Čo je to u Hlinu "úplne čistý nie je"? Lebo ak je to len ďalší v rade, ktorý obchádza zákony (hoci treba nezmyselne) vtedy, ak sa to jemu hodí, tak to sa potom nečudujem, že voliči hovoria "že sú všetci rovnakí" a hodia to Ficovi či Republike.
Berme to, ze jeho pochybenia su na urovni podnikatela, co da obcas kamosovi nieco "bez papiera". Z pohladu zakona je to samozrejme danovy unik, ale otazka je, ci to spravi raz za rok, alebo pravidelne nabada zakaznikov na nakup bez dokladu a registracku ma len naoko.
Lojzo zacinal obchodovanim s handrami z Ciny a na zaciatku zamestnaval len svojich ludi z Oravy, ci studentov (co som bol ja v tej dobe) ako brigadnikov, pripadne ludi na civilke...nemusis mat velku fantaziu, aby si vedel, ze nie vsetko bolo uplne koser.
Nehladaj tam nic zlocineckeho, kazdy kto podnika ma nejaky mensi, ci vacsi vroubek na svojom konte.
Z hladiska zakona je to aj tak premlcane, takze nikto z minulosti ho vydierat uz za to nemoze.
Co robil, ale poslednych 15 rokov netusim, mohol sa zmenit (k horsiemu), ale ked ho vidim v TV je to podla mna stale ten stary Lojzo, akeho si pamatam ja.
Ja sam nad nim celkom vazne uvazujem, aj ked ma nasral, ze v KDH trt dokazal a pritom mal celkom sancu tu stranu zmenit.
Ta strana sa neda zmenit. Podstatou su to konzervy a pokrytci zaseknuti v minulosti schopni riesit max. potraty a vyhradzovat sa voci LGBT. Tam ich aktivita konci. Vsak aj Holeckovu poslali do prec.
Mna moji podriadení záchranári tiež hodnotia ako dominantného , neznášanliveho , prehnane “ buzerujúceho “ ...
Ako pekne si sa opisal. Velke ego si kde nechal? Pochybujem, ze sa to prejavuje len tu na fore. Aj ked musim uznat, ze je to ovela lepsie ako na zaciatku, ked svojky vyskakovali vsade. Len pripominam, lebo pracovat na sebe treba stale a to plati aj pre mna.
Mal som par osobnych kontaktov s Ramon1 - om. (Pozdravujem). Naprosta pohoda. Netreba si vytvarat zavery z pisomneho prejavu. Pri osobnom kontakte vnimas, hoc i podvedome, intonaciu, rec tela ... to do par riadkov v teme nedas.
Dnes medzi 12.00 až 16.00 h by mala cez Bratislavu prechádzať a zastaviť sa skupina 80 študentov-cyklistov zo Srbska, ktorí sa vydali z mesta Nový Sad na dvojtýždňovú cestu do Štrasburgu. Jazdou dlhou 1 300 km chcú prilákať väčšiu pozornosť Európy na protikorupčné protesty v Srbsku.
Stihol som ich
Som doniesol Nutellu do "depa" Cyklokuchyne a tam jedla viac ako pre armádu, hladovať nebudú.
Veľmi veľa Srbov, čo tu v Bratislave žijú, ich tiež prišlo podporiť.
Ich trasa tu https://shorturl.at/DCyt3
Andrej Danko reaguje na kritiku Tibora Gašpara, že nie SNS, ale Smer spolupracuje s Progresívnym Slovenskom. „Pozrite sa do zrkadla skôr než niečo poviete,“ odkázala SNS koaličnému partnerovi. „Nie SNS, ale vy zodpovedáte za financie, ako aj za to, že sa tu nič doteraz nevyšetruje,“ píšu v stanovisku a pripomínajú, že za vyslanie vojakov do Pobaltia hlasoval Smer spolu s PS.
SNS tento vládny návrh nepodporila. „My hovoríme roky to isté, vy len prezliekate kabáty,“ uzavrela Slovenská národná strana.
Stanovisko prišlo po tom, ako Tibor Gašpar zo Smeru skritizoval SNS za to, že chcú aj spoluprácou s opozíciou zrušiť transakčnú daň.
Premiérov blízky človek Tibor Gašpar vyčíta ministrovi vnútra a predsedovi Hlasu Matúšovi Šutajovi Eštokovi, že za ním nevidieť výsledky. Andrejovi Dankovi zase odkázal, že do Smeru nemá kopať.
Strane Smer prekážajú „slabé“ výsledky ministra vnútra Matúša Šutaja Eštoka, ktorý je zároveň predsedom koaličnej strany Hlas. Do jeho kritiky sa pustil premiérov blízky človek a podpredseda parlamentu Tibor Gašpar (Smer).
„Strana Hlas na čele s Matúšom Šutajom Eštokom síce sľubovala očistu polície a vyšetrenie excesov z rokov 2020 až 2023, no realita je zatiaľ žalostná. Namiesto konkrétnych výsledkov sledujeme alibizmus, politické PR a prešľapovanie na mieste,“ napísal Gašpar v sobotu podvečer na sociálnej sieti.
Bývalý policajný prezident Gašpar, ktorý je sám trestne stíhaný, pokračoval vo vyratúvaní zlyhaní polície, ktorú od nástupu štvrtej Ficovej vlády na jeseň 2023 vedú nominanti Šutaja Eštoka: „Vyšetrovací tím, ktorý mal zmapovať porušovanie ľudských práv, nezákonné väzby a zneužívanie inštitúcií na politickú objednávku, zatiaľ neukázal nič.
hm, nerozumiem, ako moze mat ešeneš take nizke preferencie. Ved na zruseni transakcnej dane sa vydoluje obrovsky politicky kapital. Pockat, nezrusi sa, ale ludi o tom presvedcit mozno a to velmi rychlo. Andrej je len znechuteny, ze ho jeho billy idol trosku poodsunul po "akte" volebnom. Necudujem sa mu, ziadny chlap by sa nechcel a nemal citit ako děvka
Tibor Gašpar ako bývalý prezident policajného zboru priamo nesie zodpovednosť za to, že Igor Matovič vyhral voľby, tvrdí Andrej Danko
Slovenská národná strana (SNS) cez tlačové oddelenie strany odkazuje „Tiborovi Gašparovi ako podpredsedovi Národnej rady Slovenskej republiky, že problémy, ktoré Slovensko malo v roku 2020 až do roku 2023 sa dali riešiť tým, že Igor Matovič a podobní politici mali byť braní na zodpovednosť za skutky, ktoré robili predtým ako vyhrali voľby.”
SNS vyzýva na zvolanie okrúhleho stolu koaličných strán, kde vyriešia problémy v koalícii. SNS vo vyhlásení píše, že verí, že “Smer-SD bude zastávať principiálne politiku najmä v oblasti protiruských sankcií. Ak sa raz v koalícii dohodneme, že protiruské sankcie ubližujú Slovenskej republike, musí aj premiér Slovenskej republiky v Bruseli hlasovať proti nim.” (Aktuality.sk) https://www.aktuality.sk/nazivo/O6mGEJYB5l5NtxLejXG1
Krása,paráda SNS by ešte mohla pritvrdiť,a napísať,že obvinený Tibor Gašpar ako bývalý prezident policajného zboru priamo nesie zodpovednosť za to, že Igor Matovič vyhral voľby ...
Je jasné,že kpt.Semaforovič je naštvaný,že Huliak a Migaľ sa vydieraním dostali k pekným flekom,a on ostal oholený o všetko ako posledný lúzer
To nenechá len tak-buď bude nové ministerstvo pre SNS alebo
Haha,už to dáva zmysel-vo vládnom zlepenci rastie napätie-obvinený T.Gašpar cíti,že je zle (Smerohlas ešte stále nemá vládu nad všetkými súdmi)
Kopírujem z FB čerstvý status advokáta P.Kubinu:
ZMRÁKA SA, OČISTEC SA BLÍŽI
Dnešné vyjadrenia obžalovaného Tibora G. vnímame ako prejavy narastajúceho stresu a nepokoja z blížiaceho sa hlavného pojednávania v kauze Očistec. A keďže dôkaznú situáciu v kauze Očistec dôverne poznáme, úplne rozumieme, prečo sa takto opustil.
Rozumieme aj jeho frustrácii z toho, že vyšetrovateľ protizločineckého odboru NAKA Ján Čurilla, ktorý ho v kauze Očistec obvinil zo závažnej organizovanej a korupčnej trestnej činnosti, je nielen na slobode, ale dokonca ešte stále aj príslušníkom Policajného zboru. Toľká nehoráznosť! Našťastie, priania obžalovaného Tibora G. sú síce všetkým jasné, avšak doteraz nenašli odzrkadlenie v dôkazoch.
Na rozdiel od obžalovaného Tibora G., Ján Čurilla a jeho kolegovia sa tešia nielen na hlavné pojednávanie v kauze Očistec, ale aj na hlavné pojednávanie v ich vlastnej trestnej veci, v ktorej bolo súdom už na začiatku zrejmé, že ide o nedôvodné trestné stíhanie. Oni sa teda neopúšťajú, a to sú už viac ako rok v domácom väzení. Aj z toho sa dá vytušiť, kto je tu nevinný.
Skvelé sú aj komentáre pod statusom-jeden tiež kopírujem:
Nie som odborník na trestné právo, ale podpredseda parlamentu obžalovaný zo založenia, zosnovania a podpory organizovanej zločineckej skupiny, je určite v Európe unikát.
Držím palce Vám aj Vašim klientom, aby bol čoskoro právoplatne zavretý.
edit: link na odomknutý článok od P.Kubinu (neviem,či sa zobrazí každému)
To je jasné,preto Žilinkovi odhlasovali doživotne 5000 Eur/mes.
Ale majú problém-navoliť nového gen.prok. trvá dosť dlho a protesty budú masívne,a súdne procesy sa blížia
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Berme to, ze jeho pochybenia su na urovni podnikatela, co da obcas kamosovi nieco "bez papiera". Z pohladu zakona je to samozrejme danovy unik, ale otazka je, ci to spravi raz za rok, alebo pravidelne nabada zakaznikov na nakup bez dokladu a registracku ma len naoko.
Lojzo zacinal obchodovanim s handrami z Ciny a na zaciatku zamestnaval len svojich ludi z Oravy, ci studentov (co som bol ja v tej dobe) ako brigadnikov, pripadne ludi na civilke...nemusis mat velku fantaziu, aby si vedel, ze nie vsetko bolo uplne koser.
Nehladaj tam nic zlocineckeho, kazdy kto podnika ma nejaky mensi, ci vacsi vroubek na svojom konte.
Z hladiska zakona je to aj tak premlcane, takze nikto z minulosti ho vydierat uz za to nemoze.
Co robil, ale poslednych 15 rokov netusim, mohol sa zmenit (k horsiemu), ale ked ho vidim v TV je to podla mna stale ten stary Lojzo, akeho si pamatam ja.
Ta strana sa neda zmenit. Podstatou su to konzervy a pokrytci zaseknuti v minulosti schopni riesit max. potraty a vyhradzovat sa voci LGBT. Tam ich aktivita konci. Vsak aj Holeckovu poslali do prec.
Ako pekne si sa opisal. Velke ego si kde nechal?
V práci býva často nevyhnutné si držať od niektorých spolupracovníkov odstup.
https://dennikn.sk/4555219/rast-progresivcov-sa-zastavil-urobili-chybu-pri-kalinakovi-ci-v-debate-o-vojakoch-na-ukrajine
Stihol som ich
Som doniesol Nutellu do "depa" Cyklokuchyne a tam jedla viac ako pre armádu, hladovať nebudú.
Veľmi veľa Srbov, čo tu v Bratislave žijú, ich tiež prišlo podporiť.
Ich trasa tu https://shorturl.at/DCyt3
Andrej Danko reaguje na kritiku Tibora Gašpara, že nie SNS, ale Smer spolupracuje s Progresívnym Slovenskom. „Pozrite sa do zrkadla skôr než niečo poviete,“ odkázala SNS koaličnému partnerovi. „Nie SNS, ale vy zodpovedáte za financie, ako aj za to, že sa tu nič doteraz nevyšetruje,“ píšu v stanovisku a pripomínajú, že za vyslanie vojakov do Pobaltia hlasoval Smer spolu s PS.
SNS tento vládny návrh nepodporila. „My hovoríme roky to isté, vy len prezliekate kabáty,“ uzavrela Slovenská národná strana.
Stanovisko prišlo po tom, ako Tibor Gašpar zo Smeru skritizoval SNS za to, že chcú aj spoluprácou s opozíciou zrušiť transakčnú daň.
https://dennikn.sk/minuta/4569188/?ref=mpm
EDIT: len tak ďalej
Premiérov blízky človek Tibor Gašpar vyčíta ministrovi vnútra a predsedovi Hlasu Matúšovi Šutajovi Eštokovi, že za ním nevidieť výsledky. Andrejovi Dankovi zase odkázal, že do Smeru nemá kopať.
Strane Smer prekážajú „slabé“ výsledky ministra vnútra Matúša Šutaja Eštoka, ktorý je zároveň predsedom koaličnej strany Hlas. Do jeho kritiky sa pustil premiérov blízky človek a podpredseda parlamentu Tibor Gašpar (Smer).
„Strana Hlas na čele s Matúšom Šutajom Eštokom síce sľubovala očistu polície a vyšetrenie excesov z rokov 2020 až 2023, no realita je zatiaľ žalostná. Namiesto konkrétnych výsledkov sledujeme alibizmus, politické PR a prešľapovanie na mieste,“ napísal Gašpar v sobotu podvečer na sociálnej sieti.
Bývalý policajný prezident Gašpar, ktorý je sám trestne stíhaný, pokračoval vo vyratúvaní zlyhaní polície, ktorú od nástupu štvrtej Ficovej vlády na jeseň 2023 vedú nominanti Šutaja Eštoka: „Vyšetrovací tím, ktorý mal zmapovať porušovanie ľudských práv, nezákonné väzby a zneužívanie inštitúcií na politickú objednávku, zatiaľ neukázal nič.
https://dennikn.sk/4568632/gaspar-sa-pre-policiu-pustil-do-sutaja-estoka-namiesto-vysledkov-sledujeme-alibizmus-a-politicke-pr/
Tibor Gašpar ako bývalý prezident policajného zboru priamo nesie zodpovednosť za to, že Igor Matovič vyhral voľby, tvrdí Andrej Danko
Slovenská národná strana (SNS) cez tlačové oddelenie strany odkazuje „Tiborovi Gašparovi ako podpredsedovi Národnej rady Slovenskej republiky, že problémy, ktoré Slovensko malo v roku 2020 až do roku 2023 sa dali riešiť tým, že Igor Matovič a podobní politici mali byť braní na zodpovednosť za skutky, ktoré robili predtým ako vyhrali voľby.”
SNS vyzýva na zvolanie okrúhleho stolu koaličných strán, kde vyriešia problémy v koalícii. SNS vo vyhlásení píše, že verí, že “Smer-SD bude zastávať principiálne politiku najmä v oblasti protiruských sankcií. Ak sa raz v koalícii dohodneme, že protiruské sankcie ubližujú Slovenskej republike, musí aj premiér Slovenskej republiky v Bruseli hlasovať proti nim.” (Aktuality.sk) https://www.aktuality.sk/nazivo/O6mGEJYB5l5NtxLejXG1
Je jasné,že kpt.Semaforovič je naštvaný,že Huliak a Migaľ sa vydieraním dostali k pekným flekom,a on ostal oholený o všetko ako posledný lúzer
To nenechá len tak-buď bude nové ministerstvo pre SNS alebo
Kopírujem z FB čerstvý status advokáta P.Kubinu:
ZMRÁKA SA, OČISTEC SA BLÍŽI
Dnešné vyjadrenia obžalovaného Tibora G. vnímame ako prejavy narastajúceho stresu a nepokoja z blížiaceho sa hlavného pojednávania v kauze Očistec. A keďže dôkaznú situáciu v kauze Očistec dôverne poznáme, úplne rozumieme, prečo sa takto opustil.
Rozumieme aj jeho frustrácii z toho, že vyšetrovateľ protizločineckého odboru NAKA Ján Čurilla, ktorý ho v kauze Očistec obvinil zo závažnej organizovanej a korupčnej trestnej činnosti, je nielen na slobode, ale dokonca ešte stále aj príslušníkom Policajného zboru. Toľká nehoráznosť! Našťastie, priania obžalovaného Tibora G. sú síce všetkým jasné, avšak doteraz nenašli odzrkadlenie v dôkazoch.
Na rozdiel od obžalovaného Tibora G., Ján Čurilla a jeho kolegovia sa tešia nielen na hlavné pojednávanie v kauze Očistec, ale aj na hlavné pojednávanie v ich vlastnej trestnej veci, v ktorej bolo súdom už na začiatku zrejmé, že ide o nedôvodné trestné stíhanie. Oni sa teda neopúšťajú, a to sú už viac ako rok v domácom väzení. Aj z toho sa dá vytušiť, kto je tu nevinný.
https://www.facebook.com/peter.kubina/posts/pfbid0gryQtusLVBufjyDSEELtpe1paMDyt8ocxr9UHjdW1hefqQAbDoFpZ3ZW5wahvzfRl
Skvelé sú aj komentáre pod statusom-jeden tiež kopírujem:
Nie som odborník na trestné právo, ale podpredseda parlamentu obžalovaný zo založenia, zosnovania a podpory organizovanej zločineckej skupiny, je určite v Európe unikát.
Držím palce Vám aj Vašim klientom, aby bol čoskoro právoplatne zavretý.
edit: link na odomknutý článok od P.Kubinu (neviem,či sa zobrazí každému)
https://dennikn.sk/4568632/gaspar-sa-pre-policiu-pustil-do-sutaja-estoka-namiesto-vysledkov-sledujeme-alibizmus-a-politicke-pr/?cst=830d214016fb5ccde5250e57417445420d78da42ae799d4791feb48a0a35e846
Ale majú problém-navoliť nového gen.prok. trvá dosť dlho a protesty budú masívne,a súdne procesy sa blížia
https://youtube.com/shorts/zsGwdhTFaJI?si=uHZyHpCEPGK2qsh9