Veľmi záleží od skúšajúceho. Ja keď som robil, tak keď prišiel policajt, tak inštruktor povedal, že spravia 2 skúšku dnes. Aj to tak išlo, kužele spravili všetci. Chalan mal vychádzať z parkovacieho miesta, ale zabudol si zapnúť zapnúť denné svietenie (Fabia musela zapnúť stretávačky) a letel, lebo ich zapol potom, čo sa pohol. Ďalší letel preto, lebo pri vychádzaní z parkovacieho miesta (Parkovisko na Štrkovci) nedal smerovku, že kade bude točiť. Ďalší letel preto, že pri vyjazde na ulicu z parkoviska mal odbočiť doprava a zastal viac vľavo (stále nie v protismere) ako by mal. Ďalší letel preto, lebo mu to 2x skapalo, Ďalší letel preto, že na obchvate išiel pomalšie ako 60km/h (vtedy minimálna rýchlosť), ale išiel s davom, rýchlejšie by musel kľučkovať ako zajac. Ja som vyletel preto, že na Ružinovskej som vychádzal od Slovnaftky a mal som doľava odbočiť cez koľajnice. Čakám, čakám, zľava môžem, z prava prichádza auto, ale 3x bliklo stretávačkami a zmenilo pruhu z ľavého na pravý, tak som odbočil doľava, do ľavého pruhu a potom mi policajt hovorí, že na najbližšej križovatke doprava a na parkovisko, že som skúšku nespravil. Dôvod? Auto ktoré na mňa vtedy 3x bliklo a uhlo doprava som že vraj ohrozil a muselo sa mi uhnúť a núdzovo brzdiť. Pritom keď som menil smer, z ľavého pruhu do pravého, aby som mohol odbočiť doprava, tak to auto bolo stále tak 150m za mnou ani keď som odbočil, tak ma nestihlo dobehnúť. Čo viem, tak ďalšia baba, čo šla po mne, tak sa skúsila pohnúť na ručnej a letela tiež. Sme sa stretli na ďalšom termíne.
Zipsikčítanie pre teba, či myslíš, že tuto kolegovi to nešlo?