ok prečítal som si to bolo tam toho dosť, ale aj na mňa je toho dosť, tak nebol by niekto ochotný objednať tu prilbu z ebay na seba zaplatil by cez paypal kto už tam nakupoval a potom by jednoducho poslal mi tu prilbu na dobierku a peniaze má späť? prosíííííííííííím
No ja neviem, ci sa najde niekto, kto by ti kupil prilbu za $250 a spoliehal sa na to, ze ty si ju mozno zoberies.
Ja by som to urcite nespravil, ked by som nieco podobne robil, najprv by som chcel peniaze vopred na mojom ucte a potom by som nieco objednaval.
Dalsi problem, ze konkretna aukcia skoncila a dalsia vec, vacsinou ked v USA nemaju, ze posielaju na Slovensko, tak ti to neposle ani keby co...
vymailuj si s predajcom vsetky formality, daj mi peniaze na ucet a ja ti to len zaplatim, dam poslat na tvoju adresu a pripadne colne dlhy budes uhradzat sam
vymailuj si s predajcom vsetky formality, daj mi peniaze na ucet a ja ti to len zaplatim, dam poslat na tvoju adresu a pripadne colne dlhy budes uhradzat sam
no...takto si to chaloš asi nepredstavoval ...
nuž ale zas, keď chce mať najčéče prilbu na sidlisku ))
nie nejde o naj prilbu, som z menšieho mesta, tu maju prilbu len dvaja traja ako napr Longus, alebo SIXSIXONE, ale ide o to že ja si nekúpim čo sa mi nepáči, tak preto táto, šak sa fakt nenajde niekto čo by mi ju zobral nemusí byť práve z ebay, može byť aj z inej stránky, len nech je fungel nová a M, šak ak sa niekto najde, tak sa s nim dohodnem aby mal istotu tak som ochotný po dohode s ním mu aj poslať do predu polovicu a ak mu dojde prilba tak zvyšok, a k nejakym colnym poplatkom, tak peniaze mi nerobia problém, aj dodatočne doplatiť ak mu po nejakom čase ešte dojde niečo uhradiť naviac
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Neposiela do eú
http://forum.mtbiker.sk/viewtopic.php?f=10&t=13145
Ja by som to urcite nespravil, ked by som nieco podobne robil, najprv by som chcel peniaze vopred na mojom ucte a potom by som nieco objednaval.
Dalsi problem, ze konkretna aukcia skoncila a dalsia vec, vacsinou ked v USA nemaju, ze posielaju na Slovensko, tak ti to neposle ani keby co...
no...takto si to chaloš asi nepredstavoval
nuž ale zas, keď chce mať najčéče prilbu na sidlisku
To som sa mu uz snazil tiez vysvetlit... Cele to ma chalan pomylene, nieco chce a este si ide davat podmienky...
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Rockhard-Helmet-Hustler-Larry-Flynt-Medium-M-Brand-New_W0QQitemZ120306616718QQcmdZViewItem?hash=item120306616718&_trkparms=72%3A727|39%3A1|66%3A3|65%3A12|240%3A1318&_trksid=p3911.c0.m14
obzvlast ked kazdy vie ze podmienky si moze davat len Chuck Norris...