Nájdete v ňom skoro 30 000 produktov s atraktívnymi cenami od vyše 400 značiek, z ktorých vyše 5000 je bežne skladom a môže byť u vás doma do 24 hodín. Každý deň dopĺňame nové produkty a nové značky a budeme zlepšovať nielen našu ponuku, ale aj funkcie e-shopu, aby ste našli to čo hľadáte a našli to za najvýhodnejšiu cenu.
Ak máte hocijaké otázky ohľadom tovaru alebo e-shopu, okrem fóra nás môžete kontaktovať cez [email protected], cez chat v sekcii Shop alebo cez +421 2 330 567 30.
Táto téma slúži na spätnú väzbu od zákazníkov. Všeobecnú diskusiu o shope, otázky a návrhy nájdete tu: https://www.mtbiker.sk/forum/o-mtbiker-sk/mtbiker-shop-t44381.html
tu je otazne ci boli baliky poskodene manipulaciou, alebo chcel niekto vediet co je dnu. pocul som uz aj o takych praktikach.
...a celkom prekvapilo, nakoľko moja osobná skúsenosť je, že vždy som dostal objednávku skôr, ako bol predpokladaný termín doručenia.
Ja to píšem stále ale sme najväčší na Slovensku, jeden z TOP hráčov v regióne, viac ako 250tis obj ročne, v ponuke vysoke desiatky tis produktov, na SKU ideme do 100 tis +. Skrátka chyby sa dejú či už na strane našej alebo dodávateľov ale vzniknuté situácie riešime prozákaznicky a staviame sa ku každému prípadu čelom.
Tentokrat same day delivery do BA - Pradiaren za 0.99€ + nestihanie si tovar vyzdvihnut + objavenie sluzby dodanie Woltom 4.30€ ( o ktorej som cca pred rokom hlasoval v prieskume).
Ano tovar vychadzal drahsi ale usetril som 1hod casu a nervou co je k nezaplateni
Odporucanie je, tuto moznost dostat viac do popredia, minimalne pre tych co si tovar nechaju doniest do BA - Pradiaren.
O to vacsie bolo moje prekvapenie, ked som pri objednavke zistil, ze kupon plati len pri nakupe nad 100 Eur. Neplanujem robit take velke nakupy. Tato podmienka nebola v maile komunikovana. Citim sa oklamany.
O to vacsie bolo moje prekvapenie, ked som pri objednavke zistil, ze kupon plati len pri nakupe nad 100 Eur. Neplanujem robit take velke nakupy. Tato podmienka nebola v maile komunikovana. Citim sa oklamany.
Ahoj, mrzí ma Tvoja nepríjemná skúsenosť. Informáciu o minimálne hodnote nákupu sme uviedli na začiatok dotazníka, ale máš pravdu. V budúcnosti uvedieme kompletnú informáciu aj do sprievodného emailu.
Igor, MTBIKER
Ale tak, neviem, ci by som ho vyuzil.