...ja ich jazdim mesiac ale mam ich nahodene na slikoch, takze do terenu moc nechodim. Dost casto chodim vsak sotolinoasfalt ale zatial bez defektu a to fukam na 5 atm. Kupoval som tie duse hlavne kvoli pretekom, kedy chcem mat co najlahsie koleso, pri co najmensej pravdepodobnosti defektu. Pri najblizsom meneni plastov nahadzujem klasiku 200g. Jednym casom som jazdil supersonicy. Bilancia: 6 vyjazdov = 3 defekty. Zoslabovane duse nikdy viac aj keby mali byt zadarmo. Dobre su akurat tak pre tych, co viacej vazia ako jazdia Dalsou vyhodou latexov je, ze su skutocne zelene. Teda ked sa ti spravi na plasti aj mala dierka, riha resp. trhlina hned vidis ci ti siaha az po dusu alebo nie. Ked som ich chytil do ruk, mal som znich taky slizky pocit. Hned citi, ze su hrubsie ako klasicke 200g duse. Ale su asi vyrobene z redsej alebo porovitej gumovej zmesi a tak su podstatne lahsie, na druhej strane vsak rychlejsie stracaju tlak. Ako som uz povedal, zatial som na nich nemal defekt, takze s kupou som spokojny
...Jednym casom som jazdil supersonicy. Bilancia: 6 vyjazdov = 3 defekty. Zoslabovane duse nikdy viac aj keby mali byt zadarmo. Dobre su akurat tak pre tych, co viacej vazia ako jazdia...
Najvhodnejsie by boli duse s rozlicnou hrubkou steny hore a dolu.. tak by sme dostalli rovnaku defektuvzdornost pri mensej vahe Ten obrazok je cisto informativny... len tak ako by mala vyzerat dusa akurat tensie tie steny no.. copyrightwww.danscomp.com www.danscomp.com
Najvhodnejsie by boli duse s rozlicnou hrubkou steny hore a dolu.. tak by sme dostalli rovnaku defektuvzdornost pri mensej vahe Ten obrazok je cisto informativny... len tak ako by mala vyzerat dusa akurat tensie tie steny no..
aaale Duracer, len sa ty po fore nerozdavaj, mam ich doma a jazdim ich celu sezonu, ale nesirim na fore famy a kecy...
samotna ultralight dusa nie je povodcom defektov, pokial je dobre nafukana a je v kombinacii s normalnym plastom... uz kombinacia supersonic duse a supersonic plastu moze sposobovat viac defektov, ale len kvoli tenkej stene odlahceneho plastu, aj to len vo vynimocnych pripadoch prepichnutia odlahcenej bocnice klincom, ci ostrym kamenom, korenom...
aaale Duracer, len sa ty po fore nerozdavaj, mam ich doma a jazdim ich celu sezonu, ale nesirim na fore famy a kecy...
....povedal som len nazor na istu vec na zaklade mojich skusenosti presne tak ako tu tu robi vacsina ludi!
To ako vsetci co tu teraz sirime fami a len to co ty povies je naozaj pravda?
Len dopoviem, ze po neprijemnych skusenostiach so spominanymi dusami som sa opat vratil ku klasickym a vsetko bolo ako predtym, teda defekt len raz za cas. Takze o tom, ze na defekty hrubka steny duse nema plyv ma tazko budes presviedcat. A jazdit na dvoch atmosferach len kvoli papierovym dusiam fakt nemusim
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
maxxis flyweight bude asi lepsia volba
Nestačilo ti raz namlátiť si držku? Ostatní sa asi už z tvojho gramárenia poučili.
hlavne tie odolnosti, aj ten latexovej ma zaujimaju, vahy poznam...
hej len kolko km a ake povrchy....
zombi: nemusis sa bat, RR vozit nebudem, podvyzivene duse vyrovnam tazkymi plastami (SS)
Flyweighty s FF na tlaku 3,5bar jeden den cca 15km po asfalte a jeden defekt. Dufam, ze to tak nebude pokracovat.
Ak lepíś defekty tak ale ten latex len tak nezalepíš.
toto su trosku kecy...
ja by som to bral aj stakymi rozmermi
...ak chces tak ti ich obe s radostou predam. Na jednej dokonca nie je ani zaplata, len jedna spendlikova dierka
samotna ultralight dusa nie je povodcom defektov, pokial je dobre nafukana a je v kombinacii s normalnym plastom... uz kombinacia supersonic duse a supersonic plastu moze sposobovat viac defektov, ale len kvoli tenkej stene odlahceneho plastu, aj to len vo vynimocnych pripadoch prepichnutia odlahcenej bocnice klincom, ci ostrym kamenom, korenom...
....povedal som len nazor na istu vec na zaklade mojich skusenosti presne tak ako tu tu robi vacsina ludi!
To ako vsetci co tu teraz sirime fami a len to co ty povies je naozaj pravda?
Len dopoviem, ze po neprijemnych skusenostiach so spominanymi dusami som sa opat vratil ku klasickym a vsetko bolo ako predtym, teda defekt len raz za cas. Takze o tom, ze na defekty hrubka steny duse nema plyv ma tazko budes presviedcat.