Akože som si toho vedomý ale ďakujem za upozornenie. Myslím ale že váha 115kg max je kedy môžem bike využívať fakt ešte naplno nie ? Logicky ak by som teda išiel na cyklo-túru a budem mať na sebe 10-15kg
batoh nepôjdem na zjazdy a budem šetriť bike. Koľko majú takto nosnosť iné karbónové bike ? Je taká nízka hmotnosť normál alebo to má vyslovene iba CUBE ? Myslím že na moju výšku mám stále málo KG a neviem teda aký bike by si mal kúpiť kamarát ktorý má 193 a 110kg xD. Dúfam ale že k reklamácii sa ani nedostanem a bike bude slúžiť statočne
Mozes v klude jazdit a nakladat tomu podla mna. Tie
biky znesu vyrazne viac ako tie nezmyselne max vahove udaje. Ale ano, taketo upozornenia vedia cloveka odradit a znechutit. Keby tie vahove limity boli aspon vyssie pre velkosti ramov L, XL. Ja mam 2 metre a logicky ze nebudem vazit 90 kg ale bude to viac.
Ja za tym celym vidim taktiku vyrobcu aby sa mal na co vyhovorit v pripade problemov. Nie je to jedina znacka s takymto nizkym vahovym limitom. Povedal by som ze vacsina ho ma na urovni 115 - 120 kg. Su potom znacky ala Trek, Kona, Orbea, Cannondale ktore udavaju limit na urovni 135kg a viac.