Dnes som bol s dvoma zalesakmi na bikoch na trase Petrzalka, Slavin, Koliba, Biely Kriz. Chcel som ist aj dalej, ale chla***** mi tam premrzli a chceli ist spat.
Na Babu z PK sa ist da, na chatu nie - hranica katastra je presne na rozhrani chodnika a terasy pred chatou
Rovnako je vyrieseny aj odjazd z parkoviska
tak daleko a vysoko od Perneka to nikto riesit nebude. Skor ma trapi to Lozorno.
Alebo este aj to, ze to kludne hocikedy mozu rozsirit na cele Karpaty :/
Hranice Lozorna pekne ďaleko zasahujú... https://mapy.com/s/gutegeburu
Všetky moje oblúbené traily.
Celý západný breh MK až po Rohožník, ten zaberá aj Hubalovú https://mapy.com/s/hucuzeheju
No nič, počkáme si, kým to fico nevyrieši. Nákaza bola hlásená od 7. Marca, smeráci si robili MDŽ, fotky z fitka a keď ten zverolekár dovliekol vírus z Maďarska sem k nám na Záhorie, fantázia.
Predajcovia gravel bicyklov a poľné cesty v Rakúsku čakajú.
O tom pochybujem. Nedokazali to ustrazit pocas korony. Aktualne protimigracne kontroly su len na oko. Tym padom to nedokazu ustrazit ani ked bude rezim sprisneny.
Len pozor na tu standardnu neleganost navstevy lesa na bicykli v tom kusku MK co tam maju.
pozeram ze ten zakaz je skopirovany - prasaci mor presne to iste - minuly rok Tribec zatvoreny niekolko mesiacov. ale taky lesnik a polovnik moze, lebo on neprenesie. ale chlapec z panelaku na trail po skole sa povozit nemoze.
Traily Tbk skoro v idealnom stave,ziadna voda ani blato,super pojazd,predpokladam,ze aj slalomka,krasnansky trail od slivu po horaren v pohode,asi by som vynechal vydricky trail a okolie MS,to je vzdy podmocene,ale da sa pojazdit velmi dobre v okoli race
A neviete niekto ako vyzera trat Svatojurskeho maratonu? Chcem si ju prebehnut vo stvrtok alebo v piatok...tak, ze ci to ma zmysel alebo pockam do buduceho tyzdna. Cez vikend mala byt brigada na upravu trate, ale bola zrusena kvoli pocasiu.
Toto rozhodnutie je z právneho hľadiska paškvil, pretože výnimky by mali byť uvedené vo výroku rozhodnutia a nie v odôvodnení. V odôvodnení by mali byť uvedené dôvody výnimiek, teda prečo napr. poľovníci môžu vstupovať do lesov a tým neminimalizujú riziko šírenia nákazy slintačky a krívačky. V odôvodnení by tiež malo byť uvedené, čo znamená zákaz využívania lesov verejnosťou, t.j. zákaz v vstupu na lesné pozemky. Rovnako povinnosť vyznačiť zákaz na prístupových cestách má byť uvedený vo výroku nie v odôvodnení. De iure majú všetci zákaz vstupovať do lesov.
ved staci na Kalinaka povedat ze chces ochranit svoju rodinu od negativneho vplyvu nahromadenej energie a ziadne zakony a zakazy sa na teba nebudu vztahovat, mozes si jazdit kde len chces
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
vcera to bol slusny mordor okolo koliby, vsetko podmocene, takze som ani nesiel na traily..ale TBKcka by dnes mohli byt relativne ok..
Rovnako je vyrieseny aj odjazd z parkoviska
tak daleko a vysoko od Perneka to nikto riesit nebude. Skor ma trapi to Lozorno.
Alebo este aj to, ze to kludne hocikedy mozu rozsirit na cele Karpaty :/
Všetky moje oblúbené traily.
Celý západný breh MK až po Rohožník, ten zaberá aj Hubalovú https://mapy.com/s/hucuzeheju
No nič, počkáme si, kým to fico nevyrieši. Nákaza bola hlásená od 7. Marca, smeráci si robili MDŽ, fotky z fitka a keď ten zverolekár dovliekol vírus z Maďarska sem k nám na Záhorie, fantázia.
Ked budu zavrete hranice, tak ani to
Len pozor na tu standardnu neleganost navstevy lesa na bicykli v tom kusku MK co tam maju.
Toto rozhodnutie je z právneho hľadiska paškvil, pretože výnimky by mali byť uvedené vo výroku rozhodnutia a nie v odôvodnení. V odôvodnení by mali byť uvedené dôvody výnimiek, teda prečo napr. poľovníci môžu vstupovať do lesov a tým neminimalizujú riziko šírenia nákazy slintačky a krívačky. V odôvodnení by tiež malo byť uvedené, čo znamená zákaz využívania lesov verejnosťou, t.j. zákaz v vstupu na lesné pozemky. Rovnako povinnosť vyznačiť zákaz na prístupových cestách má byť uvedený vo výroku nie v odôvodnení. De iure majú všetci zákaz vstupovať do lesov.