Gusto0 Niečo takéto by ti mohlo sadnúť. Gravel bike, aspoň 45ky plášte a širšie rajdy. Viď foto z minuloročnej Kotliny400. Za mňa parádny setup na bikepacking a pri striedaní kolies dobry aj ako cestak. Podobne jazdím môj Superior kde však širšie plášte ako 37 nedám čo je dosť kompromis. Jazdiť rozbité zvaznice nehrozí, lebo by vyleteli plomby zo zubov
na Dubnicak sa tu akosi zabudlo. to bol taky pravy XC maraton. a teleskopku tam nebolo treba
zlate časy 2000-ce, kedy teleskopky ešte neexistovali
sice aj vtedy bolo pár expertov čo špekulovali so spúšťaním cez rýchloupinák, ale to v počte kusov
Od 10/2024. Po rokoch na Ibise zmena. Novy Ripley V5 uz je maly tank, tak som v Nemecku objednal posledny Ripley V4S. Ten mi vsak stratila UPS v preprave (vidlicu som kupoval povodne na Ibis) a tak som zobral noveho Top Fuela. No a zase vyborna volba.
Gusto0 Niečo takéto by ti mohlo sadnúť. Gravel bike, aspoň 45ky plášte a širšie rajdy. Viď foto z minuloročnej Kotliny400. Za mňa parádny setup na bikepacking a pri striedaní kolies dobry aj ako cestak. Podobne jazdím môj Superior kde však širšie plášte ako 37 nedám čo je dosť kompromis. Jazdiť rozbité zvaznice nehrozí, lebo by vyleteli plomby zo zubov
Attachment:
IMG_20250412_135853.jpg
To je žiletka, na ktorú sa dá pozerať. Koľko spravia poriadne gumy.
sice aj vtedy bolo pár expertov čo špekulovali so spúšťaním cez rýchloupinák, ale to v počte kusov
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
A ty máš odkedy trekundu?
To je žiletka, na ktorú sa dá pozerať. Koľko spravia poriadne gumy.
Co na tych casoch 2000-cich bolo take zlate?
Ano viem nic nezarovnane, ventilky na divoko a z uplne zlej strany fotka, bat Aj don kér
700 je uz uzke v dnesnej dobe? Hmmm idem najst dajaku metrovicu…