Takmer. Take takmer sa da povedat snad o kazdom vyrobcovi. Zato benzin dvojliter je jeden z tych najspolahlivejsich.
18.04.2025 - 17:32:54
00
Stelantis má nejaký 2 liter benzínu? Viem iba o tom 2l benzíne z Alfy Romeo, ale neviem o tom, že by sa montoval aj inde v rámci koncernu v Európe.
18.04.2025 - 17:37:37
00
Do stellantis patri aj AR. Takze ma. Inde sa montovat ani nemusi.
18.04.2025 - 17:49:03
00
Viem, že Alfa patrí pod Stellantis, ale inde ako v Alfe som ten motor nezachytil, tak preto ma to zaujíma.
18.04.2025 - 18:22:11
00
Dudo ježiši tak nakoniec Dudova Fiatka je Citroen. Moje nervy, toto ste o Alfe mali už dávno povedať. Pod´ebavanie Duda týmto naberá nový rozmer. Ďakujem! :)
19.04.2025 - 07:01:15
12
Mali ti čo prezradiť :D
19.04.2025 - 09:05:42
00
Keby citroen, tym aspon jazdil fantomas. Ta alfa fiatka je nakoniec iba pezot
19.04.2025 - 18:39:38
00
Ahojte. Ma niekto skusenosti s lexus ux?
24.04.2025 - 08:12:47
00
Ahojte plánujem montáž ťažneho zariadenia. Poprosím o nejaké vaše skúsenosti. Je lepšie odnímateľné, alebo pevné? Aké máte vy?

Za ďalšie, aké káblovanie dať? Pozeral som že sú rôzne. Mám z toho hokej v hlave. Sú aj jednoduchšie, kde netreba veľa rozoberať, ale aj také kde sa demontuje kopec interiérových obkladov. Trochu mám z toho obavy, lebo niektoré plasty keď sa raz dajú dole už môžu začať vrzgať. Z hľadiska toho, že neplánujem ťahať nejaké prívesy, ale len výslovne nosič na bajky, by možno stačilo aj jednoduchšie káblovanie. Nepotrebujem špeciálne vychytávky napr. automatické vypínanie senzorov, tie si viem na infotainmente vypnúť sám.

Za ďalšie,poradíte nejaké spoľahlivé montážne stredisko v okolí BA?
Dík za info.
25.04.2025 - 11:07:52
00
Cauko. Na osobnom aute mam bajonetove tazne,ktore sa nezasuva horizontalne, ale vertikalne. je to torsku otrava, nakolko pri montazi vyrezali fakt len nevyhnutnu cast z naraznika co sice vyzera sexi, no pri aretacii je potrebne otocit klucom a uz som si aj nepekne porezal ruku, z coho niesom velmi nadseny.
Na predchadzajucom aute som mal bajonetove zapinanie, ktore sa vsuvalo horizontalne a stacilo len sliapnut na poistny pedal - ten typ bol naozaj uzasny plug and play - ak by bola moznost siel by som do tohto typu.
Zalezi tiez aky typ auta mas a ako velmi chces, aby bolo tazne skryte, resp ako sa poskodi naraznik.
Na firemnom mam automaticke vysuvne gomgikom a to je nebe a dudy a bol som ochotny si za to priplatit nekrestanske prachy- iked aj to sa mi uz asi 2x zaseklo a nechcelo sa vysunut. No a teraz babo rad :) v Bratislave mate urcite min 1 predajcu kt aj montuje - tazar group.
25.04.2025 - 11:32:28
10
Ja mám vysúvateľné elektrické už z výroby. Ale dal by som odnímateľné radšej ak to potrebuješ len na nosič bike na tvojom mieste.
25.04.2025 - 11:35:02
00
valecek čo sa týka montážnej firmy, viem že tu okolo BA ich je viac. ale tiež vieme ako to funguje, firiem je veľa, ale tých kvalitných ktoré sa vyznajú je málo. práve v tazare kolega si dal montovať a praskli mu zadné svetlo. nepriznali farbu, zistil až on naštastie ešte pri preberaní. ku cti im slúži že mu dali ako odškodné montáž zdarma.

teraz som si robil pros and cons, vychádza mi to viac na odnímateľné. lebo čo sa týka vyrezania nárazníka, tam je to v podstate jedno, reže sa tak či tak. za odnímateľné hovorí že nosič budem používať 3-4 krát do roka, je to aj estetickejšie si myslím, navyše ako sa poznám mal by som od toho pevného ťažného otlčené holenné kosti. jediná výhoda je v tom čo písal dees
asi to bude medzi týmito:
https://www.elsaslovakia.sk/tazne-zariadenie-ford-puma-2019-bajonet-aragon-p142744/
https://www.elsaslovakia.sk/tazne-zariadenie-ford-puma-2019-vertikalni-westfalia-p105672/

hlavná otázka zostáva akú kabeláž použiť? váš názor?
25.04.2025 - 13:57:20
00
Na predoslom aute som mal odnimatelne a bola to otrava, na terajsie som dal pevne a okrem toho ze to stalo o par stovak menej, nemusim riesit zasekavanie, babranie sa s klucmi a ine otravne cinnosti, zhodim plastovy poklop, nahodim stojan a mam pokoj. Daval som montovat v Autocar, mali to hotove za hodinku a kabelaz som daval tu najlacnejsiu univerzal, kedze neplanujes tahat karavan a nabijat baterku tak jedine co potrebujes su svetla.
25.04.2025 - 16:47:02
00
Mozno nemam spravne info, ale nie su uz pevne tazne zakazane ? Teda, na nove auta.
25.04.2025 - 19:02:34
00
Iba keď zakrýva EČV.
25.04.2025 - 19:06:49
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up