadu a oranžový Nobby Nic 2,4 dopredu - toto kombo sa gúľa ako besné a pomerne dobre drží stále aj v prachu aj v blate. Do kopca na niektorých povrchoch na ebiku dokonca ide lepšie lepšie ten Nobby Nic ako DHR podľa mňa. Vozím to takto na normálnom bio trail biku. Ak chceš jazdiť agresívne dole kopcom a nevadí ti občasne driftujúci zadok tak oranžová MM dopredu a modrý NN dozadu je tiež dobrý kompromis medzi dojazdom a stále dobrým gúľaním. Takto to vozím na na bio Endurku a ešte stále sa to dá šlapať do kopca aj bez motora. Záleží čo od toho chceš
Skvela rada, hlavne ked je ten insert cely zaxraty od tmelu a ty mas na sebe 100 eurovy dres
Našiel som aj takéto vysvetlenia čo znamenajú tie označenia, možno sa to niekomu hodí pri výbere.
Chcem sa spýtať na kombináciu
V predu wolfpact trail 29/2.4 a v zadu wolfpact cross alebo race rovnaká veľkosť
Jazdím všetko,od asfaltu,sotoliny,zvaznice ale aj nejaké traily,nie som technik,čiže Max TBK2 a podobne traily ,kto pozná... sú pre mňa zatiaľ Max...,čiže potrebujem aj dačo rýchlo,ale keď pôjdem na trail,aby ma to aj podržalo,keďže techniku zatiaľ extra nemám
Trail v predu a cross v zadu,ale cross/cross,alebo cross/race?
Este uvidim ked sa cross vpredu troska zoderie ci to bude vyrazna strata gripu... Vzadu skoro uplne zodraty cross smykal az ked bolo vazne blato
trail uz mam zodraty tak z 20% 3x oko trail zasucha + mozno 1000 km tak kapanek zmiznul .. ked tak uz obujem daco ine na druhe predne koleso, mam na vyber vselico, high roller, dhf, assegai, crossking, barzo a aggaro
Combi Schnell : hinten MTB Race
Combi Allround : vorne hinten Cross
Combi Grip : Vorne Trail
Ja som sa rozhodol na môj štýl jazdy pre CROSS/CROSS, ja nepotrebujem až tak rýchlosť a nechodím downhill ale skôr nech plášte podržia v teréne. Chodím rôzne terény štrk, hlina, betón, tak uvidíme. Zobral som 29/2.40. Ale nejaké moje pocity ti nemôžem sprostredkovať, lebo som ešte na nich nejazdil, len som ich nedávno nahadzoval na 30 ráfik FOX 34 130 zdvih. Sám som na ne zvedavý ?
A napíšem aj overenú kombináciu na prerábku-takže:
Páska DT Swiss-širšia o 2 až 3 mm ako je vnútro ráfiku Ventilky Dt Swiss
Tmel už používam výlučne Joes Elite Racers
Toto je moja rokmi overená,bezproblémová kombinácia