Ahojte, neviem, kam inam by som to supol, tak sem. Prosim vas, vy, co sa vyznate na SK, bol by niekto taky dobry a pozrel sa na tuto trasu, ci to je realne na cestnom biku? Alebo je to samovrazda cez Donovaly a Sturec? Dakujem!
Super, volodaj, tak to si ma potesil! Praveze mi to tak vychadza, ze to bude musiet byt pocas pracovneho dna. Budem sa musiet spolahnut na laskavost kamionistov
Super, volodaj, tak to si ma potesil! Praveze mi to tak vychadza, ze to bude musiet byt pocas pracovneho dna. Budem sa musiet spolahnut na laskavost kamionistov
Kamióny sú tam problém v zjazde. Strašne zdržujú.
Ale ak to máš naučené, zo zjazdov po Európe, tak ich dokážeš obehnúť. No hlavne bezpečne.
JakobSWE, len ze ta tvoja cesta vobec nejde cez Šturec, 'iba' cez Donovaly. Hlavná 'europska' cesta, spojnica Ružomberok - Banská Bystrica, jeden z mala sposobov ako prejst cez Nizke Tatry severojuzne. Tomu zodpoveda aj frekvencia aut, kamionov (polske, turecke,...), cize sa bude treba na to obrnit/pripraviť najma psychicky. Osobne by som tade nesiel, ak by sa nedalo inakial, no je pravdou, ze nemam ziadnu alternativu.
A ty mas najazdené mnoho/sto/tisic km po europskych cestach.
Pardon, obaja, uuuplne zle som to pozrel (nesiel som dalej na zapad, od Harmanca v tej strava trase) a Sturec som myslel (horzku lesnu) cestu medzi Motyckami/Jelencom a Liptovom(Revucami)...mea culpa
K cestnemu Sturcu (iba z počutia, nejazdim tade ani autom), vraj tade jazdievaju motorkari, najma cez vukendy rychlo a zbesilo, obcas sa tam nejaky vyklopi.
Tretí z inšpiratívnych výjazdov Eisentadt. Už nebudem viac pridávať, aj keď tento sa mi páčil asi najviac, dosť som si túto lokalitu obľúbil. Otočil som smer minulého výletu a vylepšil záverečný dojazd do Eisenstadtu.
Ako vždy, vláčikom Kittsee - Eisenstadt. Povymetal som skoro všetky serpetníny, ak by som vládal, asi by sa dalo ešte viac. Na prekvapenie premávka aj počas týždňa skoro nulová, trochu mi robil problém zásobovanie s vodou, musel som žobrať babičky v záhradkách, moc krčiem či obchodov som po ceste nemal. Príroda pekná, asfalt super.
Top úseky:
- cyklochodník cez Leithaauen
- výšľap smer Stupfenreith
- výšľap serpentínami Thernberg smer Eichberg
- mierny zjazd bez áut Spratzenbach Landstraße
- serpentíny Schwarzenbach
- a tentokrát zjazd serpentínami smer Forchtenstein
Orkuh 125km / 1.800vm.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://www.strava.com/routes/3316391990282840044
Kamióny sú tam problém v zjazde. Strašne zdržujú.
Ale ak to máš naučené, zo zjazdov po Európe, tak ich dokážeš obehnúť.
A ty mas najazdené mnoho/sto/tisic km po europskych cestach.
K cestnemu Sturcu (iba z počutia, nejazdim tade ani autom), vraj tade jazdievaju motorkari, najma cez vukendy rychlo a zbesilo, obcas sa tam nejaky vyklopi.
Ale ak to máš naučené, zo zjazdov po Európe, tak ich dokážeš obehnúť.
v zajzde su problem kamiony a v stupani cyklisti
Ako vždy, vláčikom Kittsee - Eisenstadt. Povymetal som skoro všetky serpetníny, ak by som vládal, asi by sa dalo ešte viac. Na prekvapenie premávka aj počas týždňa skoro nulová, trochu mi robil problém zásobovanie s vodou, musel som žobrať babičky v záhradkách, moc krčiem či obchodov som po ceste nemal. Príroda pekná, asfalt super.
Top úseky:
- cyklochodník cez Leithaauen
- výšľap smer Stupfenreith
- výšľap serpentínami Thernberg smer Eichberg
- mierny zjazd bez áut Spratzenbach Landstraße
- serpentíny Schwarzenbach
- a tentokrát zjazd serpentínami smer Forchtenstein
Orkuh 125km / 1.800vm.