Pekný! Som zvedavá na jazdné dojmy a či bude cítiť lepšie "žehlenie" nerovností zadnej stavby.
Tak po 600km nadšenie pretrváva. Bike je nečakane pohodlný, za mňa porovnateľný s GT Grade, Tá zadná stavba nakoniec asi nejako pracuje, plus výrazne vysunutá
sedlovka robí divy. Pritom je tuhý do záberu, aj zo sedla. Geometria je skvelá v teréne, bike dáva taký pocit istoty v zjazdoch a ide super v strmákoch - niečo ako moderné MTB. Samo že je to zasa cítiť na ceste v rýchlych zjazdových zátačkach, treba oblúk dobre nasadiť a bike naklopiť, je to iné ako na žiletke. Vnúrorné vedenie kábla je celkom dobre vyriešené, bike je tichý, nič nerachtá (dával som penovú trubicu na brzdovú hadicu).
Sram XPLR ide famózne, po dlhých rokoch na Shimane nemám čo vytknúť. Možno zadná
brzda má tendenciu trochu hučať, hlavne za vlhka, ale mám Hope kotúče. Pridávam ešte fotku zimného setupu, dal som invisiFrame fólie, zmestia sa tam 56mm SKS blatníky (so špecial hackom lebo tam nie je mostík so závitom na blatníky) s 44mm Swamperami. Viac už otravovať s fotkami nebudem ?.